دانلود و خرید کتاب به تو برمی گردم سیدحسن حسینی
تصویر جلد کتاب به تو برمی گردم

کتاب به تو برمی گردم

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب به تو برمی گردم

کتاب به تو برمی گردم مجموعه‌ای از سروده‌های «سید حسن حسینی» است که توسط انتشارات کتاب آبی منتشر شده است. این اثر با گردآوری غزل‌ها، مثنوی‌ها، قطعه‌ها و ترانه‌های شاعر، تصویری از سیر تحول فکری و هنری او ارائه داده است. علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی و قالب‌های کلاسیک می‌توانند نسخهٔ الکترونیکی این اثر را از طاقچه خرید و دانلود کنند.

درباره کتاب به تو برمی گردم

کتاب «به تو برمی‌گردم» (غزل، مثنوی، قطعه و ترانه) بخش مهمی از میراث ادبی «سید حسن حسینی» را ارائه کرده است. شعرهای این کتاب از دوره‌های مختلف زندگی شاعر انتخاب شده‌اند و به موضوعاتی همچون عشق، اجتماع، دین، هویت و دغدغه‌های انسانی می‌پردازند. چینش غزل‌ها بر اساس قافیه انجام شده تا دسترسی به شعرها آسان‌تر باشد. در کنار هر شعر، نام مجموعهٔ قبلی و تاریخ سرایش (در صورت وجود) ذکر شده است. این کتاب بخشی از مجموعهٔ کامل شعرهای شاعر است که پس از درگذشت او با ویرایش جدید منتشر شده و تلاش دارد با حفظ اصالت و ترتیب تاریخی، حال‌وهوای یکدست‌تری به آثار ببخشد. در کنار غزل‌ها بخش‌هایی به مثنوی‌ها، قطعه‌ها، ترانه‌ها و تک‌بیتی‌ها اختصاص یافته که هرکدام بازتابی از نگاه و زبان شاعر به مسائل فردی و اجتماعی هستند. این مجموعه علاوه‌بر ارزش ادبی، برای پژوهشگران و علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی منبعی قابل توجه به شمار می‌آید.

چرا باید کتاب به تو برمی گردم را خواند؟

کتاب «به تو برمی‌گردم» مجموعه‌ای است که تنوع قالب‌های شعری را در کنار مضامین گوناگون به نمایش می‌گذارد. این کتاب فرصتی فراهم می‌کند تا با جهان‌بینی و زبان «سید حسن حسینی» آشنا شوید و سیر تحول اندیشه و احساسات او را در بستر شعر معاصر فارسی را دنبال کنید. مخاطب با خواندن این مجموعه می‌تواند با لایه‌های مختلف دغدغه‌های شاعر، از مسائل اجتماعی و دینی تا تجربه‌های شخصی و عاشقانه روبه‌رو و با شیوه‌های بیانی متفاوتی که شاعر در هر قالب به کار برده، مواجه شود.

خواندن کتاب به تو برمی گردم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، پژوهشگران ادبیات، دانشجویان رشته‌های ادبیات فارسی و کسانی که به‌دنبال شناخت بیشتر آثار «سید حسن حسینی» هستند، مناسب است؛ همچنین برای افرادی که دغدغه‌های اجتماعی، دینی و عاشقانه دارند و به قالب‌های متنوع شعری علاقه‌مند هستند.

بخشی از کتاب به تو برمی گردم

آسمانی تا کبوتر پرزند

فارغ از اندیشهٔ صیاد کو

مرغ زخمی با دهان مرثیه

پرسد از من نغمه‌های شاد کو

عارفی کو در غزل «فریادرس»

جان ما را مژده‌ها می‌داد، کو

عشق‌بازی تا فراز دار عشق