کتاب دالرگات
معرفی کتاب دالرگات
کتاب الکترونیکی دالرگات؛ فروشگاه بزرگ رویافروشی از مییه لی با ترجمهٔ کیمیا فضایی توسط انتشارات میلکان منتشر شده است. این اثر در دستهٔ ادبیات فانتزی و رئالیسم جادویی قرار میگیرد و داستانی جذاب و دلنشین را روایت میکند که در جهانی خیالی و پر از رؤیاها جریان دارد.
درباره کتاب دالرگات فروشگاه بزرگ رویافروشی
دالرگات فروشگاه بزرگ رؤیافروشی در شهری مرموز و پنهان در ناخودآگاه جمعی ما قرار دارد، جایی که فروشگاهی کوچک و دوستداشتنی وجود دارد که انواع رؤیاها را به فروش میرساند. مشتریان، چه انسان و چه حیوان، روز و شب از سراسر دنیا در حالی که لباسخوابهایشان را پوشیدهاند، خوابآلود از راه میرسند و برای خرید ماجراجوییهای جدیدشان صف میکشند. هر طبقه از این فروشگاه بزرگ، نوع خاصی از رؤیا را عرضه میکند: رؤیاهای نوستالژیک دربارهٔ دوران کودکی، سفرهایی که رفتهایم، غذاهای خوشمزهای که خوردهایم، همچنین کابوسها و رؤیاهای مرموزتر. در این داستان با پنی، کارمند تازهکار و پرانرژی، آشنا میشویم که به تازگی به دالرگات پیوسته است. پنی با دالرگات، صاحب پرفیسوافادهٔ فروشگاه، و همچنین مشتریان کنجکاو، خندهدار و عجیبی که بهطور منظم از فروشگاه دیدن میکنند، همراه میشود. او تلاش میکند چموخمهای این جهان شگفتانگیز و خیالی را کشف کند و در این مسیر با چالشها و ماجراهای مختلفی روبهرو میشود.
خلاصه کتاب دالرگات فروشگاه بزرگ رویافروشی
داستان کتاب در فروشگاهی به نام دالرگات میگذرد که رؤیاها را میفروشد. پنی بهعنوان کارمند جدید وارد این فروشگاه میشود و با دنیای رؤیاها آشنا میشود. او با شخصیتهای مختلفی مانند دالرگات، صاحب فروشگاه، و مشتریان مختلفی که هرکدام با رؤیاهای خاص خود به فروشگاه میآیند، تعامل میکند. در هر فصل از کتاب، یک نوع خاص از رؤیا معرفی میشود و داستانهای مرتبط با آن روایت میشود.
چرا باید کتاب دالرگات فروشگاه بزرگ رویافروشی را بخوانیم؟
این کتاب با ترکیب عناصر فانتزی و رئالیسم جادویی، دنیایی خیالی و جذاب را به تصویر میکشد که میتواند برای خوانندگان جذاب و دلنشین باشد. داستانهای کوتاه و متنوع کتاب، هرکدام با موضوعات مختلف، میتواند تجربهای متفاوت و سرگرمکننده برای خوانندگان فراهم کند. همچنین، شخصیتهای مختلف و تعاملات آنها با یکدیگر، به عمق داستان افزوده و آن را جذابتر میکند.
کتاب دالرگات فروشگاه بزرگ رویافروشی را به چه کسانی پیشنهاد میدهیم؟
این کتاب را به علاقهمندان به ادبیات فانتزی و رئالیسم جادویی، کسانی که به داستانهای کوتاه با موضوعات متنوع علاقه دارند، و همچنین افرادی که به دنبال تجربهای جدید و متفاوت در دنیای ادبیات هستند، پیشنهاد میکنیم. همچنین، این کتاب میتواند برای کسانی که به دنبال فرار از واقعیت و ورود به دنیای رؤیاها هستند، جذاب باشد.
فهرست کتاب دالرگات فروشگاه بزرگ رؤیافروشی
فصل چهارم: درخواست بازپرداخت آسیب روحی
فصل پنجم: مجمع عمومی رؤیاسازان
فصل ششم: رؤیای پرفروش ماه
فصل هفتم: دیروز و حلقهٔ بنزن
فصل هشتم: نسخهٔ آزمایشی: «زندگی دیگران»
فصل نهم: ازطرف مشتری ناشناسی بستهٔ رؤیا دارید
مؤخرهٔ یکم: مصاحبهٔ شغلی ویگو مایرز
مؤخرهٔ دوم: روز محشر اسپیدو
نظر افراد و مجلههای مشهور درباره کتاب یا نویسنده
روزنامهٔ کرهای دونگا ایلبو: «نویسندهای که روزگاری دربارهٔ رؤیاها نوشته بود، حالا خود درحال تحقق رؤیاهایش است. داستانی شبیه رؤیا در دنیای نشر رخ داد و در نتیجه این کتاب پساز انتشار اولیه بهصورت الکترونیکی، به کتابی پرفروش تبدیل شد.»
روزنامهٔ مهایل بیزنس: «نویسندهای که دنیای داستاننویسی کرهای را متحول کرد، اکنون درحال تأثیرگذاری و تغییر عرصهٔ وسیعتر ادبیات کره است.»
اینسایت کره: «این کتاب توانایی منحصربهفردی در برانگیختن اشک و آرامش دارد. کتابی است تمامعیار برای لحظات خستگی و تمایل به فرار از واقعیت، چراکه قدرت ترمیم قلبهای خسته را دارد.»
آپینیون نیوز: «دالرگات: فروشگاه بزرگ رؤیافروشی به خوانندگانی همدلی و آرامش میبخشد که در میان واقعیتهای دردناک زندگی، رؤیاپردازی برایشان دشوار شده.»
چه نسخههای دیگری از این کتاب منتشر شده است؟
کتاب دالرگات فروشگاه بزرگ رؤیافروشی در کشورهای مختلف با زبانهای مختلف منتشر شده است. نسخهٔ اصلی این کتاب به زبان کرهای با عنوان «달러구트 꿈 백화점: 주문하신 꿈은 매진입니다» توسط مییه لی در سال ۲۰۲۰ منتشر شد. این کتاب پس از انتشار اولیه بهصورت الکترونیکی، به کتابی پرفروش تبدیل شد و در کشورهای مختلف ترجمه و منتشر شد.
درباره مییه لی
مییه لی (Miye Lee) متولد ۱۹۹۰ در بوسان، کره جنوبی است. او پس از فارغالتحصیلی از دانشگاه ملی بوسان در رشتهٔ مهندسی مواد، بهعنوان مهندس نیمههادی در سامسونگ الکترونیک مشغول به کار شد. رمان دالرگات فروشگاه بزرگ رؤیافروشی نخستین اثر اوست که بهطور کامل از طریق یک سرویس تأمین مالی جمعی در کره منتشر شد و پس از آن با استقبال گستردهای روبهرو شد.
بخشی از کتاب دالرگات
«یک شبچراغ ناگهان ظاهر میشود و میگوید: «لطفاً چیزی روی زمین نریزین!» و همینطور که دارد پنجههای پشمالویش را تکانتکان میدهد، از بین بچهها و پنی رد میشود. او که خیلی از آسام کوچکتر است، غرغرکنان شروع میکند به تمیزکردن شیر روی زمین. پنی سریع کنار میرود تا مبادا جورابهایش شیری شوند. امروز چون میخواست سریع و راحت بدود، کفش نپوشیده است.
راهرفتن در اینجا بدون کفش آنقدرها عجیبوغریب نیست. در این خیابان قوانین سفتوسختی برای بهداشت وجود دارد تا پاکیزگی کفپوشهای داخل فروشگاه تضمینشده باشد؛ چراکه مشتریهای خواب بهندرت کفش پایشان میکنند. طبیعتاً افراد بومی هم عادت کردهاند برای پیادهروی سریع با جوراب راه بروند.
ولی این موضوع باعث ایجاد بحران غیرمنتظرهای برای لپرکانها۹ شده است که سالیان سال کفاش بودهاند. مردم مدتهاست که بیشتر جوراب میخرند تا کفش، و همین کفشفروشیهایشان را از رونق انداخته است. لپرکانها از همان زمان برای گسترش کسبوکارشان ریسک کردند و شجاعانه به صنعت تولید رؤیا نیز وارد شدند. آسام به پنی گفت که بعداز گسترش کسبوکارشان درآمدشان تا هزاردرصد افزایش یافت. این ادعا باورکردنی است، چراکه کفشفروشی لپرکانها بهتازگی از مکانی ارزان در نبش، به فضای بزرگتری در خیابان اصلی نقلمکان کرده است.
پنی در مسیرش نگاهی به ویترین مغازهٔ لپرکانها میاندازد که درست کنار فروشگاه رؤیای دالرگات قرار دارد. یک تابلوی بزرگ و چندین پوستر تبلیغاتی در جایجای ویترین به چشم میخورد که باعث شده داخل مغازه بهسختی دیده شود.»
کتاب قشنگ و دوست داشتنی ایه.من دلم میخواست یه فصل هایی از کتاب چند صفحه بیشتر داشته باشه و بیشتر به یک سری موضوعات بپردازه .خوندنشو توصیه میکنم