تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب تو میوه ها یه خلوار ویتامین نهفته س
معرفی کتاب تو میوه ها یه خلوار ویتامین نهفته س
معرفی کتاب تو میوه ها یه خلوار ویتامین نهفته س
کتاب الکترونیکی «تو میوهها یه خلوار ویتامین نهفتهس» نوشتهٔ لیلا خزایی و با تصویرگری صدیقه شکرریزیان توسط نشر پرین منتشر شده است. این کتاب در قالب شعر کودکانه، به معرفی میوهها و خواص ویتامینهای آنها میپردازد و برای گروه سنی ۳ سال به بالا مناسب است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب تو میوه ها یه خلوار ویتامین نهفته س
در این مجموعه شعر، میوهها با زبان خودشان به معرفی ویژگیها و فوایدشان میپردازند. هر شعر به یکی از میوهها اختصاص یافته و به شکل ساده و کودکانه، اطلاعاتی دربارهٔ ویتامینها و خواص تغذیهای آن میوه ارائه میشود. تصویرگریهای رنگی و شاد، فضای کتاب را برای کودکان جذابتر کرده است. هدف اصلی کتاب، آشناکردن کودکان با میوهها و تشویق آنها به مصرف خوراکیهای سالم است. این اثر در قالب شعر و با زبانی کودکپسند، تلاش میکند مفاهیم تغذیه سالم را به شکلی سرگرمکننده منتقل کند. کتاب در دورهای منتشر شده که توجه به تغذیه سالم کودکان اهمیت ویژهای یافته و این موضوع در شعرها به خوبی بازتاب یافته است.
چرا باید کتاب تو میوه ها یه خلوار ویتامین نهفته س را خواند؟
این کتاب با استفاده از شعر و تصویرگری، اطلاعات مفیدی دربارهٔ میوهها و ویتامینهای آنها به کودکان منتقل میکند. آشنایی با خواص میوهها و اهمیت مصرف آنها، به زبانی ساده و قابل فهم برای کودکان بیان شده است. شعرهای کوتاه و ریتمیک، یادگیری را برای کودکان جذابتر میکند و تصویرهای رنگی، توجه آنها را به خود جلب میکند. این کتاب میتواند به والدین و مربیان کمک کند تا کودکان را به خوردن میوه و تغذیه سالم تشویق کنند.
خواندن کتاب تو میوه ها یه خلوار ویتامین نهفته س را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
برای کودکان گروه سنی ۳ سال به بالا، والدین، مربیان مهدکودک و پیشدبستانی که به دنبال راهی سرگرمکننده برای آموزش تغذیه سالم و معرفی میوهها به کودکان هستند، مناسب است.
فهرست کتاب تو میوه ها یه خلوار ویتامین نهفته س
- پرتقال: معرفی پرتقال و ویتامینهای آن، اشاره به طعم و فوایدش برای بدن- هندوانه: توصیف ظاهر و خواص هندوانه، تأثیر آن بر سلامت قلب و کلیه- سیب: بیان فواید سیب برای دندان و بدن، اشاره به تنوع رنگ و خاصیت آن- انگور: معرفی انگور و فرآوردههای آن مانند کشمش و شیره، ویژگیهای ظاهری و طعم آن- آناناس: توصیف آناناس به عنوان میوهای خاص و پرخاصیت، اشاره به ویتامینها و تأثیر آن بر سلامتی- انار: بیان ویژگیهای انار، ویتامین ث و نقش آن در سفره یلدا- آلبالو: معرفی آلبالو، طعم ترش و شیرین و ویژگیهای ظاهری آن
بخشی از کتاب تو میوه ها یه خلوار ویتامین نهفته س
«تپل مپل شبیه یه توپ نارنجیامپر از ویتامینهای پی ام و آ و ی امپرتقال پاییزم خوش طعممو لذیذمروزی به لبوان بخور آبمیوه مو عزیزموقتی که من میرسم قرمز قرمز هستمهم خط دارم هم گاهی سبز و یه دسته پوستمپاییز که میشه پیدا میشم توی هر خونهدرسته حدس شما به من میکن هندونهبرای معده خوبم، واسه سلامت قلببرای کاهش وزن، کردم نظرهارو جلبواسه کلیه خوبم؛ واسه پوستت و موهاتهم توی جامیوه و هم روی سفرههاسه رنگ زیبا دارم سبزم و سرخم و زردمنو خدای خوبم میوهای از بهشت کردخوردن من مفیده حتی واسه دندوناتبه سیبمو هزار تا فایده دارم من برات»
خیلی باحال بود
هم قشنگن هم آموزنده😍😍