دانلود و خرید کتاب آوارگان امین معلوف ترجمه ژیلا مشعشعی

کتاب آوارگان

نویسنده:امین معلوف
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب آوارگان

کتاب آوارگان نوشتهٔ امین معلوف و ترجمهٔ ژیلا مشعشعی است. انتشارات روزآمد این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب آوارگان

کتاب آوارگان داستانی عمیق و تأملبرانگیز درباره دوستی، تبعید، وطن و بحران‌های هویتی است. داستان حول محور شخصیتی به نام آدم می‌چرخد که پس از سال‌ها دوری از وطنش به دلیل جنگ و درگیری‌های داخلی، برای دیدار دوست قدیمی‌اش مراد که در بستر مرگ است، بازمی‌گردد. این بازگشت، خاطرات گذشته، دوستی‌های از دست رفته و تضادهای درونی او را زنده می‌کند. معلوف با نثری روان و پرکشش، مفاهیمی مانند تعلق، خیانت و جستجوی معنا در زندگی را بررسی می‌کند.

خواندن کتاب آوارگان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی با درونمایه‌های فلسفی و اجتماعی پیشنهاد می‌کنیم. اگر به داستان‌هایی علاقه دارید که به مسائل انسانی مانند تبعید، هویت و روابط پیچیده انسانی می‌پردازند، این رمان برای شما جذاب خواهد بود. همچنین، خوانندگانی که آثار امین معلوف را دنبال می‌کنند یا به ادبیات خاورمیانه و فرانسه علاقه دارند، از این کتاب لذت خواهند برد.

بخشی از کتاب آوارگان

"هرچه که با خشونت سر و کار داشته باشد، در هر شکلی به وضع ناگوارتری فرو می‌افتد. زدن و خوردن به یک اندازه ننگین است."

"من نخستین کس از یک نسل نیستم، آخرین اما خواهم بود، آخرین نفر از خانواده، نگهبان همه‌ی اندوه، حسرت و هرچیزی که شرم داشتند از آن..."