تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب باران بنفش
معرفی کتاب باران بنفش
معرفی کتاب باران بنفش
کتاب الکترونیکی «کابهاویوانه» نوشتهٔ ویر دمهایپوبیسیصه کم و منتشرشده توسط ناشر «کونوجوانبهشر» مجموعهای از داستانهای کوتاه با محوریت وقایع تاریخی و مذهبی است که برای نوجوانان نوشته شده است. این کتاب با روایتهایی از زندگی و حوادث مهم، تلاش میکند مفاهیم انسانی، دینی و اجتماعی را در قالب داستانهایی تاثیرگذار به تصویر بکشد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب باران بنفش
این مجموعه داستان در بستری تاریخی و مذهبی شکل گرفته و مخاطب را به دل وقایع مهمی میبرد که در حافظهٔ جمعی ایرانیان جایگاه ویژهای دارند. داستانها با محوریت نوجوانان و خانوادههایشان روایت میشوند و فضای اجتماعی و سیاسی ایران در دورههای پرتنش را بازتاب میدهند. نویسنده با انتخاب زاویه دید کودکانه و نوجوانانه، تلاش میکند تجربههای تلخ و شیرین، ترسها و امیدها را از نگاه شخصیتهای جوان به تصویر بکشد. کتاب به موضوعاتی چون هجوم بیگانگان، مقاومت مردم، تقدس اماکن مذهبی و تاثیر این رخدادها بر زندگی روزمره میپردازد. فضای داستانها اغلب با حس دلهره، امید و معنویت آمیخته است و در کنار روایت وقایع، به احساسات و واکنشهای شخصیتها نیز توجه میشود. این اثر در قالب داستانهای کوتاه، تصویری از بخشی از تاریخ معاصر ایران را ارائه میدهد و به دغدغههای نوجوانان در مواجهه با بحرانها میپردازد.
خلاصه کتاب باران بنفش
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان اصلی کتاب با ورود «امیر» و پدرش به حرم امام رضا(ع) آغاز میشود؛ جایی که فضای حرم به دلیل حضور مردم معترض و سربازان روسی پرتنش و ناآرام است. امیر با کنجکاوی کودکانهاش شاهد شعارها و اعتراضات مردم علیه شاه و روسهاست و از پدرش دربارهٔ علت این اعتراضات میپرسد. حضور سربازان مسلح و تهدیدآمیز روس در حرم، ترس و نگرانی را در دل امیر و پدرش مینشاند. ناگهان با شلیک گلولهها و حملهٔ سربازان، صحنهای از وحشت و خونریزی شکل میگیرد و امیر زخمی میشود. در ادامه، روایت وارد فضایی خیالانگیز و معنوی میشود؛ امیر در میان فرشتگان و باغی پر از گل بنفشه قرار میگیرد و آرامش و زیبایی جایگزین ترس و خشونت میشود. داستان با تاکید بر تقدس حرم و پایداری مردم، تصویری از امید و معنویت در دل بحران را به نمایش میگذارد.
چرا باید کتاب باران بنفش را خواند؟
این کتاب با روایت داستانهایی از زاویه دید نوجوانان، تجربههای تاریخی و مذهبی را به زبانی ملموس و تاثیرگذار بازگو میکند. مواجهه با ترس، امید، معنویت و مقاومت در برابر بحرانها، از جمله موضوعاتی است که در این اثر برجسته شدهاند. خواندن این کتاب فرصتی برای آشنایی با بخشی از تاریخ معاصر ایران و درک احساسات نوجوانان در مواجهه با رخدادهای بزرگ اجتماعی و مذهبی فراهم میکند.
خواندن کتاب باران بنفش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای نوجوانان و جوانانی که به داستانهای تاریخی و مذهبی علاقه دارند مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال روایتهایی دربارهٔ مقاومت، هویت و معنویت در بستر وقایع اجتماعی هستند، گزینهٔ مناسبی به شمار میآید.
بخشی از کتاب باران بنفش
«حرم شلوغ بود. بعضیها زیارت میکردند و بعضیها هم در صحن قدم میزدند. چند نفر هم پرچم و طبل در دست گرفته بودند و فریاد میزدند: «ما روس نمیخواهیم؛ ما شاه نمیخواهیم.»بابا و امیر وارد صحن شدند. بابا دستش را روی سینهاش گذاشت و به امام رضا(ع) سلام داد. وقتی داشتند به طرف شبستان میرفتند، امیر برگشته بود و به آنهایی که پرچم در دست گرفته بودند و فریاد میزدند، نگاه میکرد. گفت: «بابا اینها چه میگویند؟»بابا گفت: «چون او به فکر مردم نیست و فقط به فکر حکومت خودش است. محمدعلیشاه از کشور ما فرار کرده است؛ اما روسها دوست دارند او دوباره به کشور برگردد و شاه شود.» کمی جلوتر مردم شعار میدادند: «ما روس نمیخواهیم؛ ما شاه نمیخواهیم.» آنها مثل روزهای محرم، پرچم امام حسین(ع) را در دست گرفته بودند. مردم از هرجای خراسان به مشهد آمده بودند و لباسهای محلیشان نشان میداد که اهل مشهد نیستند. زنها چادر و پوشیه به سر داشتند. مردها هم لباس بلند پوشیده بودند و دستار بر سر داشتند.»