معرفی و دانلود کتاب در حوالی عذاب pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب در حوالی عذاب

کتاب در حوالی عذاب

۳.۵(از ۲ امتیاز)

معرفی کتاب در حوالی عذاب

کتاب در حوالی عذاب نوشته ام‌البنین منیری خلیل آباد است. این کتاب جلد اول کتابی است که توسط انتشارات ماهواره با نام مادر چاپ شده است.

درباره کتاب در حوالی عذاب

محوریت کتاب داستان زنی به نام شیوا است که از طرف همسرش طاهر مدام تحت آزار جنسی و روانی قرار می‌گیرد و حتی برای دیدن فرزندانش هم به شدت تحت فشار است. مرد او را کنترل می‌کند اجازه خروج از خانه را هم به او نمی‌دهد مگر وقتی که زن به خواسته‌های مرد تن بدهد. مرد به شدت به زن مشکوک است و او را کنترل می‌کند تا حدی که اگر زن اسم یک مرد را در اسم فامیل بنویسد مورد خشونت و بازخواست قرار می‌گیرد. مرد همسر دوم زن است و مدام سعی دارد وانمود فرزندان او را مانند فرزندان خودش دوست دارد.

خواندن کتاب در حوالی عذاب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به علاقه‌مندان به ادبیات داستانی پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب در حوالی عذاب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:در حوالی عذاب
تعداد صفحه‌ها:۲۲۱ صفحه
قیمت کتاب:۶۰۰۰ تومان

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۱۱/۱۹

اول کتاب نویسنده بیان کرده که داستان واقعی است خیلی تاسف خوردم که شیوا چطور اینقدر ظلم پذیر و طاهر اینقدر ظالم، درکش برام سخت بود.