معرفی و دانلود کتاب نقاشیای خدا pdf + خلاصه رایگان

۵.۰ امتیاز(از ۶ رأی)
فائزه دهقان

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب نقاشیای خدا

کتاب نقاشیای خدا سروده فائزه دهقان با تصویرگری پروانه خزایی توسط نشر وانیار منتشر شده است. این کتاب مجموعه‌ای از شعرهای کودکانه است که با زبانی ساده و تصاویری رنگارنگ، مفاهیم خداشناسی و آفرینش را برای کودکان به تصویر کشیده است. موضوع اصلی کتاب، آشنایی کودکان با جلوه‌های مختلف طبیعت و ارتباط آن‌ها با خداوند است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نقاشیای خدا

کتاب نقاشیای خدا مجموعه‌ای از شعرهای کودکانه است که با محوریت خداشناسی و آفرینش سروده شده‌اند. این کتاب در قالب شعر و با بهره‌گیری از تصاویر رنگی، تلاش می‌کند مفاهیم معنوی و دینی را به زبان کودکانه و قابل‌لمس برای مخاطبان خردسال بیان کند. هر شعر به یکی از پدیده‌های طبیعی مانند باران، رنگین‌کمان، ماه و آسمان می‌پردازد و آن را به‌عنوان نشانه‌ای از حضور و مهربانی خداوند معرفی می‌کند. کتاب در سال ۱۴۰۴ منتشر شده و باتوجه‌به فضای شعر کودک، سعی دارد ارتباطی میان دنیای کودکانه و مفاهیم معنوی برقرار کند. تصویرگری پروانه خزایی نیز به جذابیت و فهم بهتر اشعار کمک کرده است. این اثر در دسته‌بندی شعر کودک و خداشناسی قرار می‌گیرد و برای گروه سنی خردسال و کودک مناسب است.

چرا باید کتاب نقاشیای خدا را خواند؟

کتاب نقاشیای خدا با شعرهایی کوتاه و تصاویر رنگی، مفاهیم خداشناسی را به زبان کودکانه بیان می‌کند. هر شعر به یکی از جلوه‌های طبیعت می‌پردازد و تلاش می‌کند ارتباط میان پدیده‌های طبیعی و حضور خداوند را برای کودکان ملموس کند. استفاده از زبان کودکانه و تصویرگری جذاب، باعث می‌شود کودکان بتوانند با مفاهیم معنوی ارتباط برقرار کنند و نگاه تازه‌ای به دنیای اطراف خود داشته باشند.

خواندن کتاب نقاشیای خدا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان خردسال و والدینی که به‌دنبال معرفی مفاهیم خداشناسی و آفرینش به فرزندان خود هستند، مناسب است؛ همچنین مربیان مهدکودک و آموزگاران دوره‌ی ابتدایی می‌توانند از این اثر برای آموزش مفاهیم دینی و معنوی بهره ببرند.

بخشی از کتاب نقاشیای خدا

«یه دشت پر گلم من، یه دشت خیلی زیبا

ای بچه نازنین، یه روز بیا به اینجا

اینجا پر از پرنده‌س، قشنگن و خوش‌آواز

میون این همه گل، چقد قشنگه پرواز»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نقاشیای خدا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنقاشیای خدا
موضوعشعر کودک و نوجوان