کتاب قصه های من و بچه هام؛ گلدان شهرام شفیعی + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب قصه های من و بچه هام؛ گلدان

کتاب قصه های من و بچه هام؛ گلدان

معرفی کتاب قصه های من و بچه هام؛ گلدان

معرفی کتاب قصه های من و بچه هام؛ گلدان

کتاب الکترونیکی «گلدان» (از مجموعه قصه‌های من و بچه‌هام) نوشتهٔ شهرام شفیعی و با تصویرگری سام سلماسی و طراحی گرافیک نگار آشتیانی‌عراقی، توسط انتشارات سیمای شرق (کتاب‌های زرافه) منتشر شده است. این کتاب در قالب داستان‌های طنزآمیز و کمیک، ماجراهای یک خانواده و اتفاقات روزمره‌شان را روایت می‌کند و برای گروه سنی ۷ سال به بالا مناسب است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب قصه های من و بچه هام؛ گلدان

«گلدان» اثری است در قالب داستان‌های کوتاه طنز که با نگاهی شوخ‌طبعانه به زندگی روزمرهٔ یک خانواده می‌پردازد. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای با عنوان «قصه‌های من و بچه‌هام» است و فضای آن سرشار از موقعیت‌های کمیک، سوءتفاهم‌های بامزه و روابط صمیمی میان اعضای خانواده است. داستان‌ها در محیط‌هایی مانند رستوران، خانهٔ مادربزرگ، پارک و مهمانی‌های خانوادگی رخ می‌دهند و هر بار یک اتفاق ساده، بهانه‌ای برای خلق موقعیت‌های خنده‌دار و گاه عجیب می‌شود. لحن روایت، کودکانه و پر از بازی‌های زبانی است و شخصیت‌ها با رفتارهای اغراق‌آمیز و واکنش‌های غیرمنتظره، فضای شاد و پرجنب‌وجوشی را می‌سازند. کتاب در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و با تصویرگری رنگی، جذابیت بیشتری برای مخاطبان کودک و نوجوان ایجاد کرده است. در کنار طنز و شوخی، دغدغه‌هایی مثل مراقبت از وسایل، مسئولیت‌پذیری و اهمیت خانواده نیز در لایه‌های داستان دیده می‌شود.

خلاصه کتاب قصه های من و بچه هام؛ گلدان

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان‌های «گلدان» با محوریت یک خانوادهٔ پرماجرا روایت می‌شوند. در یکی از ماجراها، پدربزرگ و نوه‌ها در رستوران با مربی تیم ملی فوتبال اشتباه گرفته می‌شوند و مجموعه‌ای از سوءتفاهم‌ها و شوخی‌ها شکل می‌گیرد که به موقعیت‌های خنده‌دار و گاه عجیب منتهی می‌شود. در داستان دیگری، دغدغهٔ نگهداری از یک کت نو، باعث می‌شود اعضای خانواده دست به کارهای عجیب و غریب بزنند تا مبادا کت خراب شود؛ از نخوردن بستنی قیفی تا پیاده‌روی با احتیاط و حتی عقب‌عقب رفتن در باد. ماجرای گم‌شدن شوهرخاله و زنجیره‌ای از تماس‌های تلفنی بی‌پایان، فضای شلوغ و پرهیاهوی خانواده را نشان می‌دهد. در بخش دیگری، مهمان‌شدن در خانهٔ آقای نقره‌داغ و شکستن یک گلدان ارزشمند، اعضای خانواده را وارد ماجرایی پر از اضطراب و تلاش برای پنهان‌کردن حقیقت می‌کند. داستان‌ها با موقعیت‌های طنزآمیز، سوءتفاهم‌های کودکانه و واکنش‌های اغراق‌آمیز شخصیت‌ها پیش می‌روند و هر بار یک اتفاق ساده، بهانه‌ای برای خلق ماجرایی تازه می‌شود.

چرا باید کتاب قصه های من و بچه هام؛ گلدان را خواند؟

این کتاب با روایت داستان‌هایی کوتاه و طنزآمیز، به مسائل ساده و روزمرهٔ خانواده‌ها از زاویه‌ای متفاوت نگاه می‌کند. شوخی‌های کلامی، موقعیت‌های بامزه و تصویرگری رنگی، فضای شاد و پرتحرکی را برای مخاطب می‌سازد. در کنار سرگرمی، موضوعاتی مانند مسئولیت‌پذیری، اهمیت خانواده و مواجهه با اشتباهات نیز به شکلی غیرمستقیم مطرح می‌شوند. مطالعهٔ این اثر فرصتی است برای تجربهٔ لحظاتی شاد و آشنایی با دنیای کودکانهٔ پر از تخیل و شیطنت.

خواندن کتاب قصه های من و بچه هام؛ گلدان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

برای کودکان ۷ سال به بالا و خانواده‌هایی که به دنبال داستان‌های طنز و کمیک با محوریت روابط خانوادگی هستند، این کتاب مناسب است. همچنین برای والدینی که می‌خواهند با فرزندان خود دربارهٔ مسئولیت‌پذیری و اهمیت خانواده گفتگو کنند، گزینهٔ خوبی به شمار می‌آید.

بخشی از کتاب قصه های من و بچه هام؛ گلدان

«عید بود. هوا عالی بود. می‌خواستیم به عیددیدنی و گردش برویم. ام یه رم تسس عید بپوشم. فقط یک کت داشتم که هنوز خوب بود. می‌خواستم آن را بپوشم, اما مامانی در حمام را رویم قفل کرد! بعد ؟ گفت: «فقط یک کت خوب داری. نباید خراب شود. باید آن را سه ساعت کمتر بپوشی! ساعت هشت در را باز می‌کنم! آن وقت بیا بیرون و کت را پپوش *۸ ۲ آمدم بیرون! می‌خواستم به کتم عطر بزنم. مامانی گفت ۰«عزیزم. مواظب باش کت رالک نکنی.»من کمی فکر کردم. بعد به مامانی گفتم: «نگران نباش. یادت نیست؟ من قول داده‌ام که این کت را سی سال نگه دارم!»آن وقت تلفن زدم تا پسرخاله بیاید. بعد به پسرخاله عطر زدم و گفتم:«تو پیش من باش تا بوی خوب بیاید!»ساعت هشت به خانه‌ی مامان‌بزرگ رفتیم. تبریک گفتیم و شیرینی خوردیم. بعد. خداحافظی کردیم و آمدیم بیرون. دوست داشتم مامان‌بزرگ, این طرف کتم را هم ببیند! این بود که دوباره رفتیم عیددیدنی مامان‌بز رگ! این دفعه, طرف چپ مامان‌بزرگ نشستم!»

چاقوی آشپزخانه
مایکل اوپن‌هایمر
آشنایی با ابزار، وسایل، تجهیزات و مواد اولیه هنر و صنایع فلز
زهره قاسم زاده نامقی
پهلوان پنبه های خرابکار کلاس شماره ۱۳
آنست لی
خاستگاه های انقلاب روسیه (۱۸۶۱ - ۱۹۱۷)
آلن وود
روانشناسی تاریک (جلد دوم)
بندیکت گلمن
فرهنگ نام‌آوا
سروش سپهری
راهکارهای صادرات و سرمایه گذاری در اتحادیه اقتصادی آسه آن
محسن رضایی‌پور
پرسش ها و پاسخ های دانشجویی (جلد هفتاد و سوم)
محمدمهدی رضایی
نکات طلایی روش تدریس انگلیسی
حمیده جواهری طهرانی
ایرباس ۳۰۰
مناف یحیی‌پور
شاه عباس صفوی سلطان جابری که اسطوره شد (جلد دوم)
دیوید بلو
دین های عصر جدید و کافر کیش جدید در امریکا