کتاب نگاهی به لوگوهای سینمایی
معرفی کتاب نگاهی به لوگوهای سینمایی
کتاب نگاهی به لوگوهای سینمایی نوشتهٔ منیر محبتی است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب نگاهی به لوگوهای سینمایی
کتاب نگاهی به لوگوهای سینمایی دربارهٔ تاریخچه شکلگیری لوگو، روشهای طراحی لوگو و زمینهٔ بهکارگیری هر یک است. پس از آن، اختصاصاً به سیر شکلگیری و اهمیت لوگو فیلمها پرداخته است. کتاب نگاهی بر لوگوهای سینمایی شامل مجموعهای با بیش از هزار نمونه از لوگو فیلمهای ایرانی است. در این کتاب، سعی شده برای آشنایی بهتر طراحان گرافیک و علاقهمندان، تمامی نمونههای موجود در دهههای اخیر جمعآوری و ارائه شود.
درباره انتشارات متخصصان
انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشتههای ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روانشناسی، جامعهشناسی و رشتههای مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمیگردد و در طول این سالها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.
خواندن کتاب نگاهی به لوگوهای سینمایی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران پژوهش و تاریخ هنر پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب نگاهی به لوگوهای سینمایی
«لوگو یا نشانه همیشه نقشی است که مفاهیم متعددی را بهصورتی فشرده در خود جای داده است و طراح برای نمایش چنین مفاهیمی باید مراحل پژوهشی متعددی را انجام دهد که شامل مواردی چون: درک درست نظر سفارشدهنده و مصرفکننده، آشنایی و شناخت از موضوع، پیدا کردن اشارات بصری از مطلب و ترکیب آن در ساختمان نقش و درنهایت اجرا با بیان صحیح گرافیکی، میشود. لوگو، اولین برخورد بصری مخاطب با مجموعه محسوب میشود و معرف شخص یا سازمان است. علاوه بر این در هر بخش از تبلیغات محصول، لوگو وجود دارد و در کمتر مواردی طی فعالیت سازمان یا شخص، دچار تغییر میشود. از مهمترین زمینههایی که نیاز به طراحی لوگو دارد عناوین سینمایی هستند. هر فردی در زندگی خود بارها بیننده فیلمهای مختلف بوده و بهنوعی با آن روبهرو شده است. اقشار مختلف جامعه با فرهنگ، سن و جنسیت مختلف مخاطب فیلمها هستند. عناوین فیلمها بسته به محتوا و ژانر فیلم که تعیینکننده سلیقه و رده سنی مخاطب نیز است طراحی میشود. امروزه در سینما، عنوان، پوستر و تیزر فیلم، به ترتیب نخستین مواردی است که پس از تولید و در مرحله اکران، جهت تبلیغات و جذب مخاطب موردتوجه قرار میگیرد. در مرحله مقدماتی اکران، سه مورد اشاره شده برای دیده شدن فیلم و به دست گرفتن بازار رقابتی بسیار قابلتوجه است، گرچه بعد از انتشار فیلم افزایش مخاطب مستقیم بر مبنای قوی بودن فیلمنامه، بازیگران و مواردی از این قبیل است اما بازه زمانی که فیلم تولیدشده و در مرحله اکران است، نقش تبلیغات جهت بهتر دیده شدن محصول، پررنگتر است. طراحی عنوان فیلم جزء غیرقابلانکار از تبلیغات و گرافیک سینمایی است چراکه عنوان مانند لوگو هر محصول دیگری در تمام زمینههای تبلیغاتی که ذکر شد، نمایش داده میشود و تا زمانی که فیلم دیده شود، عنوان نیز با آن همراه است. طراحی و هویت بخشی توسط لوگو با گسترش تولیدات سینمایی و دسترسی عموم به این تولیدات، مورد توجه بیشتری قرار گرفته است.»
حجم
۱۱٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۹۱ صفحه
حجم
۱۱٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۹۱ صفحه