دانلود و خرید کتاب فرانک انیشتین و موتورر پادماده جان سشکا ترجمه زینب طاهری

نویسنده:جان سشکا
انتشارات:ایران‌بان
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب فرانک انیشتین و موتورر پادماده

کتاب «فرانک انیشتین و موتور پادماده» نوشتۀ جان سشکا و ترجمۀ زینب طاهری است و ایران‌بان آن را منتشر کرده است. فرانک انیشتین و موتور پادماده راهی عالی برای تشویق کودکان به یادگیری علم با نگاه خلاقانه و تخیلی است.

درباره کتاب فرانک انیشتین و موتور پادماده

کتاب فرانک انیشتین و موتور پادماده، جلد اول از مجموعۀ ۶ جلدی هیجان‌انگیز و علمی فرانک انیشتین است که برای کودکان و نوجوانان گروه سنی ۸ تا ۱۲ سال نوشته شده است. این داستان ترکیبی از ماجراجویی، خلاقیت و علم است که با تصویرسازی‌های جذاب بریان بیگز همراه شده تا دنیای فرانک را برای خوانندگان به‌صورت جذاب و دیدنی به تصویر بکشد. این مجموعه علم را با زبانی سرگرم‌کننده و قابل‌فهم برای کودکان توضیح می‌دهد. موضوعاتی مثل فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی و زمین‌شناسی در دل داستان گنجانده شده‌اند تا کودکان بدون احساس خستگی، مطالب علمی را یاد بگیرند. داستان‌ها پر از اختراعات جالب و ایده‌های خلاقانه هستند که خواننده را به فکر وامی‌دارد. تصویرسازی‌های خلاقانهٔ برایان بیگز داستان‌ها را زنده می‌کند و تخیل کودکان را تقویت می‌کند. این مجموعه نشان می‌دهد که علم نه‌تنها کسل‌کننده نیست، بلکه می‌تواند به ماجراجویی‌های شگفت‌انگیزی تبدیل شود.

فرانک انیشتین، نابغه‌ای جوان و مخترع، عاشق این است که بفهمد دنیا چگونه کار می‌کند. در جلد اول؛ فرانک انیشتین و موتور پادماده، او همراه با دو رباتش، کلینک و کلنک؛ ربات‌هایی با هوش مصنوعی که خودشان توانسته‌اند خود را بسازند، موتور پادماده‌ای طراحی می‌کند که از ۳حالت ماده (جامد، مایع و گاز) استفاده می‌کند. این اختراع برای بردن جایزۀ علمی میدومیل قطعی به نظر می‌رسد؛ اما همه چیز وقتی تغییر می‌کند که ادیسون، هم‌کلاسی بدجنس و رقیب فرانک، وارد ماجرا می‌شود. آیا فرانک و تیم رباتیکش می‌توانند بر مشکلات غلبه کنند و جایزه را ببرند؟

فرانک انیشتین و موتور پادماده، انتخابی عالی برای بچه‌هایی است که عاشق علم، اختراع و ماجراجویی هستند. ترکیب داستانی جذاب با محتوای آموزشی، خواندن آن را به تجربه‌ای آموزنده و لذت‌بخش تبدیل می‌کند.

خواندن کتاب فرانک انیشتین و موتورر پادماده را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان و نوجوانان پیشنهاد می‌کنیم.

من زرنگ هستم
غلامرضا حیدری‌ابهری
دانشنامه فلسفه استنفورد؛ اخلاق ارسطو
ریچارد کروت
آسیا چگونه کار می کند
جو استادول
رهبری مثبت
مرته درونن
پیشوایان هدایت، جلد سیزدهم؛ خورشید سامرا حضرت امام حسن عسکری (ع)
سیدمنذر حکیم
دو کلمه ای که امروز زندگی تان را تغییر می دهد