کتاب مجموعه شعر در زیر چتری مخملی
معرفی کتاب مجموعه شعر در زیر چتری مخملی
کتاب مجموعه شعر در زیر چتری مخملی نوشتهٔ غلام رضایی است. انتشارات ماهواره این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب مجموعه شعر در زیر چتری مخملی
کتاب مجموعه شعر در زیر چتری مخملی مجموعه اشعاری از غلام رضایی با عنوان "در زیر چتری مخملی" است. این مجموعه در بهار سال ۱۴۰۴ توسط نشر ماهواره منتشر شده و شامل اشعاری در قالب شعر فارسی قرن پانزدهم و ۲۱st century است. در این کتاب، شاعر احساسات و اندیشههای خود را در قالبهای مختلف شعری بیان کرده و به موضوعات متنوعی پرداخته است. این اشعار شامل مضامینی همچون عشق، دلتنگی، تنهایی، خدا و زندگی است. هدف شاعر از سرودن این اشعار، بیان این احساسات و برقراری ارتباط با مخاطبانی است که تجربههای مشابهی داشتهاند.
خواندن کتاب مجموعه شعر در زیر چتری مخملی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب به علاقهمندان به شعر فارسی معاصر و کسانی که به دنبال خواندن اشعاری با مضامین احساسی و عاطفی هستند، پیشنهاد میشود. افرادی که به تجربههای زیستی و درونی انسانها علاقهمندند و از خواندن اشعاری که به موضوعاتی چون عشق، تنهایی و جستجوی معنای زندگی میپردازند، لذت میبرند، مخاطبان اصلی این کتاب هستند. همچنین، این مجموعه شعر میتواند برای دانشجویان و پژوهشگران ادبیات فارسی که به دنبال بررسی جریانهای شعری معاصر هستند، مفید باشد.
بخشی از کتاب مجموعه شعر در زیر چتری مخملی
"کعبه دل
بـــه نامت کعبـــه را در دل پرسـتم
بتی را در دلم یـــا رب شکســـتم
شـــــرابم را بــــریز ای یــــار ســــاقی
که از عشقت خمارم من چه مسـتم"
بال پروانه
اگر پروانه بـالی زد بـــه جایی
چه طوفانی شـــود در دل خـدایی
چـه دنیایی کـه گـر سازي زنـم مـن
بمانـد تا ابــد برجــــا نـوایی"