دانلود و خرید کتاب سفره آرایی آسان با غذاهای خوشمزه و مفید افسانه فائقی

کتاب سفره آرایی آسان با غذاهای خوشمزه و مفید

ویراستار:کاظم فائقی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب سفره آرایی آسان با غذاهای خوشمزه و مفید

کتاب سفره آرایی آسان با غذاهای خوشمزه و مفید نوشتهٔ افسانه فائقی و کاظم فائقی است. انتشارات طلایه این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب سفره آرایی آسان با غذاهای خوشمزه و مفید

کتاب سفره آرایی آسان با غذاهای خوشمزه و مفید راهنمای جامعی برای سفره‌آرایی و تزیین غذاها با استفاده از ساده‌ترین وسایل و مواد اولیه است. نویسنده با ارائه ایده‌های خلاقانه و تصاویر گویا، روش‌های زیباسازی میز غذا، استفاده از سبزیجات و میوه‌ها برای تزیین، و ایجاد محیطی دلنشین برای صرف غذا را آموزش می‌دهد. کتاب مناسب افرادی است که می‌خواهند با کمترین هزینه، میزهای زیبا و اشتهابرانگیز آماده کنند.

خواندن کتاب سفره آرایی آسان با غذاهای خوشمزه و مفید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای خانم‌های خانه‌دار، علاقه‌مندان به آشپزی و تزیین غذا، و کسانی که می‌خواهند مهمانی‌های خود را با سلیقه و هنر بیارایند، بسیار مفید است. همچنین مربیان آشپزی و هنر می‌توانند از این کتاب به عنوان منبع آموزشی استفاده کنند.

بخشی از کتاب سفره آرایی آسان با غذاهای خوشمزه و مفید

«وقتی صحبت از سفره‌آرایی می‌شود، همۀ خانم‌ها به مهمانی‌های بزرگ و رسمی فکر می‌کنند. در صورتی که منظور ما از سفره‌آرایی، همان آماده کردن میز غذا خوری برای خود و شوهر و فرزندان شماست. زیرا بنای صفا و صمیمیت در زندگی خانوادگی در آشپزخانه گذاشته می‌شود.»