کتاب قصههای من و بچههام؛ تونل وحشت
تونل وحشت
معرفی کتاب قصههای من و بچههام؛ تونل وحشت
کتاب قصههای من و بچههام؛ تونل وحشت نوشته شهرام شفیعی است. این کتاب به کودکان رفتارهای اجتماعی زیادی را با عکسها و تصاویر جذاب یاد میدهد. پدر و پسری که بدون فکر رفتارهای عجیب میکنند شخصیتهای اصلی این مجموعه هستند. نکته اصلی درباره آنها این است که پدر بیش از پسر بچه رفتار اشتباه دارد.
انتشارات سیمای شرق با هدف آموزش کودکان و کمک به آنها برای درک بهتر دنیای اطرافشان اقدام به تألیف و ترجمه آثار ارزشمندی کرده است. والدین میتوانند با خیال راحت به سراغ آثار این نشر رفته و بهترین و مناسبترین کتاب را برای کودکشان انتخاب کنند.
کتاب قصههای من و بچههام؛ تونل وحشت یکی از کتابهای این نشر است که هم به کودکان آموزش میدهد و هم آنها را سرگرم میکند.
خواندن کتاب قصههای من و بچههام؛ تونل وحشت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان پیشنهاد میکنیم
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب قصههای من و بچههام؛ تونل وحشت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | قصههای من و بچههام؛ تونل وحشت |
| حجم فایل کتاب: | ۴.۲۵ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۶۶۲۸۶۸۴ |
| تعداد صفحهها: | ۲۸ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۵۰۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه قصههای من و بچههام، مجموعه خاطرهی مادربزرگها و پدربزرگهای هفتاد سال به بعد، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |

چون قرار هست تهران تا دوهفته تعطیل شود من چند کتاب گرفتم و این را خیلی دوست داشتم😇 چون طنز بود😜😂و من طنز رو دوست دارم📔خیلی دلم میخواد تو طاقچه کتاب هایی با نویسنده های نانسی هلیوک و لیسا پرلیکت و...بیشتر
من این کتاب رو چاپیش رو خوندم قشنگ بود ممنون
خیلی خوب