کتاب چیزهایی که اختراع کرده ایم
معرفی کتاب چیزهایی که اختراع کرده ایم
کتاب چیزهایی که اختراع کرده ایم نوشتهٔ بیل همک و ترجمهٔ نیلوفر قدمیاری است. انتشارات بله این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی تاریخ ناشناخته اختراعات از کلیساهای بزرگ تا قوطیهای نوشابه است.
درباره کتاب چیزهایی که اختراع کرده ایم
کتاب چیزهایی که اختراع کرده ایم به بررسی تاریخ پیچیده و شگفتانگیز مهندسی و اختراع میپردازد. او مهندسی را بهعنوان حل مشکلات با استفاده از تجربیات و منابع موجود در شرایط نامطمئن تعریف میکند و نشان میدهد که چگونه این روشها دنیای ما را شکل دادهاند. از ساخت کلیساهای جامع قرون وسطی تا نوآوریهای مدرن مانند اجاق مایکروویو، همک به نقش خطا و آزمون در پیشرفت انسان میپردازد و استدلال میکند که درک کامل جهان برای نوآوری ضروری نیست. کتاب چیزهایی که اختراع کردهایم تحسینهای فراوانی را از سوی منتقدان دریافت کرده و در فهرست بهترین کتابهای سال ۲۰۲۳ قرار گرفته است. این کتاب همچنین یکی از پرفروشترینهای نیویورک تایمز شناخته شده است.
خواندن کتاب چیزهایی که اختراع کرده ایم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران تاریخ جهان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب چیزهایی که اختراع کرده ایم
«توانایی استادکاران برای دستیابی به موفقیتهایی که از دیدگاه ما با کاستیهایی همراه است، اهمیّت بیبدیل قواعد تجربی را نشان میدهد. این قواعد، که روشهای مهندسی از آنها مشتق شدهاند، صرفاً مجموعهای از دستورالعملهای موقتی هستند که از تجربه به دست آمدهاند. هیچکدام از این قواعد به تنهایی پاسخی قطعی را تضمین نمیکنند، امّا وقتی با هم ترکیب میشوند، اثری را خلق میکنند که از نظر سودمندی، قابلیت اطمینان و زیبایی بینظیر است. به نظر میرسد ناممکن باشد که این رویکردهای مهندسی دنیا را متحول کردهاند، امّا از ابزارهای سنگی دوران پیش از تاریخ گرفته تا شگفتیهای دیجیتالی امروز، مهندسان با بهرهگیری از این قواعد تجربی توانستهاند بزرگترین نوآوریهای بشری را به انجام رسانده و از محدودیتهای نبوغ انسانی فراتر بروند.
یک قاعده تجربی، که به طور رسمیتر به آن اوریستیک گفته میشود، یک استراتژی تقریبی است که به عنوان یک راهحل سریع برای حل یک مشکل به کار گرفته میشود. این مفهوم به قدری قدیمی و گسترده است که به نظر میرسد تقریباً تمام زبانها اصطلاح مختص به خود را دارند که به طور جالبی به الگوهای اعضای بدن اشاره دارند: در فرانسه به آن le pif (بینی)، در آلمان Faustregel (قانون مشت)، در ژاپن به معنی «اندازهگیری با چشم» و در روسیه به معنای «با انگشتان» گفته میشود. تمامی این اصطلاحات به روشی غیردقیق از هدایت شدن توسط دانش عمومی اشاره دارند، یک فرمول تخمینی. طبق تعریف، یک قاعده تجربی دارای خصوصیت «استراتژیهای نسبتاً غیرساختارمند» برای دستیابی به نتیجه است. در عمل، هر چیزی که به طور منطقی به حل مسئله کمک کندام، ا از نظر علمی یا فلسفی توجیه نشده باشد، چه به این دلیل که نیازی به توجیه نداشته باشد یا فقط از طریق نتایج قابل توجیه باشد. با این حال، این تعاریف لغت نامه از قدرت و وضوح کمی برخوردارند. در حالی که دانستن اینکه این اصطلاح از فعل یونانی heuriskein به معنای «پیدا کردن» مشتق شده است، روشنگر است، بهتر است چهار ویژگی کلیدی یک قاعده تجربی را بررسی کنیم که میتوانند با استفاده از یک قاعده تجربی ساده برای بهبود بازی شطرنج یک بازیکن توضیح داده شوند: «کنترل مرکز صفحه را به دست بگیرید».
اولاً، یک قاعده تجربی زمان و تلاش لازم برای یافتن راهحل یک مشکل را کم میکند.»
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۱۹ صفحه
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۱۹ صفحه