کتاب پیشگیری اجتماعی از اعتیاد
معرفی کتاب پیشگیری اجتماعی از اعتیاد
کتاب الکترونیکی پیشگیری اجتماعی از اعتیاد نوشتۀ عباس محمدی اصل است و انتشارات دیبای دانش آن را منتشر کرده است. کتاب پیشگیری اجتماعی از اعتیاد به بررسی علل و آسیبهای اجتماعی اعتیاد پرداخته و راهکارهایی برای مقابله با این آسیب اجتماعی ارائه داده است.
درباره کتاب پیشگیری اجتماعی از اعتیاد
كتاب پیشگیری اجتماعی از اعتیاد گامی است مقدماتی برای آغاز مطالعات پژوهشی و آموزشی در راستای اعتلای امر پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر؛ لذا درمان و كاهش آسیبهای ناشی از اعتیاد میتواند در این پرتو به كاهش تقاضا تن دهد و فعالیتهای علمی و پژوهشی و آموزشی بیشتری را در این زمینه تداعی كند. نتایج این پژوهش بر كنشگریهای انسانی - اجتماعی خصوصاً از طریق تحول افكار آدمیان و كنترل رفتار و تحول ارتباطات اجتماعی مؤثر میافتد. اینكه زمانی مصرف مواد مقدمه تمرینهای ورزشی بود و اینک ترس از ایجاد تغییرات خلقی توسط آنها نهتنها برای معتاد كه برای كل جامعه و حتی نسلهای متوالی برجسته شده، آثار متفاوتی بر مواجهۀ علمی با اعتیاد مینهد. علم میتواند تأثیری جدی در تغییر نگرش نسبت به اعتیاد داشته باشد و نسبت آن را با پدیدههایی چون فقر و خشونت آشكار سازد.
خواندن کتاب پیشگیری اجتماعی از اعتیاد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به مباحث جامعهشناسی و روانشناسی مناسب است.
بخشی از کتاب پیشگیری اجتماعی از اعتیاد
«دارو وسیلهای برای تغيير تجربه آدمی از جهان اسـت. تهيـه طبيعـی و شـيميايی داروهای روانگردان در اين ميان بهواسطهٔ سهولت عرضـه و مصـرف مؤثرشـان بـا تجارت غيرقانونی آنها گره خورد و كنترل اثرات مخرب اين مواد بر رفتار اجتماعی را به قرينه وضعيت عصب شیمیایی الزام آورد. هزینههای سوءمصرف مواد مخدر شـامل آسیبهای پزشكی، رفتارهای مجرمانه، بيكاري و فقر ناشی از اعتيـاد بـرای جامعـه بسيار گران است. رويكرد علمی به پيشگيری میکوشد با برجستهکردن اين ابعاد بـه سیاستگذاریهای عام خصوصاً در زمينه آمادگی مواجهه با اعتياد و درمان آن سـامان بخشد تا عوارض چنين رفتاری بر پيكره سـلامت و بهزيسـتی و امنيت شـهروندان كنترل گردد. مواد مخدر يا سر خوشنما، نام عمومی انواع داروها و سايكو اكتيوهـا و تركيبـات شيميايی طبيعی و سنتتيك است كه مصـرف آنهـا معمـولاً تغييراتی شيميايی روی سيستم عصبی مثل لذت، تغيير هوشياری، تسكين يا سرخوشی ايجاد میکند و اغلب به لحاظ احتمال ايجاد وابستگی به مصرف بسته بـه نـوع مـاده و اثـرش جـزو مـواد اعتيــادآور طبقهبندی میشوند...»
حجم
۱٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۰۰ صفحه
حجم
۱٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۰۰ صفحه