معرفی و دانلود کتاب همستر هوگو می‌لمباند، اسپاگتی با سس سوگو pdf + خلاصه رایگان

کتاب همستر هوگو می‌لمباند، اسپاگتی با سس سوگو

۳.۰(از ۹ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب همستر هوگو می‌لمباند، اسپاگتی با سس سوگو

کتاب همستر هوگو می‌لمباند، اسپاگتی با سس سوگو کتاب داستانی جالب و خواندنی با متنی میان نظم و نثر نوشته فرانتس هولر است. انتشارات کتاب نیستان با خریدن حق نشر آن به فارسی این کتاب را با ترجمه علی عبداللهی در اختیار مخاطبان قرار داده است.

درباره‌ی کتاب همستر هوگو می‌لمباند، اسپاگتی با سس سوگو

متن کتاب همستر هوگو می‌لمباند، اسپاگتی با سس سوگو چیزی میان نظم و نثر است. کتاب همستر هوگو می‌لمباند، اسپاگتی با سس سوگو درباره‌ی حیوانات مختلف است. فرانتس هولر با نگاه تیزبین خود و با طنزی زیبا و پنهان در آثارش، این اثر را نوشته است. داستان‌های کوتاه کتاب، کارشان آموزش غیر مستقیم مفاهیم اساسی زندگی به کودکان است.

کتاب همستر هوگو می‌لمباند، اسپاگتی با سس سوگو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کتاب همستر هوگو می‌لمباند، اسپاگتی با سس سوگو اثری جالب و خواندنی برای کودکان است.

بخشی از کتاب همستر هوگو می‌لمباند، اسپاگتی با سس سوگو

یکی ماهی – پرنده بود

گاهی هم بدجور خسته بود

یکهو گرفت تصمیم جانانه

جهید فوری تو رودخانه

شناکنان و راضی،رفت به جایی دور

فریاد کشید: می‌دانستن از سال‌ها دور

اسمم معرکه است، چشم حسود کور!

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب همستر هوگو می‌لمباند، اسپاگتی با سس سوگو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:همستر هوگو می‌لمباند، اسپاگتی با سس سوگو

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۲۶

سلام من کتاب را مطالعه کرده ام چرت و پرته یا کتاب؟

۱۴۰۴/۱۲/۱۷

به نام خدا من برای خواندن داستان همستر داشتم همه جارو نگاه میکردم و دیدم این داستان نوشته همستر رفتم و خوندم ولی داستان اصلا شبیه همستر نبود بخاطر همین توصیه نمیشه

محمدرضا نقوی
۱۴۰۳/۰۱/۰۱

تصاویر خیلی زیبایی دارد ولی برای کودکان مناسب نیست شعر ها در بعضی جاها نامفهوم است مترجم به درستی نتوانسته است مفاهیم را انتقال دهد