کتاب سلام سلام جنگلیا، اسمتونو بگید به ما
معرفی کتاب سلام سلام جنگلیا، اسمتونو بگید به ما
کتاب سلام سلام جنگلیا اسمتونو بگید به ما نوشته لیلا بیات و با تصویرگری صدیقه شکریزیان توسط نشر پرین منتشر شده است. این کتاب مجموعهای از شعرهای کودکانه دربارهی حیوانات جنگلی است که با تصاویر رنگی و جذاب همراه شدهاند. موضوع اصلی کتاب معرفی حیوانات مختلف و ویژگیهای آنها به زبان شعر است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب سلام سلام جنگلیا، اسمتونو بگید به ما
کتاب سلام سلام جنگلیا اسمتونو بگید به ما در قالب شعرهای کوتاه و موزون، حیوانات مختلف جنگل را به کودکان معرفی میکند. هر شعر به یکی از حیوانات اختصاص یافته و با زبانی کودکانه به ویژگیها، رفتارها و عادات آن حیوان میپردازد. تصاویر رنگی و شاد، فضای کتاب را برای مخاطبان خردسال دلپذیرتر کرده است. کتاب سلام سلام جنگلیا اسمتونو بگید به ما در دورهای منتشر شده که توجه به آموزش غیرمستقیم و سرگرمکننده برای کودکان اهمیت زیادی یافته است. لیلا بیات در این کتاب تلاش میکند با استفاده از شعر و تصویر، شناخت حیوانات را برای کودکان سادهتر و لذتبخشتر کند. در کنار معرفی حیوانات، کتاب به رفتارها و ویژگیهای خاص هر یک نیز اشاره میکند و به این ترتیب، اطلاعاتی آموزنده را در قالبی سرگرمکننده ارائه میدهد.
چرا باید کتاب سلام سلام جنگلیا، اسمتونو بگید به ما را خواند؟
این کتاب با شعرهای کوتاه و موزون، حیوانات جنگلی را به شکلی سرگرمکننده و قابل فهم برای کودکان معرفی میکند. تصاویر رنگی و جذاب، همراه با توصیفهای ساده و ملموس از هر حیوان، باعث میشود کودکان همزمان با لذت بردن از شعر، اطلاعاتی دربارهی حیوانات به دست آورند. این اثر میتواند به تقویت علاقهی کودکان به طبیعت و حیوانات کمک کند و آنها را با دنیای جانوران آشنا سازد.
خواندن کتاب سلام سلام جنگلیا، اسمتونو بگید به ما را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان پیشدبستانی و دبستانی که به حیوانات و طبیعت علاقه دارند مناسب است. همچنین والدین و مربیانی که به دنبال کتابی برای آموزش غیرمستقیم دربارهی حیوانات به کودکان هستند، میتوانند از این اثر بهره ببرند.

👌👌👌عالی بود
قشنگن 👌👌👌👌❤❤