کتاب درآمدی بر رسانه های جایگزین
معرفی کتاب درآمدی بر رسانه های جایگزین
کتاب درآمدی بر رسانه های جایگزین نوشتهٔ کریس آتون و ترجمهٔ حسن خجسته و حمیدرضا نجفی است. انتشارات مرکز تحقیقات صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب درآمدی بر رسانه های جایگزین
کتاب درآمدی بر رسانه های جایگزین درصدد است به پرسشهایی چون، چه رویکردها و اندیشههایی درخصوص این رسانهها شکل گرفته است؟ جایگاه این رسانهها بهعنوان رسانههای جایگزین یا رسانههای مخالف کدام است؟ اقتصاد چه نقشی در توسعهٔ این رسانهها داشته است؟ جنبشهای اجتماعی چگونه به گسترش این رسانهها کمک کردهاند؟ و فناوری اطلاعات و ارتباطات چه نقش و جایگاهی در پیوند مخاطبان این رسانهها در عصر نوین ایفا کرده است؟ پاسخ دهد. کتاب رسانههای جایگزین که در قالب تألیف و ترجمه ارائه شده است، ضمن تبیین جایگاه این رسانهها در جهان، نگاهی هم به گونههای آن در دنیای امروز دارد.
خواندن کتاب درآمدی بر رسانه های جایگزین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران جامعهشناسی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب درآمدی بر رسانه های جایگزین
«موضوع رسانههای جایگزین ازجمله موضوعات قابل درنگ در حوزه رسانه و ارتباطات بهشمار میآید که متأسفانه در آثار انتشاریافته در این زمینه به زبان فارسی، کمتر به آن پرداخته شده است. در گذشته این رسانهها به شکلی سادهتر در مقابل رسانههای حاکم عرضاندام میکردند؛ برای مثال در قالب شبنامه و نشریات زیرزمینی که از حوزه پوشش بسیار محدودی برخوردار بودند، اما امروزه با گسترش فناوری، بویژه در حوزه اینترنت و فضای مجازی، متوجه اهمیت، قدرت اثرگذاری و حوزه پوشش نامحدود این رسانهها در جامعه بینالمللی، و نه محلی و محدود، میشویم. شناخت ابعاد رسانههای جایگزین ازجمله ماهیت، گونهها و قالبهای ارائه، مخاطبشناسی آن، میزان تأثیر بر رفتار مخاطب و میزان تحقق نتایج مورد انتظار، ازجمله مباحثی هستند که میبایست در این حوزه مورد توجه قرار گیرد.»
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۶۲ صفحه
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۶۲ صفحه