دانلود و خرید کتاب اسرار کیهانی نیل دگراس تایسون ترجمه یاسین قاسمی بجد
تصویر جلد کتاب اسرار کیهانی

کتاب اسرار کیهانی

معرفی کتاب اسرار کیهانی

کتاب اسرار کیهانی نوشتهٔ نیل دگراس تایسون و جیمز ترفیل و ترجمهٔ یاسین قاسمی بجد و طلعت اصغری درمیان است. انتشارات جزیره کتاب این کتاب را منتشر کرده است. این کتاب راهنمای خودشناسی و مسیریابی در زندگی است.

درباره کتاب اسرار کیهانی

کتاب اسرار کیهانی دربارهٔ عمیق‌ترین سوال‌هایی است ذهن انسان در جستجوی پاسخ آن‌ها بوده؛ سفری حیرت‌انگیز به کیهان است و از ماهیت وجود ما و مکانت‌مان در جهان سخن می‌گوید. کیهان منبعی بی‌پایان از سوال‌ها و جهل بشری، همواره کنجکاوی انسان‌ها را برانگیخته است. تایسون و ترفیل در صفحات این کتاب به مواردی پرداخته‌اند که در مرز دانش بشری قرار دارد و هم‌زمان با رشد دانش ما، وسعت ندانستن ما نیز به چشم می‌آید. آن‌ها به پرسش‌هایی پاسخ می‌دهند که در مقابل نادانی انسان قرار دارد و احساس کنجکاوی را در دل خوانندگان برمی‌انگیزند. تایسون، که علاقه شدیدی به اخترفیزیک دارد، تلاش می‌کند تا با زبانی جذاب، علم را به همگان پیوند دهد. جیمز ترفیل نیز فیزیک‌دان و نویسنده‌ای با آثار متنوع علمی، به غنای اطلاعات کتاب می‌افزاید.

خواندن کتاب اسرار کیهانی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب مناسب خوانندگانی است که علاقه‌مند به درک اسرار کیهانی و شگفتی‌های جهان هستند.