کتاب بخش ناچیز مرتضی صادقیان + دانلود نمونه رایگان

کتاب بخش ناچیز

انتشارات:نشر حکمت کلمه
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب بخش ناچیز

کتاب بخش ناچیز سروده مرتضی صادقیان توسط نشر حکمت کلمه در سال ۱۴۰۰ منتشر شده است. این مجموعه شامل شعرهای سپید معاصر است که دغدغه‌های زیستی، عاطفی و فلسفی شاعر را در قالب زبان و تصویرهای روزمره بیان کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بخش ناچیز

کتاب بخش ناچیز مجموعه‌ای از شعرهای سپید مرتضی صادقیان است که در دهه‌ی ۱۳۹۰ سروده شده‌اند. این کتاب در فضایی میان‌نسلی و با نگاهی به زندگی روزمره، روابط انسانی، اضطراب‌ها و امیدهای کوچک و بزرگ، به واکاوی تجربه‌های زیسته‌ی شاعر می‌پردازد. شعرها اغلب با زبانی بی‌واسطه و تصویری، به روایت لحظه‌های عادی و گاه تلخ زندگی می‌پردازند و از دل آن، معنایی تازه بیرون می‌کشند. مجموعه، بازتابی از دغدغه‌های فردی و اجتماعی شاعر است و در آن، نشانه‌هایی از تنهایی، دل‌تنگی، خاطره و جست‌وجوی معنا در جهان معاصر دیده می‌شود. این کتاب در قالب شعر سپید نوشته شده و به‌دوراز ساختارهای کلاسیک، بیشتر بر تجربه‌ی شخصی و نگاه شاعرانه به جهان تکیه دارد.

چرا باید کتاب بخش ناچیز را خواند؟

مجموعه شعر بخش ناچیز، تجربه‌های زیسته و احساسات انسانی را با زبانی صریح و بی‌پیرایه به تصویر می‌کشد. بخش ناچیز می‌تواند برای کسانی که به‌دنبال بازتاب دغدغه‌های روزمره، تنهایی، خاطره و جست‌وجوی معنا در شعر معاصر هستند، دریچه‌ای تازه به جهان درونی انسان بگشاید. شعرهای این کتاب، با پرداختن به جزئیات زندگی و لحظه‌های ساده، فرصتی برای تأمل در احساسات و افکار شخصی فراهم می‌کنند و مخاطب را به همدلی با تجربه‌های شاعر دعوت می‌کنند.

خواندن کتاب بخش ناچیز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر سپید معاصر، کسانی که دغدغه‌های فلسفی و عاطفی دارند و افرادی که به‌دنبال بازتاب تجربه‌های زیسته و روزمره در ادبیات هستند، مناسب است؛ همچنین به مخاطبانی که به شعرهای تأمل‌برانگیز و شخصی علاقه دارند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب بخش ناچیز

«کنارم کسی نیست