کتاب نوشین
معرفی کتاب نوشین
معرفی کتاب نوشین
کتاب الکترونیکی «نوشین» (مجموعه شعر) اثر مهرداد یوسفیناهید و با همکاری انتشارات حسن رسولی، مجموعهای از سرودههای عاشقانه و عاطفی این شاعر معاصر است. این کتاب در قالب غزل، رباعی و قطعات کوتاه، روایتگر تجربههای عاطفی، دلدادگی و رنجهای عاشقانه است. «نوشین» با زبانی صمیمی و بیپیرایه، احساسات و دغدغههای شاعر را نسبت به معشوق و مفهوم عشق به تصویر میکشد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب نوشین
این مجموعه شعر در فضایی عاشقانه و تغزلی شکل گرفته و بیشتر اشعار آن به مخاطبی با نام «نوشین» تقدیم شده است. کتاب در سال ۱۴۰۲ منتشر شده و بازتابدهندهٔ دغدغههای عاطفی و ذهنی شاعر در مواجهه با عشق، جدایی، حسرت و امید است. اشعار کتاب، گاه با لحنی گلایهآمیز و گاه با نگاهی ستایشگر به معشوق، تجربههای زیستهٔ شاعر را بازگو میکند. در کنار مضامین عاشقانه، گاهی به مفاهیمی چون رنج، وفاداری، گذر زمان و معنای هنر نیز اشاره میشود. این اثر، نمونهای از شعر معاصر فارسی است که با بهرهگیری از تصاویر و تشبیههای ملموس، احساسات انسانی را به تصویر میکشد. فضای کلی کتاب، میان خاطره و آرزو، حسرت و امید، و ستایش زیبایی و رنج عشق در نوسان است.
چرا باید کتاب نوشین را خواند؟
این کتاب برای کسانی که به شعر معاصر فارسی و بیان احساسات عاشقانه علاقه دارند، فرصتی فراهم میکند تا با دنیای ذهنی و عاطفی یک شاعر امروزی آشنا شوند. «نوشین» با روایت تجربههای شخصی و عاطفی، به دغدغههایی چون دلدادگی، جدایی، حسرت و امید میپردازد و میتواند برای مخاطبانی که درگیر احساسات مشابه هستند، همدلی و همراهی ایجاد کند. همچنین، زبان و تصاویر بهکاررفته در اشعار، نمونهای از بیان شاعرانهٔ معاصر را پیش چشم میگذارد.
خواندن کتاب نوشین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای دوستداران شعر عاشقانه، علاقهمندان به ادبیات معاصر فارسی و کسانی که تجربههای عاطفی و دلدادگی را در زندگی خود لمس کردهاند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال همدلی با احساسات انسانی و بیان شاعرانهٔ آن هستند، پیشنهاد میشود.
فهرست کتاب نوشین
این کتاب مجموعهای از اشعار عاشقانه و عاطفی است که هرکدام با موضوعات و مضامین مختلفی سروده شدهاند. برخی از محورهای اصلی اشعار عبارتاند از:- ستایش معشوق و توصیف زیباییهای او: شاعر در بسیاری از قطعات به توصیف چهره، نگاه و رفتار معشوق میپردازد و او را با تصاویر طبیعی و اسطورهای مقایسه میکند.- رنج جدایی و حسرت وصال: بخش قابل توجهی از اشعار به بیان اندوه دوری، حسرت دیدار و خاطرات گذشته اختصاص یافته است.- امید به بازگشت و وفاداری: در برخی سرودهها، شاعر از امید به بازگشت معشوق و وفاداری سخن میگوید و آرزوهای خود را با زبانی صمیمی بیان میکند.- تأمل دربارهٔ عشق و معنای آن: در تعدادی از اشعار، شاعر به مفهوم عشق، رنج و لذت آن و نقش هنر در بیان احساسات انسانی میپردازد.- تقدیمنامهها و اشعار مناسبتی: در پایان کتاب، چند قطعه به دوستان و اعضای خانواده تقدیم شده است که نشاندهندهٔ پیوند شاعر با نزدیکانش است.
بخشی از کتاب نوشین
«تقدیم کنم با همهُ روح و وجودمشرح دل بیچاره و رنجور و ملولمشدم عاشق و شیدا به یک چشم خماریگیسو سیه و لب شکر و چهره ماهیزلفان کمندش شده بود دام بلایمحرفهای قشنگش شده بود راه خطایمایمان ز کفم برد و مرا کافر خود کردمعبود دلم شد مرا عاجز خود کردهرکس که ببیند دو چشمان سیاهشچون من بنشیند بشود خانه خرابشاز راه بدر ساخت مرا عاشق خود کردچون شیفته خودینمود تأبع خود کردمن زلیخا شدم و یوسف مغرور دلم شدزآن پس همه جا باعث آزار دلم شداینک شخ استت محرم اغیار دل آزاردربت کده دل شده بود لات و مناتمقدیس دلم بود شده بود دار و ندارمدر نیمه شبی غافل از اندوه دلم شدچون رفت و دگر باعث انبوه غمم شدمن مانده ام و حسرت و اندوه و غم بارای داد از این کرده دلدار دل آزار»