کتاب ماجراهای ریگو و رزا (کتاب اول)
داستانهایی از باغ وحش و داستانهایی از زندگی
معرفی کتاب ماجراهای ریگو و رزا (کتاب اول)
کتاب «ماجراهای ریگو و رزا (کتاب اول)» نوشتۀ لورنتس پائولی و ترجمۀ الهام مقدس است و ایرانبان آن را منتشر کرده است. ماجراهای ریگو و رزا نهتنها کتابی برای خواندن، بلکه دریچهای برای تأمل و گفتگو دربارۀ مفاهیم عمیق انسانی است که برای هر خوانندهای تجربهای خاص و بیبدیل خواهد بود.
درباره کتاب ماجراهای ریگو و رزا (کتاب اول)
کتاب تصویری داستانهایی از باغوحش و داستانهایی از زندگی، اولین جلد از مجموعۀ محبوب ماجراهای ریگو و رزا، نوشتهای فلسفی و جذاب است که دوستی شیرین و تأملبرانگیز بین ریگو، پلنگ ایرانی، و رزا، موش کوچکی در باغوحش، را روایت میکند. این کتاب با ۲۸ داستان کوتاه و عمیق، به موضوعات مختلف انسانی میپردازد و بیش از هر چیز، معنای دوستی و دوستداشتن را بررسی میکند.
در جلد اول کتاب ماجراهای ریگو و رزا، ریگو، پلنگی آرام و خوابآلود، در شبی از شبهای باغوحش، صدای گریهٔ موش کوچکی را میشنود. او ابتدا دودل است که چه کند: «از او بپرسم چرا گریه میکند یا او را بخورم؟ خب، اول میپرسم، بعداً هم میتوانم بخورمش؛ اما برعکسش ممکن نیست.» این تصمیم ساده، آغازگر دوستیای عمیق میان ریگو و رزا میشود؛ دوستیای که ما را به خنده میاندازد، قلبمان را لمس میکند و درعینحال، پرسشهایی فلسفی و انسانی در ذهنمان برمیانگیزد.
نویسنده باظرافت در هر داستان به موضوعاتی چون دوستی، احساسات، معنای زندگی و دیگر مسائل انسانی میپردازد. این مجموعه برای مخاطبان ۹ تا ۷۷ساله طراحی شده و هرکسی میتواند با آن ارتباط برقرار کند. تصاویر ساده اما گرم و تأثیرگذار کتاب ماجراهای ریگو و رزا، زیبایی داستانها را دوچندان میکنند. این کتاب در سوئیس و ایران جوایز ادبی متعددی را از آن خود کرده است و به دلیل روایت خاص و روش خلاقانهاش در انتقال مفاهیم، مورد تحسین قرار گرفته است.
نویسنده در مقدمۀ کتاب نوشته است: «داستانها پل میسازند و به ما نشان میدهند که موضوع این داستانها در اینجاوآنجا یکسان هستند: اعتماد، دوستی، پرسیدن و خندیدن. داستانهایی که در عین شاد بودن، انسان را به فکر فرومیبرند و دنیا را قابلفهمتر میسازند. من از اینکه رزا و ریگو در ایران دوستانی برای خودشان پیدا میکنند، خوشحالم.»
خواندن کتاب ماجراهای ریگو و رزا (کتاب اول) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را نهتنها به کودکان، بلکه تمام سنین پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ماجراهای ریگو و رزا (کتاب اول) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | ماجراهای ریگو و رزا (کتاب اول) |
| عنوان دیگر: | داستانهایی از باغ وحش و داستانهایی از زندگی |