![تصویر جلد کتاب جامعه شناسی هوش مصنوعی](https://img.taaghche.com/frontCover/221247.jpg?w=200)
کتاب جامعه شناسی هوش مصنوعی
معرفی کتاب جامعه شناسی هوش مصنوعی
کتاب الکترونیکی جامعه شناسی هوش مصنوعی نوشتۀ عباس محمدی اصل است و انتشارات دیبای دانش آن را منتشر کرده است. کتاب جامعه شناسی هوش مصنوعی، به بررسی اثرات هوش مصنوعی در دنیای امروز پرداخته است.
درباره کتاب جامعه شناسی هوش مصنوعی
هوش به مفهوم بهکارگیری تجربه بهمنظور حل مسائل دریافت شده متضمن جمعآوری اطلاعات احصاء و تحلیل تجربیات بهمنظور رسیدن به دانش یا ارائه تصمیم است. از این منظر هوش مصنوعی علم و مهندسی ایجاد ماشینهایی هوشمند با بهکارگیری کامپیوتر و الگوگیری از درک هوش انسانی یا حیوانی و نهایتاً دستیابی به مکانیسم هوش مصنوعی در سطح هوش انسانی است. در این میان انسان قادر به مشاهده و تحلیل مسائل در جهت قضاوت و اخذ تصمیم است؛ در حالی که هوش مصنوعی مبتنی بر قوانین و رویههایی از قبل تعبیهشده بر روی کامپیوتر است در نتیجه علیرغم وجود کامپیوترهای بسیار کارآمد و قوی در عصر حاضر هنوز قادر به پیاده کردن هوشی نزدیک به هوش انسان در ایجاد هوشهای مصنوعی نبودهایم. در هر حال مابین هوش مصنوعی بهعنوان یک هدف، هوش مصنوعی بهعنوان یک رشته تحصیلی دانشگاهی یا هوش مصنوعی بهعنوان مجموعه فنون و راهکارهایی که توسط مراکز علمی مختلف و صنایع گوناگون تنظیم و توسعه یافته است، تفاوت وجود دارد. کتاب جامعه شناسی هوش مصنوعی میکوشد خاستگاههای اجتماعی تکوین هوش مصنوعی را بکاود و تأثیر متقابل این دستاورد بر جامعه را نشان دهد.
خواندن کتاب جامعه شناسی هوش مصنوعی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کسانی که مباحث تکنولوژی و جامعهشناسی علاقه دارند مناسب است.
بخشی از کتاب جامعه شناسی هوش مصنوعی
«با جهش پیشرفت هوش مصنوعی و گسترش کاربردهای روزمره آن، کنشگران باهوش غیرانسانی بهطور فزایندهای به بخشی از جامعه در قلمروهایی تکامل یافته چون سیستمهای خانههای هوشمند، وسایل نقلیه خودمختار، رباتهای چت، نمایشگرهای عمومی هوشمند و امثالهم تبدیل شدهاند. تعریف هوش مصنوعی بر پایه روشهای یادگیری ماشین و مدلهای شبکه عصبی اما بهعنوان پدیدهای اجتماعی که ممکن است خود به خود عمل کند، مسئول رفتارهای اخلاقی یا حتی بیکاری افراد و نظایر آن به شمار میرود...»
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۸۲ صفحه
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۸۲ صفحه