کتاب ذهنیت بزرگی
معرفی کتاب ذهنیت بزرگی
کتاب ذهنیت بزرگی نوشتهٔ لوئیس هاوس و ترجمهٔ مجتبی سادات سرکی است. انتشارات بله این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب ذهنیت بزرگی
کتاب ذهنیت بزرگی یک راهنمای جامع برای کشف و بهرهبرداری از قدرت ذهن است. این کتاب به شما کمک میکند تا محدودیتهای ذهنی خود را شناسایی کرده و آنها را پشت سر بگذارید، به طوری که بتوانید زندگیای پربارتر و موفقتر را تجربه کنید.
خواندن کتاب ذهنیت بزرگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب ذهنیت بزرگی
«از میان برنامهریزیهای خود یک یا دو مورد را انتخاب کنید که قصد دارید فردا به آنها بپردازید. برای قدم نهادن به سوی روز ایدهآلتان لازم نیست که ناگهان تمام روتین فعلی خود را تغییر دهید. در عوض، باید به دنبال پیروزیهای کوچک و قابل دسترسی باشید که میتوانند به بهبود زندگی شما کمک کرده و شما را برای دستیابی به اهدافتان امیدوار کنند.
یک یا دو هدف کوچک را که میخواهید به آنها برسید، مشخص کنید و آنها را در تقویم یا گوشی خود به عنوان یادآوری ثبت کنید. به خودتان قول دهید که این اهداف را به انجام رسانید. فردا، شما یک گام دیگر به سمت روزی که آرزویش را دارید، نزدیکتر میشوید. PDI میتواند تمرینی بسیار مؤثر باشد که سالهای آینده شما را برای تجربه بهترین روزها در کسبوکار و زندگیتان آماده میکند. این تمرین به شما کمک میکند تا چشماندازتان را تأیید کنید و بالعکس. اگر چشمانداز شما با برنامه روزانهتان همخوانی ندارد، لازم است که چشماندازتان را بازبینی کنید یا به صورت صادقانهتر و خلاقانهتری در نظر بگیرید که چه اقدامات روزمرهای لازم است تا شما را در مسیر مأموریت معنادارتان قرار دهد.
اخیراً، فرصتی داشتم تا با دونالد میلر، که کتاب «قهرمان در مأموریت» را نوشته، در برنامهام وقت بگذرانم. او ما را تشویق کرد تا متن سخنرانیهای خودمان را بنویسیم. او باور دارد که فهم داستانها و هدفهایمان به پیشرفت مستمر ما کمک میکند و من نیز با این نظر موافقم. در این تمرین، با نوشتن متن سخنرانی خود، مسیر رشد خود را ترسیم میکنیم. همانطور که دونالد میلر میگوید: «یک قهرمان میداند چه میخواهد.» پس بیایید مشخص کنیم که ما دقیقاً به دنبال چه چیزی هستیم.»