دانلود و خرید کتاب سازماندهی اطلاعات کارخانه مغز احسان قاسمی
تصویر جلد کتاب سازماندهی اطلاعات کارخانه مغز

کتاب سازماندهی اطلاعات کارخانه مغز

معرفی کتاب سازماندهی اطلاعات کارخانه مغز

کتاب سازماندهی اطلاعات کارخانه مغز نوشتهٔ احسان قاسمی است. انتشارات شرکت ارزیابان فکر و رشد ایده این کتاب را منتشر کرده است. اثر حاضر در باب روان‌شناسی فیزیولوژیکی و پردازش اطلاعات انسانی است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سازماندهی اطلاعات کارخانه مغز اثر احسان قاسمی

کتاب «سازماندهی اطلاعات کارخانهٔ مغز» که در سال ۱۴۰۳ منتشر شده، با هدف کمک به خودیاری و موفقیت افراد و بر پایهٔ اطلاعات مهندسی نوشته شده است. این کتاب به موضوع «مدیریت عرضهٔ محصول» پرداخته است؛ یعنی اینکه فرد چگونه و در چه زمان و مکانی با چه نوع گفتار و رفتاری و برای چه مخاطبی، خروجی‌های ذهن خود را ارائه دهد. در این کتاب مهندسی اطلاعات رفتاری صورت خواهد گرفت؛ با این هدف که توجه ما به این موضوع جلب شود که آیا کیفیت شنیده‌ها و دیده‌هایی را که به‌عنوان مواد اولیهٔ تولید به کارخانهٔ مغزمان می‌فرستیم، کنترل می‌کنیم؟ آیا ابزار تحلیل و تولید محصول خروجی ما که همان رفتار و گفتارمان است، فرایندهای درستی را در کارخانهٔ مغرمان طی می‌کند؟ نویسنده در این کتاب مدیریت فرایندهای زندگی را در قالب اطلاعات ورودی به مغز از دریچهٔ گوش و چشم ما و دیگر حواس پنج‌گانه و خروجی اطلاعات از مغز را از دریچهٔ دهان و نوشته‌ها و رفتار ما بررسی کرده و به معماری سازمانی اطلاعات ذهن انسان بر اساس دسته‌بندی‌هایی از اطلاعاتی که در مغز وارد می‌شود، پرداخته است. در این کتاب موضوعات انسانی و روان‌شناختی از جنبه و زاویهٔ دید اطلاعاتی که به مغز ارسال می‌شود، بیان شده تا بسیاری از پیچیدگی‌های موضوعات روان‌شناختی و مشکلات روانی از زاویه‌دید متفاوتی مشاهده شود. نویسندهٔ این کتاب سال‌ها در زمینهٔ بازرسی و کنترل کیفیت محصولات در صنایع مختلف مشغول به کار بوده و کنترل کیفیت محصولات و خروجی کارخانه‌ها و فرایندهایی را که باعث تولید این محصولات می‌شود، ارزیابی کرده است.

خلاصه کتاب سازماندهی اطلاعات کارخانه مغز

«احسان قاسمی» در این کتاب مغز انسان را به یک کارخانه تشبیه کرده است. مواد اولیه‌ٔ این کارخانه اطلاعاتی هستند که از طریق حواس پنج‌گانه وارد مغز می‌شود. این اطلاعات شامل تصاویر، صداها و سایر محرک‌های حسی است که پس از ورود به مغز، تحت فرایندهایی خاص پردازش می‌شود. محصول نهایی این کارخانه گفتار و رفتاری است که توسط فرد بروز پیدا می‌کند؛ سخنانی که بر زبان جاری می‌شود و اعمالی که با اندام‌ها انجام می‌گیرد. در این فرایند، کنترل کیفیت به‌عنوان بخشی مهم از عملکرد مغز در سه مرحله مورد توجه قرار می‌گیرد؛ «ارزیابی و انتخاب اطلاعات ورودی» و «نظارت بر نحوهٔ پردازش این اطلاعات» و «بررسی و اصلاح گفتار و رفتار خروجی». ساختار و معماریِ اطلاعاتیِ مغز نقش کلیدی دارد؛ به این معنا که نحوهٔ سازمان‌دهی و مدیریت داده‌ها در مغز بر کیفیت خروجی‌ها تأثیرگذار است. برای درک بهتر اهمیت این موضوع تصور کنید بخواهید به زبانی غیر از زبان مادریتان، درحالی‌که دایرهٔ لغات محدودی در این زبان دارید فکر کنید؛ مثلاً اسپانیایی. در چنین شرایطی حتی فکرکردن هم برایتان دشوار خواهد بود. این مثال درمورد زبان مادری هم صدق می‌کند؛ هر چه دامنهٔ واژگانمان بیشتر باشد، بهتر فکر می‌کنیم و راحت‌تر و مؤثرتر با دیگران ارتباط برقرار کرده، آن‌ها را متقاعد می‌کنیم یا اطلاعات خود را انتقال می‌دهیم. همان‌طور که هرچه مواد اولیه و ابزار بیشتری در یک کارخانه وجود داشته باشد می‌توان محصولات متنوع‌تر و باکیفیت‌تری تولید کرد، در مغز انسان نیز هر چه اطلاعات و ابزار فکری بیشتری فراهم باشد، گفتار و رفتار پربارتر و ارزشمندتری از آن بیرون خواهد آمد.

چرا باید کتاب سازماندهی اطلاعات کارخانه مغز را بخوانیم؟

مطالعهٔ این اثر می‌تواند به افزایش خودآگاهی، بهبود تصمیم‌گیری، تقویت مهارت‌های ارتباطی، رشد شخصیت و موفقیت شغلی، کاهش پشیمانی‌ها و اشتباهات و نیز توانمندی در زبان و فکرکردن کمک کند.

کتاب سازماندهی اطلاعات کارخانه مغز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب مغز انسان و شیوهٔ پردازش اطلاعات آن پیشنهاد می‌کنیم.

آموزش مکالمه سریع و روان زبان انگلیسی در ۱۰۰ روز
جکی بولن
فرهنگ واژگان تخصصی علوم انسانی - اجتماعی (انگلیسی به فارسی)
خلیل میرزایی
تنها تنها
سعید کشاورز
!So You Want to be an Effective Writer
عباس جلیل نژاد ماسوله
فرهنگ واژگان گویش دشتی (جلد دوم)
سید کوچک هاشمی زاده
نقش نهاد خانواده در پیشگیری از جرایم و آسیب های اجتماعی
زهره احمدی شهرکی
Topic - based conversation 2
نجمه باقری
فرهنگ‌ نامه شیمی (جلد دوم)
محمدعلی قدسی
الدرر الفقهیة فی شرح اللمعة الدمشقیة (الجزء السابع)
ماجد کاظمی (دباغ)
لطفا خودت باش
اما رید تورل
ازدواج و مبانی تشکیل خانواده
امین حاجی باقری
لایف استایل کماندو (جلد دوم)
کوروش کاوه آذر
رویکردی نو در فراگیری گرامر زبان آلمانی سطح A1 و A2