دانلود و خرید کتاب مغز مثبت دانیل جی. سیگل ترجمه فیروزه سپهریان آذر

معرفی کتاب مغز مثبت

کتاب مغز مثبت نوشتهٔ دانیل جی. سیگل و تینا پین برایسن و ترجمهٔ فیروزه سپهریان آذر و لیلا برزگری و نیلوفر السادات سیدپورمند و نسرین زمانی زاد است. انتشارات رشد فرهنگ این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب مغز مثبت

کتاب مغز مثبت به والدین و مربیان کمک می‌کند تا با پرورش چهار ویژگی اصلی—تعادل، انعطاف‌پذیری، بینش و همدلی—کودکانی مقاوم و شاد تربیت کنند. این کتاب با ترکیب علم اعصاب و روانشناسی، راهکارهای عملی برای تقویت مهارت‌های زندگی و تاب‌آوری در کودکان ارائه می‌دهد. مترجمان ایرانی نیز با افزودن نکات فرهنگی، این اثر را به منبعی ارزشمند برای خانواده‌های فارسی‌زبان تبدیل کرده‌اند.

خواندن کتاب مغز مثبت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای والدین، مربیان، روانشناسان کودک و تمام کسانی که با تربیت کودکان سروکار دارند، مفید است. همچنین به افرادی که می‌خواهند درک بهتری از تعاملات عصبی و هیجانی در رشد کودک داشته باشند، توصیه می‌شود. مطالعه این کتاب به ویژه برای کسانی که به دنبال روش‌های علمی و کاربردی برای بهبود روابط با کودکان و تقویت مهارت‌های ذهنی آن‌ها هستند، بسیار سودمند خواهد بود.

بخشی از کتاب مغز مثبت

«در حالت مغز مثبت، ما با یک تعادل فکری و توازن روبرو می‌شویم، که اجازه جذب، تحلیل و یادگیری اطلاعات جدید را می‌دهد. این قالب ذهنی چیزی است که ما برای کودکان خود می‌خواهیم، بنابراین آن‌ها یاد می‌گیرند تا موانع را نه به عنوان مشکلات فلج‌کننده، بلکه به عنوان چالش‌هایی برای غلبه و یادگیری ببینند. وقتی کودکان با شیوه اندیشه مغز مثبت کار می‌کنند، انعطاف‌پذیرتر، کنجکاو و خلاق می‌شوند و روابط بهتری با دیگران برقرار می‌کنند.»