کتاب سه سوتی ها و موش کورهای گل پرت کن
معرفی کتاب سه سوتی ها و موش کورهای گل پرت کن
کتاب سه سوتی ها و موش کورهای گل پرت کن با عنوان اصلی The flying beaver brothers and the mud-slinging moles نوشته مکسول ایتون و ترجمه نسترن فتحی با تصویرگری آلفرد ا. نوپ توسط شرکت انتشارات فنی ایران منتشر شده است. این کتاب طنز تصویری برای گروه سنی کودک و نوجوان طراحی شده و ماجراهای بامزهای را در یک جزیره روایت میکند. نسخه ی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب سه سوتی ها و موش کورهای گل پرت کن
کتاب سهسوتیها و موش کورهای گل پرتکن، داستانی فکاهی و تصویری است که شخصیتهای اصلی آن، حیواناتی هستند که در یک جزیره زندگی میکنند. فضای کتاب پر از شوخی، اتفاقات غیرمنتظره و موقعیتهای طنزآمیز است. این اثر بخشی از یک مجموعهی ماجراجویانه است که هر جلد آن به ماجرایی تازه و شخصیتهایی متفاوت میپردازد. مکسول ایتون با الهام از طبیعت و دغدغههای محیطزیستی، داستان را در بستری سرگرمکننده و آموزنده پیش میبرد.
این اثر در قالب کمیک و رمان تصویری، با تصاویر رنگی و جذاب، تلاش میکند مفاهیمی مانند همکاری، دوستی و حل مسئله را به زبان طنز و کودکانه بیان کند. کتاب در دورهای منتشر شده که توجه به محیطزیست و آموزش غیرمستقیم ارزشهای زیستمحیطی برای کودکان اهمیت ویژهای یافته است. مجموعهی سهسوتیها با محوریت ماجراهای ایس و باب در جزیره، تلاش دارد مخاطب را با دنیای حیوانات و چالشهای آنها آشنا کند و همزمان لحظات شادی را رقم بزند.
خلاصه داستان سه سوتی ها و موش کورهای گل پرت کن
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان سهسوتیها و موش کورهای گل پرتکن با ماجرای ایس و باب آغاز میشود که در جزیرهای کوچک زندگی میکنند. آنها متوجه میشوند که در جزیره اتفاقات عجیبی رخ داده و موش کورها با گلهایی که پرتاب میکنند، نظم جزیره را به هم زدهاند. ایس و باب تصمیم میگیرند علت این آشفتگی را پیدا کنند و جلوی خرابکاریهای موش کورها را بگیرند.
ایس و باب در مسیر ماجراجویی، با شخصیتهای بامزه و متفاوتی روبهرو میشوند؛ از جمله موش خرمای همهچیزدون سرکوهی که راهنماییهایی به آنها میکند. تلاش برای حل مشکل، آنها را وارد موقعیتهای طنزآمیز و گاه پرهیجان میکند. در این میان، اختلافنظرها و رقابتهای دوستانه بین ایس و باب نیز به جذابیت داستان میافزاید. روایت با تأکید بر همکاری و پذیرش تفاوتها پیش میرود و شخصیتها یاد میگیرند که با همدلی و گفتوگو میتوانند مشکلات را پشتسر بگذارند.
چرا باید کتاب سه سوتی ها و موش کورهای گل پرت کن را خواند؟
کتاب سهسوتیها و موش کورهای گل پرتکن با ترکیب داستان طنز و تصاویر رنگی، فضایی شاد و پرانرژی برای مخاطب کودک و نوجوان فراهم میکند. روایت ماجراجویانه و شخصیتهای دوستداشتنی، خواننده را به دنیای خیالانگیز حیوانات میبرد و همزمان پیامهایی دربارهی دوستی، همکاری و اهمیت محیطزیست منتقل میکند. استفاده از قالب کمیک و موقعیتهای خندهدار، کتاب را برای علاقهمندان به داستانهای تصویری جذابتر میکند.
خواندن کتاب سه سوتی ها و موش کورهای گل پرت کن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کتاب سهسوتیها و موش کورهای گل پرتکن برای کودکان و نوجوانانی که به داستانهای تصویری، کمیک و ماجراهای طنز علاقه دارند، مناسب است؛ همچنین برای والدین و مربیانی که بهدنبال کتابی سرگرمکننده با پیامهای مثبت دربارهی دوستی و محیطزیست هستند، گزینهی خوبی به شمار میآید.
بخشی از کتاب سه سوتی ها و موش کورهای گل پرت کن
«سلام من ایس هستم.
و من هم باب هستم.
ما وقتی که در حال گردش یا چرتزدن نباشیم، داریم از جزیرهمون دفاع میکنیم.
حملهی یهویی!
جزیره مال ماست!
بعضی خطرها بزرگتر از بقیهاند.
هاها!»