کتاب نوشین
معرفی کتاب نوشین
کتاب الکترونیکی «نوشین» (مجموعه شعر) اثر مهرداد یوسفیناهید توسط انتشارات حسن رسولی منتشر شده است. این کتاب مجموعهای از سرودههای عاشقانه و عاطفی این شاعر معاصر است. کتاب نوشین در قالب غزل، رباعی و قطعات کوتاه، روایتگر تجربههای عاطفی، دلدادگی و رنجهای عاشقانه است. «نوشین» با زبانی صمیمی و بیپیرایه، احساسات و دغدغههای شاعر را نسبت به معشوق و مفهوم عشق به تصویر میکشد. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب نوشین
این مجموعه شعر در فضایی عاشقانه و تغزلی شکل گرفته و بیشتر اشعار آن به مخاطبی با نام «نوشین» تقدیم شده است. کتاب در سال ۱۴۰۲ منتشر شده و بازتابدهندهٔ دغدغههای عاطفی و ذهنی شاعر در مواجهه با عشق، جدایی، حسرت و امید است. اشعار کتاب، گاه با لحنی گلایهآمیز و گاه با نگاهی ستایشگر به معشوق، تجربههای زیستهٔ شاعر را بازگو میکند. در کنار مضامین عاشقانه، گاهی به مفاهیمی چون رنج، وفاداری، گذر زمان و معنای هنر نیز اشاره میشود. این اثر، نمونهای از شعر معاصر فارسی است که با بهرهگیری از تصاویر و تشبیههای ملموس، احساسات انسانی را به تصویر میکشد. فضای کلی کتاب، میان خاطره و آرزو، حسرت و امید و ستایش زیبایی و رنج عشق در نوسان است.
چرا باید کتاب نوشین را خواند؟
این کتاب برای کسانی که به شعر معاصر فارسی و بیان احساسات عاشقانه علاقه دارند، فرصتی فراهم میکند تا با دنیای ذهنی و عاطفی یک شاعر امروزی آشنا شوند. «نوشین» با روایت تجربههای شخصی و عاطفی، به دغدغههایی چون دلدادگی، جدایی، حسرت و امید میپردازد و میتواند برای مخاطبانی که درگیر احساسات مشابه هستند، همدلی و همراهی ایجاد کند. همچنین، زبان و تصاویر بهکاررفته در اشعار، نمونهای از بیان شاعرانهٔ معاصر را پیش چشم میگذارد.
خواندن کتاب نوشین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای دوستداران شعر عاشقانه، علاقهمندان به ادبیات معاصر فارسی و کسانی که تجربههای عاطفی و دلدادگی را در زندگی خود لمس کردهاند، مناسب است. همچنین به کسانی که بهدنبال همدلی با احساسات انسانی و بیان شاعرانهٔ آن هستند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب نوشین
قدیس دلم بود شده بود دار و ندارم
در نیمه شبی غافل از اندوه دلم شد
چون رفت و دگر باعث انبوه غمم شد
من مانده ام و حسرت و اندوه و غم یار
ای داد از این کرده دلدار دل آزار»