دانلود و خرید کتاب دارم شروع می شوم سیدمرتضی سیدی نژاد
تصویر جلد کتاب دارم شروع می شوم

کتاب دارم شروع می شوم

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب دارم شروع می شوم

کتاب «دارم شروع می شوم» نوشتۀ سیدمرتضی سیدی نژاد است و انتشارات علمی و فرهنگی آن را منتشر کرده است. کتاب دارم شروع می‌شوم با ترکیب زبان ساده، فضای تعاملی و نگاه شاعرانه به جزئیات زندگی، نه فقط یک داستان، بلکه تجربه‌ای است که می‌تواند علاقه به مطالعه را در مخاطبانش پرورش دهد. گویی کتاب به آن‌ها یادآوری می‌کند که در هر حالتی؛ خوشحالی، خستگی یا حتی بی‌حوصلگی می‌توانند پناهگاهی در صفحات آن پیدا کنند.

درباره کتاب دارم شروع می شوم

کتاب مصور دارم شروع می‌شوم با رویکردی خلاقانه، از زبان خود کتاب روایت می‌شود؛ گویی کتاب به یک شخصیت زنده تبدیل شده و مستقیماً با خواننده ارتباط برقرار می‌کند. این کتاب گفت‌وگویی صمیمی و شخصی را با مخاطب خود آغاز می‌کند؛ گفت‌وگویی که از همان نخستین جمله‌ها، مخاطب را مستقیماً مورد خطاب قرار می‌دهد و حس نزدیکی و مالکیت نسبت به کتاب را در او زنده می‌کند. این کتاب نه یک روایت کلاسیک، بلکه تجربه‌ای مشارکتی است که در آن، متن با کودک یا نوجوان وارد تعامل می‌شود. نویسنده از ضمیر دوم‌شخص استفاده می‌کند تا نوجوان احساس کند که کتاب برای او و دربارۀ او نوشته شده است. این شیوه، کهن‌ترین شیوهٔ قصه‌گویی را به شکل مدرن بازآفرینی می‌کند: گفت‌وگو.

نویسنده در قالب یک‌ صدای همراه، به حالات روحی و روزمرهٔ مخاطب توجه نشان می‌دهد: از خستگی و بی‌حوصلگی گرفته تا شور و نشاط ناشی از موفقیت‌ها و دوستی‌ها. این صدا می‌خواهد مخاطب را همان‌طور که هست، با همۀ بالا و پایین‌هایش، بپذیرد و همراهی کند. همین رویکرد، کتاب دارم شروع می‌شوم را به ابزاری برای همدلی و ارتباط درونی تبدیل می‌کند. در واقع، کتاب فقط برای خواندن نیست، بلکه برای تجربه‌کردن و حس‌کردن است.

تصویرگری‌های کتاب دارم شروع می‌شوم نیز با سبک مینیمال و احساسی خود، مکمل نثر ساده، روان و درعین‌حال تأمل‌برانگیز آن هستند. تصاویری که نه صرفاً تزیینی، بلکه راهنمایی عاطفی برای همراهی با متن‌اند. کتاب دارم شروع می‌شوم می‌تواند فرصتی برای مکث و تأمل باشد. کتابی که به آن‌ها گوش می‌دهد، آن‌ها را جدی می‌گیرد و از آن‌ها می‌خواهد با خودشان روبه‌رو شوند.

خواندن کتاب دارم شروع می شوم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به گروه‌های سنی (ج) و (د) پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب دارم شروع می شوم

«الان مال تو هستم. نیم دانم تو خودت مرا خریده‌ای یا کسی مرا برایت خریده. شاید مرا از دوستت امانت گرفته‌ای، یا از مدرسه. شاید هم مرا به تو هدیه داده‌اند. هر جور که هست حالا دیگر پیش تو هستم. حاضری؟ پس سلام!»