دانلود و خرید کتاب آنچه مردها می خواهند برادلی گرستمن ترجمه ندا شادنظر

معرفی کتاب آنچه مردها می خواهند

کتاب آنچه مردها می خواهند با عنوان اصلی What Men Want نوشتهٔ برادلی گرستمن و کریستوفر پیزو و ریچ سلدس و ترجمهٔ ندا شادنظر توسط نشر قطره منتشر شده است. این کتاب که در سال ۱۹۹۸ منتشر شده،  دربردارندهٔ راهنمایی‌های سه مرد تحصیل‌کرده برای آشنایی زنان با مرد دلخواه است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب آنچه مردها می خواهند

کتاب آنچه مردها می خواهند راهنمایی‌هایی را از دیدگاه سه مرد تحصیل‌کرده و مجرد ارائه می‌دهد تا به زنان در آشنایی با مرد دلخواهشان کمک کند. موضوعات اصلی کتاب شامل روان‌شناسی مردان مجرد، نگرش‌های آن‌ها، روابط زن و مرد، و آداب قرار ملاقات است. عنوان فصل‌های کتاب حاضر به ترتیب عبارت است از «مکنونات ذهنی و قلبی مردان تحصیل‌کرده»، «ده حقیقت دربارهٔ مردان»، «نخستین برخورد»، «نخستین تماس تلفنی»، «نخستین دیدار»، «تا اینجا همه چیز روبه‌راه است: تماس بعدی»، «بازی زمان: قرار ملاقات‌های بعدی از سر تعهد»، «روابط جنسی»، «ارتباطات (بخش اول: موضوعات کاربردی)»، «ارتباطات (بخش دوم: هنر عشق ورزیدن)» و «حقایقی ناخوشایند و تلخ».

چرا باید کتاب آنچه مردها می خواهند را بخوانیم؟

خواندن کتاب آنچه مردها می‌خواهند برای زنانی که به دنبال درک عمیق‌تر از دیدگاه مردان در روابط عاطفی و قرار ملاقات هستند، بسیار مفید است. این کتاب با ارائه بینش‌هایی از سوی سه مرد مجرد، به زنان کمک می‌کند تا انتظارات واقع‌بینانه‌تری داشته باشند، الگوهای رفتاری مردان را بهتر بشناسند و در نهایت، روابطی سالم‌تر و موفق‌تر را تجربه کنند.

خواندن کتاب آنچه مردها می خواهند را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب را به کسانی که به دنبال یافتن شریک عاطفی مناسب هستند، زنانی که در روابط عاطفی خود با چالش‌هایی مواجه هستند و می‌خواهند دیدگاه مردانه را بهتر درک کنند، افرادی که به روان‌شناسی روابط بین فردی و تفاوت‌های جنسیتی در ارتباطات علاقه‌مند هستند و هر کسی که به دنبال بهبود مهارت‌های خود در قرار ملاقات و ایجاد ارتباطات عمیق‌تر است، پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب آنچه مردها می خواهند

«شما بر اساس زمان و دفعات دیدارهای‌تان می‌توانید پی ببرید که هدف مرد تا چه حد جدی است. اگر او تنها به دنبال رابطه‌ای موقتی باشد، دائم بهانه‌ای می‌آورد تا آخر هفته با هم بیرون نروید و بیش از یک بار در هفته با شما قرار ملاقات نخواهد گذاشت. به عقیدهٔ ما، مرد به بهانه‌های خوبی متوسل می‌شود تا ارتباطش را با زنی به حداقل برساند حتی اگر با مرد پرمشغله‌ای آشنا شده‌اید، اگر او بخواهد زودبه‌زود شما را ببیند، حتما می‌تواند پس اگر باز هم دوستش دارید، با او قرار بگذارید، اما بدانید که احتمالاً راه به جایی نخواهید برد. سعی کنید بیرون بروید و تعاملات اجتماعی خود را گسترده‌تر کنید. اگر از بودن با او لذت می‌برید، تا زمانی که به مورد بهتری برنخورده‌اید، ارتباط خود را با او حفظ کنید. از این فرصت برای تفریح و سرگرمی استفاده کنید و تصور نکنید که او نیز قصدی غیر از این دارد.

ما با زنان بسیاری آشنا شده‌ایم که با ما صادق و روراست نبودند. چون آنان را دوست داشتیم، هفته‌ای یک بار با هم بیرون می‌رفتیم. اما وقتی از ما می‌پرسیدند چرا بیشتر قرار ملاقات نمی‌گذاریم، بهانه‌ای می‌آوردیم. زیرا به وضوح می‌دانستیم که این ارتباط هرگز به هدفی جدی ختم نخواهد شد. بعضی از زنان متوجه این موضوع نمی‌شوند، به مرد وابسته می‌شوند و در نهایت نیز احساسات‌شان جریحه‌دار خواهد شد.

اگر با مردی آشنا شده‌اید که به کرات با هم ملاقات می‌کنید، اما این دیدارها شامل شب‌های آخر هفته نمی‌شود، بدانید که او هنوز از علاقه‌اش به شما مطمئن نیست. شب‌های آخر هفته برای مردان شاغلی که تمام طول هفته را سخت کار کرده‌اند، شب‌های مهمی است. اگر او آخر هفته با مردان دیگر بیرون می‌رود، مفهومش این است که مایل نیست با کس دیگری بیرون برود. حتی اگر او را دوست دارید و در طول هفته به کرات یکدیگر را می‌بینید، ارتباط با او را جدی نگیرید. او زیر بار تعهد نخواهد رفت و فقط مایل است از هم‌صحبتی شما لذت ببرد. اگر او به شما علاقه‌مند باشد، شب‌های آخر هفته را در کنار شما خواهد گذراند و اگر دوست‌تان نداشته باشد، قطعا این کار را نخواهد کرد.»