دانلود و خرید کتاب مهاجر (زندگینامه و خاطراتی از سردار شهید مهندس محمود شهبازی) گروه نویسندگان
تصویر جلد کتاب مهاجر (زندگینامه و خاطراتی از سردار شهید مهندس محمود شهبازی)

کتاب مهاجر (زندگینامه و خاطراتی از سردار شهید مهندس محمود شهبازی)

امتیاز:
۵.۰از ۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب مهاجر (زندگینامه و خاطراتی از سردار شهید مهندس محمود شهبازی)

«مهاجر» در بردارنده زندگینامه و خاطراتی از سردار شهید مهندس محمود شهبازی، کاری از گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی است. شهید محمود شهبازی در ۱۳۳۷ در اصفهان زاده‌شد و در سحرگاه دوم خرداد ۱۳۶۱ در عملیات بیت المقدس در جبهه نهرخین ( جاده اهواز به خرمشهر ) و اندکی پیش از آزادسازی خرمشهر به شهادت رسید. او جانشین فرمانده لشگر ۲۷ محمد رسول الله بود . در بخشی از کتاب که مربوط به سال ۱۳۵۷ است می‌خوانیم: سال ۱۳۵۷ اوج کارهای محمود بود. از طرفی او دانشجوی فعال و نمونه‌ای بود. نمی‌خواست از لحاظ درسی از دیگران عقب بماند. او ترم‌های اول و دوم را با نمرات بسیار عالی گذراند. از سویی دیگر در کنار تحصیل به امر تدریس نیز مشغول بود. او در مدارس تهران مشغول تدریس شده بود. می‌خواست هزینه‌های فعالیت‌های انقلابی خود را تأمین کند. این کار روحیه‌ی مدیریت او را نیز افزایش می‌داد. برادرش برای ادامه‌ی تحصیل در آمریکا بود. محمود، کمک فکری به برادر را از یاد نبرده بود. هر چند او برادر بزرگ‌تر محمود بود و از نیروهای مؤمن دانشگاهی به شمار می‌رفت. امّا محمود هر از چند گاهی نامه‌ای برای برادر می‌نوشت و ضمن تشریح شرایط انقلاب و کشور مواردی را متذکر می شد: «برادر جان، در سه محل است که چهره‌ی حقیقی انسان نمود پیدا می‌کند؛ یکی در سلول (زندان)، دیگری در بستر مرگ و دیگری در هجرت. پس کوشش کن که همیشه به یاد خدا باشی. (همواره به یاد خدا باشید تا رستگار شوید) و دیگر اینکه سعی کنیم از خوابی که ما را فراگرفته بیدار شویم. به قول مولا امیرالمؤمنین (ع): مردم خواب هستند، زمانی که می‌میرند بیدار می‌شوند. محمود زمانی هم که برای مشایعت برادر به فرودگاه آمده بود یک جلد قرآن به او هدیه داد تا در سفر به آن‌سوی آب‌ها توشه‌ی راهش باشد.
a.b
۱۳۹۹/۱۰/۲۱

عجیب بود و زیبا ، و جالب این بود من زمانی این کتاب مطالعه کردم که راوی بیشتر خاطرات ایشون هم الان به خیل شهدا پیوستن ( سردار حسین همدانی )

Alireza
۱۴۰۱/۰۱/۰۹

امام علی علیه‌السلام: ان قدرتم لاتعرفوا ففعلوا اگر توانستید که ناشناخته بمانید پس همین کار را انجام دهید لذت بردم از رشادت های این بزرگ مرد گمنام...

می‌خواهم بدانم دانشجوی نمونه در رشته‌ی مهندسی دانشگاه علم و صنعت چگونه مفّسر نهج‌البلاغه شد! تا آنجا که آیت‌الله العظمی نوری همدانی از او دعوت کرد تا برای طلّاب نهج‌البلاغه بگوید؟!
shariaty
«هر دانشجویی که در زمینه‌ی انقلاب و حرکت امام (ره) سؤال داشت به سراغ محمود می‌آمد. او بیش از دویست جلد کتاب اعتقادی و انقلابی را تهیه کرده بود و در اختیار دانشجویان قرار می‌داد.
shariaty
نزدیک‌تر رفتم. خشکم زد! باور کردنش مشکل بود. احمد متوسلیان، حاج محمود و حاج همت بودند که در حال شستن دستشویی‌ها بودند!
shariaty
اِنْ قَدَرْتُم اَنْ لاتَعْرَفوُا فَفْعَلوُا اگر توانستید که ناشناخته بمانید، پس چنین کنید.
نون صات
نشان تو را از که بپرسم؟ از قرآن تو که رازدار بیداری‌ات در سحرها بود. از سجاده‌ات که با اشک‌های نیمه‌شب تو مأنوس بود. و یا از نهج‌البلاغه‌ات که همدم تنهایی‌ات بود. یا از خانواده‌ات که تا زمان شهادت فکر می‌کردند باغبانی ساده در سپاه همدان هستی؟
shariaty
در حال خوردن ناهار بود که اذان گفتند. غذایش را نیمه‌کاره رها کرد! رفت به سمت نمازخانه.
shariaty
الفت زیادی با مجموعه‌ی چهار جلدی اصول کافی مرحوم کلینی داشت. کتب استاد شهید مطهری را به دفعات خوانده بود.
shariaty
می‌گفت: «هر نیرویی که وارد سپاه می‌شود و قصد خدمت دارد. اول باید خودش را بسازد. هر نیرویی که خودسازی نکرده باشد، نمی‌تواند به اسلام خدمت کند.»
shariaty
خود صدام به منطقه‌ی عملیاتی آمده بود. قصد بازدید از پشت جبهه را داشت. ناگهان متوجه شد یگان‌های سمت چپ و راست او در حال فرار هستند. او در حلقه‌ی محاصره‌ی رزمندگان ایرانی قرار گرفته بود! حمله‌ی ایرانی‌ها آنقدر سریع بود که فکرش را نمی‌کردیم.
shariaty
اولین سفارش که به عنوان وصیت دارم همین کلمه است: «روحانیت، آخوند، ملا، طلبه، چقدر این کلمات ارزش دارد و معنا.» ای همه‌ی کسانی که سفارشم به گوشتان خواهد رسید. مبادا روحانیت را تنها بگذارید.
shariaty
مجاهد بصیر (زندگی‌نامه و خاطرات سردار سرتیپ شهید حسن گودرزی)
بی قرار
کتاب مصطفی ردانی پور؛ یادگاران ۸
نقیسه ثبات
شهیدان زنده
گروه نویسندگان
نور چشم امام (زندگی‌نامه و خاطراتی از شهید آیت‌الله سید مصطفی خمینی «ره»)
پیغام ماهی‌ها
گل‌علی بابایی