دانلود و خرید کتاب ژرف کاوی سیدعلی سیدی فرد
تصویر جلد کتاب ژرف کاوی

کتاب ژرف کاوی

معرفی کتاب ژرف کاوی

کتاب الکترونیکی ژرف کاوی نوشتۀ سیدعلی سیدی فرد و با کوشش دبیرخانه علوم اسلامی انسانی مفتاح توسط انتشارات منهاج علم منتشر شده است. این کتاب به ارائه روشی برای شناخت و تحلیل مسائل اجتماعی با تکیه بر منطق و رویکردهای فلسفی و تحلیلی می‌پردازد.

درباره کتاب ژرف کاوی

کتاب ژرف کاوی به دنبال معرفی و تبیین روشی ساختارمند برای تحلیل مسائل اجتماعی است. در این کتاب تلاش شده است شیوه‌ای نو برای مطالعه، بررسی و حل مسائل اجتماعی ارائه گردد. نویسندگان با ترکیب رویکردهای مختلف فلسفی و اجتماعی تلاش دارند تا از طریق تجزیه و تحلیل عمیق و دقیق، امکان فهم و پاسخگویی به چالش‌های پیچیده اجتماعی را فراهم آورند. شیوه ارائه‌شده در این کتاب به خواننده کمک می‌کند تا مسائل اجتماعی را از سطح ظاهری و توصیفی به سطح عمیق‌تر و تبیینی ارتقا دهد. ژرف‌کاوی در حقیقت فرایندی است که طی آن با بررسی دقیق پیش‌فرض‌ها، استدلال‌ها و روابط منطقی، لایه‌های زیرین مسائل اجتماعی آشکار شده و زمینه برای یافتن راهکارهای اصولی فراهم می‌شود. بخش‌هایی از کتاب با توضیح گام‌به‌گام مراحل ژرف‌کاوی به خواننده آموزش می‌دهد که چگونه می‌توان استدلال‌ها را تحلیل و ارزیابی کرد. در نهایت هدف از نگارش این کتاب آن است که مخاطبان بتوانند مسائل اجتماعی را به روشی علمی‌تر و دقیق‌تر مورد بررسی قرار داده و به بینشی عمیق‌تر و جامع‌تر دست یابند.

کتاب ژرف کاوی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای دانشجویان علوم اجتماعی، فلسفه و منطق، پژوهشگران حوزه مسائل اجتماعی، و متخصصانی که علاقه‌مند به رویکردهای نو در تحلیل و بررسی موضوعات اجتماعی هستند، مناسب است.

نمازی
۱۴۰۳/۱۱/۰۵

این کتاب یک روش پژوهش اجتماعی کامل-با جزئیات و مرحله‌بندی- هست. انا همه مبناهای فلسفی روش خودش رو نویسنده بیان کرده. توصیه می‌کنم بخونید.