دانلود و خرید کتاب استارت آپ ۱۰۰ دلاری کریس گیلبو ترجمه شمس الدین یوسفیان
تصویر جلد کتاب استارت آپ ۱۰۰ دلاری

کتاب استارت آپ ۱۰۰ دلاری

معرفی کتاب استارت آپ ۱۰۰ دلاری

کتاب استارت آپ ۱۰۰ دلاری نوشتهٔ کریس گیلبو و ترجمهٔ شمس الدین یوسفیان است. انتشارات آموزشی تالیفی ارشدان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب استارت آپ ۱۰۰ دلاری

کتاب استارت آپ ۱۰۰ دلاری راهنمایی عملی و الهام‌بخش برای افرادی است که می‌خواهند کسب‌وکار کوچک خود را با سرمایه اندک راه‌اندازی کنند. گیلبو در این کتاب با ارائه مثال‌های واقعی از افراد موفق، نشان می‌دهد که چگونه با استفاده از مهارت‌ها و علاقه‌های شخصی می‌توان کسب‌وکاری سودآور ایجاد کرد. او بر این باور است که برای شروع یک کسب‌وکار موفق، نیازی به سرمایه کلان نیست، بلکه مهم‌ترین عامل، داشتن ایده‌ای خوب، اراده و پشتکار است. این کتاب با زبانی ساده و قابل فهم، به خوانندگان انگیزه می‌دهد تا به دنبال رویاهای خود بروند و کسب‌وکار خود را آغاز کنند.

خواندن کتاب استارت آپ ۱۰۰ دلاری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مدیریت کسب و کار پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب استارت آپ ۱۰۰ دلاری

«"کسب و کار مانند مسافرت کردن، اغلب با آغاز ضعیف جلو می‌رود. شما مجبورید چاره موقت پیدا کنید، نوآوری کنید و به واقعیت نزدیک بمانید. نمی‌توانید راه حل‌ها را بخرید، پس باید راه حل‌‌های خود را ایجاد کنید. ناگهان اولین بخش موفقیت را دارید- چیزی با ارزش. من تمام این موارد را از استارت آپ 100 دلاری گرفتم، که پر از توصیه عملی راجع به اختراع امرار معاش خودتان است. من خودم چندتا استارت آپ 100 دلار راه انداختم، که چند تا از آن را بعدا فروختم. Chris Guillebeau می‌داند دارد راجع به چه چیزی صحبت می‌کند. به کتاب او گوش دهید!"»