کتاب ما هرگز نمی میریم
معرفی کتاب ما هرگز نمی میریم
کتاب ما هرگز نمی میریم نوشتهٔ مت فریزر و ترجمهٔ یاسین قاسمی بجد و طلعت اصغری درمیان است. انتشارات جزیره کتاب این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب ما هرگز نمی میریم
کتاب ما هرگز نمی میریم نوشته مت فریزر، به بررسی موضوع زندگی پس از مرگ و پاسخ به سؤالات مربوط به آن میپردازد. نویسنده با استفاده از تجربیات خود به عنوان یک مدیوم روانشناس، به توضیح مسائلی مانند چگونگی عبور از مرز این دنیا و دنیای دیگر، واقعیتهای بهشت و زندگی ابدی، نقش فرشتههای نگهبان، رؤیاها و ظاهر شدن ارواح، ارواح تسخیرشده، کارما و مهربانی میپردازد. او معتقد است که روح انسان فناناپذیر است و همه ما زندگی جاودان داریم.
خواندن کتاب ما هرگز نمی میریم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای افرادی که به موضوعات مربوط به زندگی پس از مرگ، علوم ماوراءالطبیعه و معنویت علاقهمند هستند، مناسب است. همچنین، کسانی که به دنبال پاسخ به سؤالات خود درباره مرگ و زندگی ابدی هستند، میتوانند از این کتاب بهرهمند شوند. این اثر برای کسانی که به دنبال درک بهتر از ارتباط با ارواح و پیامهای آنها هستند، مفید خواهد بود. به طور کلی، "ما هرگز نمیمیریم" برای هر کسی که به دنبال مطالعهای تأملبرانگیز و الهامبخش در زمینه زندگی پس از مرگ است، توصیه میشود.