کتاب احساساتتان را بدون دعوا بیان کنید
معرفی کتاب احساساتتان را بدون دعوا بیان کنید
معرفی کتاب احساساتتان را بدون دعوا بیان کنید
کتاب الکترونیکی «احساساتتان را بدون دعوا بیان کنید (چه موضوعاتی را باید به شریک زندگی خود بگویید و چه نکاتی را نباید مطرح کنید)» نوشتهٔ نیک سالوپو و ترجمهٔ ساناز بهابسته، توسط انتشارات زمان تغییر منتشر شده است. این کتاب در حوزهٔ روابط زناشویی و مهارتهای ارتباطی قرار میگیرد و به بررسی راههای بیان احساسات در روابط نزدیک، بهویژه میان زوجها، میپردازد. نویسنده با تکیه بر تجربههای درمانگری و مثالهای ملموس، تکنیکهایی را برای گفتگوهای سازنده و جلوگیری از مشاجره ارائه میدهد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب احساساتتان را بدون دعوا بیان کنید
این کتاب به موضوع ارتباط مؤثر در روابط عاطفی، بهویژه میان همسران، میپردازد و تلاش میکند به خواننده نشان دهد چگونه میتوان احساسات و نیازهای شخصی را بدون ایجاد تنش یا دعوا بیان کرد. «احساساتتان را بدون دعوا بیان کنید» در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و در فضایی نوشته شده که دغدغهٔ سلامت روان و کیفیت روابط عاطفی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. نویسنده با رویکردی کاربردی و با استفاده از مثالهای واقعی از جلسات درمانی، به بررسی اشتباهات رایج در گفتگوهای زوجین میپردازد و راهکارهایی برای عبور از موانع ارتباطی ارائه میدهد. کتاب با تقسیمبندی تکنیکها و تمرکز بر زبان و لحن گفتگو، به خواننده کمک میکند تا الگوهای ناکارآمد را شناسایی و جایگزین کند. در کنار این، به اهمیت مسئولیتپذیری فردی در احساسات و رفتارها نیز پرداخته میشود. این اثر برای کسانی که به دنبال بهبود کیفیت روابط خود هستند، میتواند راهنمایی عملی و ملموس باشد.
خلاصه کتاب احساساتتان را بدون دعوا بیان کنید
کتاب «احساساتتان را بدون دعوا بیان کنید» با تمرکز بر روابط زوجین، به بررسی چالشهای بیان احساسات در زندگی مشترک میپردازد. نویسنده ابتدا توضیح میدهد که چگونه سرکوب احساسات یا بیان نادرست آنها میتواند به تدریج رابطه را به سمت سردی و رنجش سوق دهد. در ادامه، با مثالهایی از زندگی روزمره و جلسات درمانی، نشان داده میشود که استفاده از عباراتی مانند «همیشه» یا «هرگز» در گفتگوها، اغلب باعث ایجاد حالت تدافعی و مشاجره میشود. کتاب تأکید دارد که به جای سرزنش یا انتقاد، باید احساسات را به صورت مستقیم و با مالکیت شخصی بیان کرد؛ مثلاً به جای «تو من را عصبانی میکنی» گفته شود «من احساس عصبانیت میکنم». همچنین، نویسنده تفاوت میان افکار و احساسات را شرح میدهد و فرمولهایی برای بیان صحیح آنها ارائه میکند. مسئولیتپذیری در قبال اشتباهات، عذرخواهی صادقانه و اجتناب از زبان تحقیرآمیز از دیگر نکات کلیدی کتاب است. در نهایت، کتاب بر این نکته تأکید میکند که بهبود ارتباطات نیازمند تمرین، پذیرش آسیبپذیری و شجاعت در بیان احساسات است.
چرا باید کتاب احساساتتان را بدون دعوا بیان کنید را خواند؟
این کتاب با ارائه تکنیکهای مشخص و مثالهای ملموس، به خواننده کمک میکند تا الگوهای ناکارآمد در گفتگو با شریک زندگی را شناسایی و جایگزین کند. تمرکز بر مسئولیتپذیری فردی، شفافسازی احساسات و اجتناب از زبان تحریکآمیز، از ویژگیهای برجستهٔ این اثر است. مطالعهٔ کتاب میتواند به بهبود کیفیت روابط عاطفی، کاهش سوءتفاهمها و افزایش صمیمیت میان زوجین منجر شود.
خواندن کتاب احساساتتان را بدون دعوا بیان کنید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای زوجهایی که با چالشهای ارتباطی، سوءتفاهم یا مشاجرههای مکرر روبهرو هستند، مناسب است. همچنین برای افرادی که به دنبال یادگیری مهارتهای بیان احساسات و بهبود سلامت روان در روابط نزدیک خود هستند، مفید خواهد بود.
فهرست کتاب احساساتتان را بدون دعوا بیان کنید
- پیشگفتار: اهمیت ارتباط مؤثر و تأثیر آن بر سلامت روان و رابطه - بخش اول: اجتناب از زبانی که تحریک میکند توضیح دربارهٔ عبارات و کلماتی که باعث تشدید مشاجره میشوند و جایگزینهای مناسب برای آنها - بخش دوم: شفافسازی افکار و احساسات آموزش تفاوت میان افکار و احساسات و ارائهٔ فرمولهایی برای بیان صحیح آنها - بخش سوم: وقتی اشتباه کردید راهنمایی دربارهٔ مسئولیتپذیری، اعتراف به اشتباه و عذرخواهی مؤثر - بخش چهارم: پاسخ به احساسات شریک زندگی تکنیکهایی برای شنیدن و پاسخدادن به احساسات طرف مقابل بدون قضاوت یا سرزنش - خلاصه و نکات کلیدی جمعبندی تکنیکها و توصیههای عملی برای بهبود ارتباطات زوجین
بخشی از کتاب احساساتتان را بدون دعوا بیان کنید
«در دانشگاه. من و دوستم اغلب با توهین به یکدیگر این طرف و آن طرف میافتادیم. معمولاً این به رامحلی مسالمتآمیز و هماهنگ تبدیل شده بود. نه! این گونه نبود. بدون شک، باعث یک بحث انفجاری شد. این پدیده عجیبی است. اما بسیاری از زوجها، قبل از دریافت آموزشهای ارتباطی، به طور طبیعی به فریادزدن و فحاشی متوسل میشوند. هر چه توهین آزاردهندهتر باشد، بهتر است. در واقعیت، افراد در این نوع روابط هر سال که میگذرد، بدبختتر میشوند. نکته اینجاست: شما هر از گاهی نسبت به شریک زندگی خود احساس خشم و ناامیدی خواهید کرد. این طبیعی است. خب پس چی؟ تکرارکنم. اشکالی ندارد که این احساسات را حس کنید. اما اگر ناسزا گفتن و توهین برای کل رابطه مضر است؛ وقتی چنین احساسی دارید، چه پاسخی میدهید؟ بیشتر مردم آن احساسات را در درون خود خفه میکنند تا «آرامش را حفظ کنند». این یک توهم خارجی از آرامش ایجاد میکند در حالی که افکار و احساسات در درون شما فوران میکنند. پاسخ این است که مستقیماً این واقعیت را بیان کنید که احساس عصبانیت و ناامیدی میکنید.»