تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب سلام سلام جنگلیا، اسمتونو بگید به ما
معرفی کتاب سلام سلام جنگلیا، اسمتونو بگید به ما
معرفی کتاب سلام سلام جنگلیا، اسمتونو بگید به ما
کتاب الکترونیکی «سلام سلام جنگلیا اسمتونو بگید به ما» نوشتهٔ لیلا بیات و با تصویرگری صدیقه شکریزیان توسط نشر پرین منتشر شده است. این کتاب مجموعهای از شعرهای کودکانه دربارهٔ حیوانات جنگلی است که با تصاویر رنگی و جذاب همراه شدهاند. موضوع اصلی کتاب معرفی حیوانات مختلف و ویژگیهای آنها به زبان شعر است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب سلام سلام جنگلیا، اسمتونو بگید به ما
این کتاب در قالب شعرهای کوتاه و موزون، حیوانات مختلف جنگل را به کودکان معرفی میکند. هر شعر به یکی از حیوانات اختصاص یافته و با زبانی کودکانه به ویژگیها، رفتارها و عادات آن حیوان میپردازد. تصاویر رنگی و شاد، فضای کتاب را برای مخاطبان خردسال دلپذیرتر کرده است. «سلام سلام جنگلیا اسمتونو بگید به ما» در دورهای منتشر شده که توجه به آموزش غیرمستقیم و سرگرمکننده برای کودکان اهمیت زیادی یافته است. این کتاب تلاش میکند با استفاده از شعر و تصویر، شناخت حیوانات را برای کودکان سادهتر و لذتبخشتر کند. در کنار معرفی حیوانات، کتاب به رفتارها و ویژگیهای خاص هر یک نیز اشاره میکند و به این ترتیب، اطلاعاتی آموزنده را در قالبی سرگرمکننده ارائه میدهد.
چرا باید کتاب سلام سلام جنگلیا، اسمتونو بگید به ما را خواند؟
این کتاب با شعرهای کوتاه و موزون، حیوانات جنگلی را به شکلی سرگرمکننده و قابل فهم برای کودکان معرفی میکند. تصاویر رنگی و جذاب، همراه با توصیفهای ساده و ملموس از هر حیوان، باعث میشود کودکان همزمان با لذت بردن از شعر، اطلاعاتی دربارهٔ حیوانات به دست آورند. این اثر میتواند به تقویت علاقهٔ کودکان به طبیعت و حیوانات کمک کند و آنها را با دنیای جانوران آشنا سازد.
خواندن کتاب سلام سلام جنگلیا، اسمتونو بگید به ما را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان پیشدبستانی و دبستانی که به حیوانات و طبیعت علاقه دارند مناسب است. همچنین والدین و مربیانی که به دنبال کتابی برای آموزش غیرمستقیم دربارهٔ حیوانات به کودکان هستند، میتوانند از این اثر بهره ببرند.
فهرست کتاب سلام سلام جنگلیا، اسمتونو بگید به ما
- شعر تنبل: معرفی حیوانی کند و آرام که به درخت میچسبد و حرکتش بسیار آهسته است.- شعر کفتار: توصیف حیوانی که غذای باقیماندهٔ دیگران را میخورد و برای شکار زحمت زیادی نمیکشد.- شعر جوجه تیغی: حیوانی که در مواقع خطر تیغهایش را به سمت دشمن پرت میکند.- شعر تمساح: حیوانی شناور و خطرناک که بیشتر وقتش را در آب میگذراند و حتی در این حالت میخوابد.- شعر گورخر: حیوانی با پوست راهراه که با حرکاتش از خود دفاع میکند.- شعر گوریل: حیوانی قوی و بزرگ که با کوبیدن سینهاش عصبانیتش را نشان میدهد.- شعر پلنگ: حیوانی خالخالی و درنده که شکارچی ماهری است.- شعر سنجاب: حیوانی که فندق و بلوط جمع میکند تا برای زمستان ذخیره داشته باشد.- شعر خرس پاندا: حیوانی مهربان و خوابآلود که بامبو غذای اصلیاش است.
بخشی از کتاب سلام سلام جنگلیا، اسمتونو بگید به ما
«تنبل تنبل هستم از آخر اول هستمانقده کند راه میرم، خزه میشینه رو دستمبه تنهٔ درختا همیشه من میچسبمانگار رو دور کنده حرکت با و دستمبه حیوون درندهم، کفتارم و کفتارمپسمونده غذای حیوونا رو میخورمزحمتی من به خودم واسه شکار نمیدمدنبال این و اونم هر موقع گشنه شدممثل به توپ گرد میشم، به توپ توپ تیغی تیغیتنم پر از خاره و اسممه جوجه تیغیهرجا خطر حس کنم تیغمو پرت میکنماین جوری دشمنم رو با اسلحهم میزنمشناورم روی آب، خیلی خطرناک مندرسته خوب فهمیدی، تمساح بیباکم منشبیه به سوسمارم اما تو سایز بزرگترحیوونای وحشیام میخورم حتی به کرکتراندازه یه بشکهم، چاقم و گرد و گندهقطور و کوتاهه پام، دندون دارم پُرندهبیشتر اوقات روز، غوطهورم توی آبحتی میتونم برم توی این حالت به خواب»
پنج ستاره میدم⭐⭐⭐⭐⭐
شعراش خیلی آموزنده و خوب بود تصاویر هم متفاوت بودن لایک⭐⭐👌👌👌