دانلود و خرید کتاب کتابچه راهنمای مرز گازمند کاپلانی ترجمه مهرک ملک مرزبان

کتاب کتابچه راهنمای مرز

ویراستار:الهام مردانی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب کتابچه راهنمای مرز

کتابچه راهنمای مرز نوشتهٔ گازمند کاپلانی و ترجمهٔ مهرک ملک مرزبان است. انتشارات سفیر فرهنگ و هنر این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتابچه راهنمای مرز

کتابچه راهنمای مرز روایتی شخصی و تأمل‌برانگیز از زندگی یک مهاجر است که تجربیات خود را از ترک وطن، مواجهه با فرهنگ جدید و چالش‌های هویتی به تصویر می‌کشد. نویسنده با زبانی صمیمی و گاه طنزآمیز، دغدغه‌های روحی و اجتماعی مهاجران را بیان می‌کند و خواننده را به درک عمیق‌تری از زندگی در مرزهای فرهنگی می‌رساند.

خواندن کتابچه راهنمای مرز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای افرادی که به موضوع مهاجرت، هویت و فرهنگ علاقه دارند، بسیار جذاب خواهد بود. همچنین جامعه‌شناسان، روان‌شناسان و کسانی که با مهاجران کار می‌کنند، می‌توانند از این اثر برای درک بهتر تجربیات مهاجران استفاده کنند.

بخشی از کتابچه راهنمای مرز

"به مرزها علاقه‌ای ندارم: راستش را بخواهی نمی‌توانم بگویم که ازشان متنفرم. مسئله این است که مرا می‌ترسانند. هر وقت به مرزی زیاد نزدیک می‌شوم، معذب می‌شوم. رگ‌وراست بگویم: دارم از مرزهایی حرف می‌زنم که مرزی‌اند؛ مرزهای جغرافیایی، همان‌هایی که کشوری را از کشور دیگری جدا می‌کنند."