کتاب چلچله و شاهزاده
معرفی کتاب چلچله و شاهزاده
کتاب چلچله و شاهزاده نوشتهٔ زهرا بژه است. انتشارات نسل روشن این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب چلچله و شاهزاده
کتاب چلچله و شاهزاده مجموعهای از داستانهای کوتاه است که توسط مترجم زهرا بژه به فارسی ترجمه شده و توسط انتشارات نسل روشن منتشر شده است. داستانها شامل عناوینی مانند "شاهزاده شاد"، "غول خودخواه"، و "نفرین مومیایی" هستند که هر کدام با نثری روان و جذاب، مفاهیم عمیق انسانی و اخلاقی را به تصویر میکشند. کتاب با مقدمهای درباره اهمیت کتاب و نقش آن در روشنگری و آرامش انسان آغاز میشود و در ادامه، داستانهایی ارائه میدهد که خواننده را به تفکر وادار میکند.
خواندن کتاب چلچله و شاهزاده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به علاقهمندان به داستانهای کوتاه با مضامین اخلاقی و انسانی پیشنهاد میکنیم. همچنین، افرادی که به دنبال ترجمههای روان و جذاب از آثار کلاسیک هستند، از خواندن این کتاب لذت خواهند برد.
بخشی از کتاب چلچله و شاهزاده
«بلیل گفت: "حقیقتاً این یک عشق واقعی است. چرا بخوانیم در حالی که او غمگین است؟ شادی من برای چیست؟ برای او؟ حقیقتاً عشق چیز شگفتآوری است، گرانبهاتر از زمره و عزیزتر از عقیق ناب، مواردید و انار است. در هیچ بازاری بافت نمیشود، قابل خریداری نیست و با هیچ ترازویی نمیتوان آن را اندازهگیری کرد."»