تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب در مدار معنا
معرفی کتاب در مدار معنا
معرفی کتاب در مدار معنا
کتاب الکترونیکی «در مدار معنا» (نو بسنده) نوشتهٔ «محمد گودرزنیا» و گردآوری و تدوین «آرتمیس گودرزنیا» توسط انتشارات حامیان منتشر شده است. این اثر در حوزهٔ خودشناسی، عرفان و روانشناسی قرار میگیرد و به موضوعاتی مانند معنای زندگی، عزت نفس، مکاشفهٔ درونی و نقش ایمان در آرامش انسان میپردازد. کتاب با نگاهی تحلیلی و تجربی، مخاطب را به تأمل دربارهٔ خود و جایگاهش در جهان دعوت میکند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب در مدار معنا
«در مدار معنا» اثری است که در آن تجربهها و اندیشههای «محمد گودرزنیا» دربارهٔ معنای زندگی، خودشناسی و سلوک معنوی گردآوری شده است. این کتاب در سال ۱۴۰۴ منتشر شده و با توجه به تاریخ زندگی نویسنده، میتوان آن را حاصل سالها تأمل و تجربهٔ شخصی دانست. متن کتاب با روایتهایی از زندگی روزمره، داستانهای کوتاه، نقلقولها و تمرینهای عملی همراه است و تلاش میکند مخاطب را به سوی درک عمیقتری از خود و جهان سوق دهد. کتاب به موضوعاتی مانند نقش افکار، دعا، ایمان، مکاشفهٔ درونی و تأثیر آنها بر سرنوشت انسان میپردازد. در کنار مباحث نظری، نویسنده با زبانی صمیمی و تجربی، راهکارهایی برای آرامش ذهن، رهایی از وابستگیها و تمرینهای مراقبه ارائه میدهد. این اثر برای کسانی نوشته شده که دغدغهٔ معنویت، آرامش و خودشناسی دارند و به دنبال راهی برای تغییر نگرش و بهبود کیفیت زندگی خود هستند.
خلاصه کتاب در مدار معنا
پیام اصلی کتاب «در مدار معنا» بر محور خودشناسی، معنای زندگی و نقش ایمان در آرامش و رضایت انسان استوار است. نویسنده با طرح پرسشهایی دربارهٔ هدف زندگی، جایگاه انسان در جهان و رابطهٔ او با خداوند، مخاطب را به جستجوی پاسخ درونی دعوت میکند. کتاب تأکید دارد که معنای زندگی را نمیتوان صرفاً در بیرون یا در خواستههای شخصی جستوجو کرد، بلکه باید از خداوند و مکاشفهٔ درونی آغاز کرد. در بخشهایی از کتاب، به نقش افکار و نگرش مثبت در ساختن بهشت یا جهنم درونی اشاره میشود و راهکارهایی مانند دعا، مراقبه، رهاکردن وابستگیها و تمرکز بر لحظهٔ حال برای رسیدن به آرامش پیشنهاد میشود. نویسنده تجربههای شخصی خود را از مواجهه با مشکلات، اندوه، بیماری و فقدان با مخاطب در میان میگذارد و نشان میدهد که چگونه ایمان و توکل به خداوند میتواند منبع قدرت و آرامش باشد. کتاب همچنین به اهمیت مکاشفهٔ درونی و شناخت خود اصیل میپردازد و تمرینهایی برای رسیدن به این شناخت ارائه میدهد. در نهایت، «در مدار معنا» بر این باور است که سرنوشت انسان نه تقدیری از پیش نوشتهشده، بلکه نتیجهٔ انتخابها و آگاهیهای لحظهبهلحظه است و هرکس با روبهرو شدن با خود، به حقیقت و آرامش دست مییابد.
چرا باید کتاب در مدار معنا را خواند؟
این کتاب با ترکیب روایتهای شخصی، داستانهای کوتاه و تمرینهای عملی، به موضوعاتی مانند معنای زندگی، خودشناسی و نقش ایمان در آرامش ذهن میپردازد. مخاطب با خواندن این اثر میتواند با زاویهای تازه به دغدغههای درونی خود نگاه کند و راههایی برای رهایی از اضطراب، اندوه و وابستگیهای ذهنی بیابد. تمرینهای مراقبه و مکاشفهٔ درونی که در کتاب آمده، ابزارهایی کاربردی برای تجربهٔ آرامش و افزایش آگاهی فردی هستند. همچنین، کتاب با پرداختن به مفاهیمی مانند عزت نفس، پذیرش خود و نقش افکار، به مخاطب کمک میکند تا نگرش خود را نسبت به زندگی و مشکلات تغییر دهد و به سوی رضایت و آرامش بیشتر حرکت کند.
خواندن کتاب در مدار معنا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای افرادی مناسب است که دغدغهٔ خودشناسی، معنویت و آرامش ذهن دارند یا درگیر اضطراب، اندوه و احساس نارضایتی از زندگی هستند. همچنین برای کسانی که به دنبال تمرینهای مراقبه و راهکارهای عملی برای بهبود کیفیت زندگی و افزایش آگاهی فردی هستند، مفید خواهد بود.
فهرست کتاب در مدار معنا
- مقدمه و پیشگفتار: معرفی هدف کتاب و مخاطب آن، تأکید بر اهمیت خودشناسی و معنای زندگی. - فصل اول: ذهن آرام من – نقش افکار در ساختن بهشت یا جهنم درونی و اهمیت تغییر الگوهای ذهنی. - فصل دوم: سادههای ذهن من – چهار قانون ساده برای زندگی شاد و رها کردن وابستگیها. - فصل سوم: پدر من خلبان نیروی هوایی است – داستانهایی دربارهٔ اعتماد به خداوند و آرامش در طوفانهای زندگی. - فصل چهارم: معجزههای ذهن در زندگی – اهمیت تکیه بر خداوند و نقش ایمان در عبور از مشکلات. - فصل پنجم: دعا جوهر ذاتی من – تجربهٔ دعا و نقش آن در آرامش و سلامت روح و جسم. - فصل ششم: خدای من زنده است – تأملی دربارهٔ غم، اندوه و نقش ایمان در مواجهه با سختیها. - فصل هفتم: منتخبین خدا – پذیرش فقدان و درک مالکیت حقیقی خداوند بر همه چیز. - فصل هشتم: اعتقاد به او و من کیستم؟ – پرسشهایی دربارهٔ هویت و خود اصیل. - فصل نهم: احساس خدا در وجودت – تجربههای شخصی از حضور خداوند در زندگی روزمره. - فصل دهم: باور به خدا؛ از دیدگاه روانشناس درویشمسلک – بررسی فلسفی و روانشناختی ایمان. - فصل یازدهم تا چهاردهم: مکاشفهٔ درون، نقش آن در سرنوشت انسان و تمرینهایی برای رسیدن به مکاشفه و آرامش ذهن. - فصل شانزدهم: حالتهای امواج مغزی – معرفی حالتهای ذهنی و نقش آنها در مراقبه و مکاشفه.
بخشی از کتاب در مدار معنا
«شما مرکز دنیا نیستید. هدف زندگی موضوعی است به مراتب بالاتر از خرسندی شخصی، آرامش فکر و یا حتی خوشبختی انسان. اگر میخواهید بدانید چرا در این سیاره به دنیا آمدهاید، از خدا آغاز کنید. شما حاصل هدف خدا و برای هدف خدا به دنیا آمدهاید. کتاب مقدس میفرماید: «جان هر موجود زنده و نفس تمام بشر در دست خداست.» نمیتوان معنای زندگی را با نگریستن به درون خود درک کرد. شما خالق خودتان نیستید. بنابراین به هیچوجه نمیتوانید اظهار کنید که برای چه منظوری خلق شدهاید. اگر به شما چیزی بدهم که تازه اختراع شده باشد مطمئناً چیزی درباره هدف آن نخواهید دانست و خود آن اختراع نیز نمیتواند به خودی خود این هدف را برای شما بیان کند. فقط مخترع آن یا کتابچه راهنمای آن است که میتواند هدف را برای شما روشن سازد. شما نمیتوانید با تمرکز بر خود به درک هدف زندگی نائل شوید. برای این منظور بایستی جستجو را از خدا؛ یعنی خالق هستی آغاز کنید. شما وجود دارید صرفاً به این دلیل که خدا این گونه اراده کرده است. شما توسط خدا و برای خدا آفریده شدهاید و تا زمانی که این را درک نکنید، معنای زندگی را نخواهید فهمید. فقط از طریق خداست که ما میتوانیم مبدأ هویت، معنای زندگی، هدف، امنیت و سرنوشتمان را درک کنیم. هر راه دیگری منتهی به بنبست است.»