معرفی کتاب پیچوله کوچوله
کتاب پیچوله کوچوله نوشته محمدرضا شمس با تصویرگری اسماعیل چشرخ و مشاوره ادبی مصطفی رحماندوست، داستانی کودکانه دربارهی حلزونی کوچک و ماجراجو است که برای گروه سنی ب نوشته شده است. این کتاب توسط انتشارات به نشر (انتشارات آستان قدس رضوی) منتشر شده و با تصاویر رنگی و زبانی ساده، ماجرای سفر پیچوله را روایت میکند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب پیچوله کوچوله اثر محمدرضا شمس
کتاب پیچوله کوچوله نوشته محمدرضا شمس، اثری در حوزهی ادبیات کودک است که با محوریت شخصیت یک حلزون کوچک و کنجکاو، به موضوعاتی مانند مسئولیتپذیری، محبت به خانواده و پشتکار میپردازد. این کتاب در قالب داستانی تخیلی و با زبانی کودکانه، ماجرای سفری پرماجرا را روایت میکند که در آن پیچوله برای دیدار پدربزرگ بیمارش راهی باغچهای دورتر میشود.
فضای داستان سرشار از عناصر طبیعت و حیوانات باغچه است و هر کدام از شخصیتها، چالشی تازه پیش پای قهرمان داستان قرار میدهند. کتاب پیچوله کوچوله در سال ۱۴۰۱ و در مجموعه کتابهای پروانه گروه کودک و نوجوان نشر بهنشر منتشر شده است. تصاویر رنگی و جذاب فضای داستان را برای کودکان ملموستر میکند و به فهم بهتر پیامهای کتاب کمک میکند.
خلاصه کتاب پیچوله کوچوله
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان با معرفی پیچوله کوچوله، حلزونی کوچک و زرنگ آغاز میشود که تصمیم میگیرد برای سرزدن به پدربزرگ بیمارش، سفری را آغاز کند. در مسیر، با موانع و موجودات مختلفی روبهرو میشود؛ عنکبوتی که او را به بازی دعوت میکند، پرندهای که پیچوله را میرباید و قورباغههایی که قصد شکارش را دارند. پیچوله با هوش و اراده، از هر مانعی عبور میکند و با یادآوری هدفش، یعنی کمک به پدربزرگ، انگیزهی خود را حفظ میکند. در نهایت، با کمک لاکپشتی مهربان به مقصد نزدیک میشود. داستان بر اهمیت خانواده، کمک به بزرگترها و پشتکار در برابر مشکلات تأکید دارد.
چرا باید کتاب پیچوله کوچوله را بخوانیم؟
کتاب پیچوله کوچوله با روایت ماجرای یک حلزون کوچک، مفاهیمی مانند مسئولیتپذیری، اهمیت خانواده و تلاش برای رسیدن به هدف را به زبان کودکانه بیان میکند. تصاویر رنگی و شخصیتهای متنوع، فضای داستان را برای کودکان جذابتر میکند و آنها را با دنیای حیوانات و چالشهای پیشِ رو آشنا میسازد. مطالعهی این کتاب میتواند به تقویت مهارت همدلی و پشتکار در کودکان کمک کند.
خواندن کتاب پیچوله کوچوله را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کتاب پیچوله کوچوله برای کودکان گروه سنی ب مناسب است؛ بهویژه آنهایی که به داستانهای حیوانات و ماجراجویی علاقه دارند یا دوست دارند دربارهی اهمیت خانواده و کمک به دیگران بیشتر بدانند.
بخشی از کتاب پیچوله کوچوله
«پیچوله جواب داد: «میروم خانهی پدربزرگم. سه تا باغچه آنورتر است. حالش خوب نیست. میخواهم چند روزی پیشش بمانم.» عنکبوت گفت: «اوهه! تا آنجا خیلی راه است. ولش کن. بیا با هم بازی کنیم.» پیچوله گفت: «نه. نمیشود. باید بروم. پدربزرگم کسی را ندارد. او پیر است و به من احتیاج دارد. وقتی برگشتم، با هم بازی میکنیم.» و راه افتاد. او میرفت و با خودش میگفت: پدربزرگ، دارم میآیم. پدربزرگ، دارم میآیم.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب پیچوله کوچوله و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | پیچوله کوچوله |
| موضوع | داستان کودک و نوجوانان |