تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب چگونه شادتر باشیم
معرفی کتاب چگونه شادتر باشیم
کتاب الکترونیکی «چگونه شادتر باشیم (برنامه ۷ هفتهای برای تبدیل منفینگری به مثبتاندیشی و تابآوری)» نوشتهٔ اسکات گلاسمن و با ترجمهٔ ساسان جعفرنیا و بهاره قاسمی، اثری در حوزهٔ روانشناسی مثبت است که نشر زمان تغییر آن را منتشر کرده است. این کتاب با ارائهٔ یک برنامهٔ هفتهفتهای، تلاش میکند راهکارهایی برای عبور از منفینگری و تقویت تابآوری و مثبتاندیشی در زندگی روزمره ارائه دهد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب چگونه شادتر باشیم
«چگونه شادتر باشیم» نوشتهٔ اسکات گلاسمن، کتابی در قالب ناداستان و راهنمای عملی است که بر پایهٔ اصول روانشناسی مثبت و پژوهشهای علمی معاصر تدوین شده است. این اثر با ساختاری مرحلهبهمرحله، خواننده را طی هفت هفته به سوی تغییر نگرش و بهبود کیفیت زندگی هدایت میکند. هر هفته بر یک منبع یا مهارت کلیدی تمرکز دارد؛ از شکار رویدادهای مثبت و کشف نقاط قوت شخصی گرفته تا پرورش قدردانی، خنده و بازیگوشی، فعالیتهای معنادار، مهربانی و گسترش عشق. نویسنده با بهرهگیری از مثالهای ملموس، تمرینهای روزانه و روایتهای شخصی، تلاش کرده است تا مفاهیم پیچیدهٔ روانشناسی مثبت را بهصورت کاربردی و قابل اجرا در زندگی روزمره ارائه کند. این کتاب در دورهای نوشته شده که دغدغههای مربوط به استرس، اضطراب و بحرانهای زیستمحیطی و اجتماعی در زندگی انسانها پررنگتر شدهاند و نیاز به تابآوری و مثبتاندیشی بیش از پیش احساس میشود. ساختار کتاب بهگونهای طراحی شده که خواننده بتواند با صرف زمانی کوتاه در هر روز، تمرینها را انجام دهد و بهتدریج تغییرات مثبت را در نگرش و احساسات خود تجربه کند. «چگونه شادتر باشیم» نهتنها به ارائهٔ راهکارهای فردی میپردازد، بلکه بر اهمیت ارتباطات اجتماعی، خودمراقبتی و بازگشت به سادگی و شادی دوران کودکی نیز تأکید دارد.
خلاصه کتاب چگونه شادتر باشیم
این کتاب با تکیهبر رویکردی گامبهگام، برنامهای هفتهفتهای را برای تغییر نگرش منفی به مثبت ارائه میدهد. اسکات گلاسمن در مقدمه، از تجربههای شخصی خود در مواجهه با افسردگی و اضطراب میگوید و توضیح میدهد که چگونه روانشناسی مثبت و تمرینهای عملی به او کمک کردهاند تا کیفیت زندگیاش را بهبود بخشد. در هفتهٔ اول، خواننده با مفهوم «اثر منفی» و تمایل ذهن به تمرکز بر افکار و رویدادهای منفی آشنا میشود. تمرینهایی برای آگاهی از افکار منفی و مثبت، فاصلهگذاری ذهنی و مشاهدهٔ افکار بدون قضاوت ارائه شده است. نویسنده تأکید دارد که هدف، حذف کامل احساسات منفی نیست، بلکه ایجاد تعادل و پذیرش آنها در کنار احساسات مثبت است. در هفتههای بعدی، هر فصل به یکی از منابع شادی و مثبتاندیشی اختصاص دارد: کشف نقاط قوت و موفقیتهای شخصی، پرورش قدردانی، یافتن خنده و بازیگوشی، انجام فعالیتهای معنادار و لذتبخش، مهربانی و گسترش عشق. هر هفته تمرینهایی عملی و قابل اجرا پیشنهاد میشود تا خواننده بتواند بهتدریج این مهارتها را در زندگی روزمره به کار بگیرد. کتاب بر اهمیت ذهنآگاهی، خوددوستی و پذیرش تأکید کرده است و نشان میدهد که چگونه میتوان با تمرینهای ساده، توجه را از افکار منفی به لحظات مثبت و ارزشمند زندگی معطوف کرد. نویسنده با مثالهایی از زندگی واقعی و روایتهای شخصی، مسیر تغییر را ملموستر میسازد و خواننده را تشویق میکند تا با صبر و مهربانی با خود، این مسیر را طی کند. در نهایت، «چگونه شادتر باشیم» بر این باور استوار است که شادی و مثبتاندیشی مهارتهایی قابل یادگیری و پرورش هستند و هر فردی میتواند با تمرین و تکرار، کیفیت زندگی عاطفی و روانی خود را ارتقا دهد.
چرا باید کتاب چگونه شادتر باشیم را بخوانیم؟
این کتاب با ارائهٔ یک برنامهٔ ساختارمند و تمرینهای روزانه، به خواننده کمک میکند تا بهتدریج نگرش خود را نسبت به زندگی تغییر دهد و مهارتهای مثبتاندیشی و تابآوری را در خود تقویت کند. ویژگی شاخص «چگونه شادتر باشیم» در این است که به جای وعدههای کلی، مسیر مشخصی برای تمرین و رشد فردی ترسیم کرده است. تمرینها و مثالهای کتاب بهگونهای طراحی شدهاند که حتی در روزهای پرتنش و شرایط دشوار نیز قابل اجرا باشند. همچنین، تأکید بر پذیرش احساسات منفی و پرهیز از سرکوب آنها، رویکردی واقعبینانه و انسانی به موضوع شادی و رضایت از زندگی ارائه میدهد. خواندن این کتاب میتواند به افزایش خودآگاهی، بهبود روابط اجتماعی و تقویت حس معنا و هدفمندی در زندگی کمک کند.
این کتاب برای افرادی مناسب است که با افکار منفی، اضطراب یا احساس نارضایتی از زندگی دستوپنجه نرم میکنند و بهدنبال راهی عملی برای تغییر نگرش و افزایش تابآوری هستند. همچنین، دانشجویان و علاقهمندان به روانشناسی مثبت، مشاوران، درمانگران و هر کسی که به بهبود کیفیت زندگی شخصی یا حرفهای خود علاقه دارد، میتواند از مطالب این کتاب بهرهمند شود. «چگونه شادتر باشیم» بهویژه برای کسانی که به دنبال تمرینهای روزانه و برنامهای ساختارمند برای رشد فردی هستند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب چگونه شادتر باشیم
«ما در دوران عدم قطعیت و آشفتگی زندگی میکنیم. به نظر میرسد جهان با رویدادهای استرسزا، افکار منفی و احساسات ناراحتکننده، دائماً ما را از خودمان دور میکند. در بسیاری از ما، این موج منفینگری تنها مدت کوتاهی پس از بیدار شدن از خواب شروع میشود. اولین فکری که پس از بیدار شدن به ذهنتان میرسد ممکن است این باشد که امروز، روزی بسیار طاقتفرسا خواهد بود. وقتی صدای تلفن همراهتان با پیامک دیگری به گوش میرسد، ممکن است با خود بگویید: بفرما، یک مشکل دیگر که الان نمیتوانم به آن رسیدگی کنم؛ حتی اگر فوری باشد. ناگهان یادتان میآید که سطل زباله را خالی نکردهاید و این باعث افزایش اضطرابتان میشود. با خودتان میگویید که من یک فرد آشفته و بینظم هستم. این راوی منفی در ذهن شما ادامه میدهد: تازه هنوز دوشنبه است! چطور تا آخر هفته دوام بیاورم؟ تلاش کردن چه فایدهای دارد؟ و تنها فکری که به ذهنتان میرسد این است که به رختخواب بازگردید. وقتی تحتتأثیر این نوع افکار منفی قرار میگیریم، از زندگی کمتر لذت میبریم، در روابط خود دچار مشکل میشویم، بد میخوابیم، احساس خستگی میکنیم و به خاطر سپردن چیزها برایمان دشوارتر میشود. بیشتر مستعد اضطراب، افسردگی و خشم میشویم و این مارپیچ نزولی به سمت منفینگری، به شما فرصت کافی برای مراقبت از خود در زمانی که بیشتر از همیشه به آن نیاز دارید را نمیدهد.»