کتاب خود را چگونه ببینیم؟ دبی جانسون + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:نشر حکمت کلمه
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب خود را چگونه ببینیم؟

معرفی کتاب خود را چگونه ببینیم؟

کتاب الکترونیکی «خود را چگونه ببینیم؟» (How Do You See Yourself?) نوشتهٔ «دبی جانسون» و ترجمهٔ گلنار بساک هارونی، اثری در حوزهٔ روانشناسی و خودیاری است که توسط نشر حکمت کلمه منتشر شده است. این کتاب به بررسی نقش تصویر ذهنی و نگرش فرد نسبت به خود در فرایند کاهش وزن و بهبود سبک زندگی می‌پردازد و با تمرین‌ها و مثال‌هایی کاربردی، مخاطب را به سمت تغییر نگرش و پذیرش خود سوق می‌دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب خود را چگونه ببینیم؟

«خود را چگونه ببینیم؟» اثری است که در فضای خودیاری و روانشناسی مثبت، به موضوع کاهش وزن از زاویه‌ای متفاوت می‌پردازد. نویسنده، «دبی جانسون»، برخلاف رویکردهای رایج که بر رژیم‌های غذایی و ورزش تأکید دارند، تمرکز خود را بر تغییر نگرش و تصویر ذهنی فرد نسبت به بدن و هویت شخصی قرار داده است. کتاب در سال‌های اخیر و در دورانی که دغدغهٔ تناسب اندام و سلامت روان بیش از پیش مطرح شده، نوشته شده است. نویسنده با تکیه بر تجربه‌های شخصی و روایت‌هایی از دیگران، تلاش می‌کند نشان دهد که تغییرات پایدار در وزن و سبک زندگی، بیش از هر چیز به باورها و احساسات درونی وابسته است. کتاب با زبانی ساده و مستقیم، تمرین‌ها و راهکارهایی را ارائه می‌دهد که مخاطب می‌تواند آن‌ها را در زندگی روزمره به کار گیرد. همچنین، به نقش محیط، اطرافیان و فرهنگ غالب در شکل‌گیری تصویر ذهنی افراد از خود اشاره می‌شود و اهمیت حمایت اجتماعی و انتخاب دوستان و همراهان مثبت‌نگر را برجسته می‌کند. این اثر، علاوه بر پرداختن به موضوع کاهش وزن، به موضوعات گسترده‌تری چون عزت نفس، پذیرش خود و معنای واقعی زیبایی نیز می‌پردازد و خواننده را به بازنگری در باورهای ریشه‌ای خود دعوت می‌کند.

خلاصه کتاب خود را چگونه ببینیم؟

پیام اصلی کتاب «خود را چگونه ببینیم؟» بر این ایده استوار است که ذهن و تصویر ذهنی فرد، نقش تعیین‌کننده‌ای در شکل‌گیری رفتارها و نتایج زندگی، به‌ویژه در زمینهٔ کاهش وزن، دارند. نویسنده با بیان تجربهٔ شخصی خود و مثال‌هایی از دیگران، توضیح می‌دهد که بسیاری از افراد به دلیل نگرش منفی نسبت به بدن خود یا پیروی از معیارهای تحمیلی جامعه، در چرخهٔ رژیم‌های ناکارآمد و احساس شکست گرفتار می‌شوند. جانسون معتقد است که ذهن ناخودآگاه با تصاویر و احساسات کار می‌کند و تکرار جملات منفی یا تمرکز بر آنچه نمی‌خواهیم، اغلب نتیجهٔ معکوس دارد. به همین دلیل، او تمرین‌هایی برای تجسم مثبت، جایگزینی افکار منفی با تصاویر دلخواه و استفاده از تخیل برای ساختن تصویری سالم‌تر و دوست‌داشتنی‌تر از خود ارائه می‌دهد. کتاب تأکید می‌کند که تغییر پایدار زمانی رخ می‌دهد که فرد خود را همان‌گونه که هست بپذیرد و با مهربانی و صبوری، به سمت اهدافش حرکت کند. همچنین، نقش حمایت اجتماعی، انتخاب دوستان مثبت و توجه به نیازهای واقعی بدن، از دیگر محورهای مهم کتاب است. نویسنده توصیه می‌کند که به جای تمرکز بر عدد وزن یا رژیم‌های سخت‌گیرانه، سبک زندگی سالم و نگرش مثبت را در اولویت قرار دهیم و موفقیت را در احساس خوب نسبت به خود و بدنمان جست‌وجو کنیم.

چرا باید کتاب خود را چگونه ببینیم؟ را خواند؟

این کتاب با رویکردی متفاوت به موضوع کاهش وزن و تصویر بدنی می‌پردازد و به جای ارائهٔ رژیم‌های غذایی یا برنامه‌های ورزشی، بر اهمیت نگرش، باورها و احساسات فرد تأکید دارد. خواندن این اثر می‌تواند به مخاطب کمک کند تا ریشه‌های ذهنی و عاطفی مشکلات مربوط به وزن و عزت نفس را شناسایی کند و با تمرین‌هایی ساده، نگرش خود را نسبت به بدن و زندگی تغییر دهد. همچنین، کتاب ابزارهایی برای تقویت خوددوستی و پذیرش ارائه می‌دهد که می‌تواند در بسیاری از جنبه‌های زندگی فردی و اجتماعی مؤثر باشد.

خواندن کتاب خود را چگونه ببینیم؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای افرادی مناسب است که از چرخهٔ رژیم‌های ناکارآمد و احساس نارضایتی از بدن خود خسته شده‌اند و به دنبال راهی برای تغییر نگرش و پذیرش خود هستند. همچنین، برای کسانی که دغدغهٔ عزت نفس، تصویر بدنی یا سلامت روان دارند و می‌خواهند سبک زندگی سالم‌تری را تجربه کنند، مفید خواهد بود.

فهرست کتاب خود را چگونه ببینیم؟

- فصل ۱: چه کسی وزن شما را واقعاً کنترل می‌کند؟ به بررسی نقش ذهن و تصویر ذهنی در کنترل وزن و رفتارهای مرتبط با آن می‌پردازد و اهمیت تخیل و احساسات را در ایجاد تغییرات پایدار توضیح می‌دهد. - فصل ۲: چگونه راز لاغر دیدنم را کشف کردم؟ نویسنده تجربهٔ شخصی خود را از تغییر نگرش و تأثیر آن بر کاهش وزن روایت می‌کند و به اهمیت پذیرش خود و معیارهای فردی اشاره دارد. - فصل ۳: تمرین‌هایی برای ذهن ناخودآگاه مجموعه‌ای از تمرین‌های عملی برای تغییر تصویر ذهنی، جایگزینی افکار منفی و تقویت باورهای مثبت دربارهٔ بدن و خود ارائه می‌شود. - فصل ۴: دلایل ناخودآگاه برای حفظ وزن به بررسی موانع ذهنی و عاطفی که مانع کاهش وزن می‌شوند می‌پردازد و راهکارهایی برای شناسایی و رفع آن‌ها پیشنهاد می‌کند. - فصل ۵: گروه حمایتی اهمیت حمایت اجتماعی و نقش گروه‌های حمایتی در موفقیت فردی را شرح می‌دهد و ابزارهایی برای ایجاد و استفاده از این گروه‌ها معرفی می‌کند. - فصل ۶: حفظ خود جدید بر استمرار نگرش مثبت و تمرین‌های روزانه برای حفظ تغییرات ایجادشده تأکید دارد. - فصل ۷: کمک به فرزندتان / کمک به یکدیگر راهکارهایی برای انتقال نگرش مثبت به دیگران، به‌ویژه فرزندان، و ایجاد محیطی حمایتگر ارائه می‌دهد.

بخشی از کتاب خود را چگونه ببینیم؟

«چرا احساس ما باعث می‌شود چیزها این‌قدر سریع رخ دهند؟ زیرا زمانی که احساس می‌کنیم، در واقع در حال تصورکردن هستیم. بگذارید بگوییم به‌عنوان مثال فردی از سفرکردن واهمه دارد. او خودش را در حال سفر تصور می‌کند. حالا آن تصویر را پاک کنید، چون قصد نداریم شما یا هرکس دیگری سفر کند. تفکرات چیزهایی خیلی واقعی هستند که می‌توانند ما را در عمل برانگیزانند. اعمالی که نیاز داریم تا افکارمان را به انجام برسانیم. بنابراین برای بدنتان با هر شکلی که دارد، خود را لاغر ببینید. مثل لاغرها بخورید. مثل آن‌ها ورزش کنید. تا آنجا که این کار را به‌طور غیرارادی انجام دهید! چرا خود را لاغر دیدن جواب می‌دهد؟ به‌طور ساده، ذهن ما با تصاویر کار می‌کند. همین‌الان با این تجربه به خودتان این موضوع را ثابت کنید. تلاش کنید بدون اینکه تصویری به ذهنتان بیاید این تفکر را داشته باشید که: «من آن تکه از کیک شکلاتی را نخواهم خورد». چه چیزی را دیدید یا تجربه کردید؟ شما هم مثل هرکس دیگری در این سیاره، آن کیک شکلاتی را دیدید، بو کردید، چشیدید و حتی بافتش را احساس کردید. حتی اگر از کیک شکلاتی بدتان بیاید! مگر اینکه از سیاره دیگری آمده‌باشید. افرادی که آن نوع کیک را دوست دارند، خودشان را درحالیکه در حال خوردن، احساس‌کردن و چشیدن آن هستند، می‌بینند. ما همیشه آن تصوری را خواهیم دید که به‌وسیله دنیای ما به‌وجود آمده است.»