دانلود و خرید کتاب تله سلامتی کریستی هریسون ترجمه شهرزاد امینیان

کتاب تله سلامتی

انتشارات:انتشارات بله
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب تله سلامتی

کتاب تله سلامتی نوشتهٔ کریستی هریسون و ترجمهٔ شهرزاد امینیان است. انتشارات بله این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی راهکارهای رهایی از رژیم‌های غذایی، اطلاعات نادرست و تشخیص‌های نادرست، و رسیدن به سلامتی واقعی است.

درباره کتاب تله سلامتی

در کتاب تله سلامتی نویسنده شما را به سفری می‌برد تا از دام فرهنگ رژیم، اطلاعات غلط و تشخیص‌های مشکوک رها شوید و راهی نو برای رسیدن به سلامتی واقعی بیابید. این کتاب نه تنها با افشای حقیقت‌های پنهان در مورد صنعت رژیم‌ و تناسب اندام، بلکه با تجزیه و تحلیل دقیق اطلاعات نادرست دربارهٔ سلامت، به شما کمک می‌کند تا به خودتان و بدن‌تان احترام بگذارید و مسیری پایدار و سالم را دنبال کنید. هدف تله سلامتی شکستن قالب‌های فرهنگی است که ما را به سمت رژیم‌های ناسالم، نگرانی‌های بی‌پایه و سلامت ظاهری سوق می‌دهند. این کتاب به شما می‌آموزد چگونه به جای دنبال کردن روندهای کوتاه‌مدت، سلامتی واقعی خود را با درک عمیق‌تر از نیازهای بدن و ذهن خود بیابید. هاریسون، با ارائه دیدگاه‌های علمی و تجربیات عملی، به شما ابزارهایی می‌دهد تا از دام‌های سلامتی نادرست فرار کرده و به زندگی‌ای سالم‌تر و متعادل‌تر دست یابید.

خواندن کتاب تله سلامتی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب تله سلامتی

«برای روشن‌شدن موضوع، این کتاب قصد ندارد کسی را به خاطر گرفتارشدن در دام‌های فرهنگ سلامتی شرمنده کند. همه ما در تلاشیم تا به بهترین شکل ممکن از خودمان مراقبت کنیم، اما متأسفانه نظام به گونه‌ای طراحی شده است که از تمایل ما برای مراقبت از خود و جست‌وجوی امنیت سوءاستفاده کند. جهان می‌تواند مکانی ناامن باشد و فرهنگ سلامتی وعده می‌دهد که با کاهش خطرات، آن را امن‌تر سازد. بنابراین، طبیعی است که بسیاری از افراد به سمت آن جذب شوند. هدف من نیست که چیزی را که احساس بهتری به شما می‌بخشد، از شما بگیرم. زندگی دشوار است و ما به هر گونه کمکی که بتوانیم دریافت کنیم، به خصوص آن دسته از ما که با بیماری‌های مزمن، معلولیت‌ها و سایر انواع تبعیض روبه‌رو هستیم، نیازمندیم. انسان‌بودن به این معناست که به دنبال راه‌هایی برای مقابله باشیم و این تلاش نشانه تاب‌آوری ماست.

نه تنها این، بلکه برای برخی‌ها فرهنگ سلامت می‌تواند سرگرم‌کننده باشد. من این را درک می‌کنم: بسیاری از محصولات لوکس و زیبایی وجود دارند و برخی از روش‌های سلامتی مانند مراسم‌هایی هستند که می‌توانند آرامش‌بخش باشند و حس تعلق به یک جامعه را در شما ایجاد کنند. همچنین، تماشای «سبک زندگی مطلوب» می‌تواند لذت‌بخش باشد، حتی اگر به سبک زندگی‌ای باشد که هرگز نتوانید به آن دست یابید. من وب‌سایت‌های اقامتگاه‌های سلامتی را بررسی کرده‌ام و بطری‌های سرم گوپ را روی قفسه‌های حمام دوستانم دیده‌ام و اشتیاقی در خود احساس کرده‌ام برای زندگی‌ای که نماینده آن هستند. من از عطر روغن‌های ضروری شیفته شده‌ام و در کلاس‌های تنفسی حس شادی داشته‌ام. حتی به عنوان یک منتقد فرهنگ سلامتی، من نیز در برابر جاذبه‌های آن مصون نیستم و هدفم نیست که شادی کسی را از بین ببرم. اگر از سلامتی لذت می‌برید و به شما آسیبی نمی‌رساند، مطمئناً ادامه دهید.

من و تعدادی از افرادی که در این کتاب با آن‌ها آشنا خواهید شد، تجربیاتی داشته‌ایم که نشان می‌دهد گاهی اوقات چیزهایی که تصور می‌کنیم به ما در احساس بهترشدن کمک می‌کنند، در حقیقت ممکن است وضعیتمان را بدتر کنند. گاهی اوقات محصولات و روش‌هایی که در یک زمان احساس آرامش می‌دهند، شاید حتی فقط آرامش ذهنی ناشی از باور به یافتن راه‌حلی برای مشکلاتمان، به منبعی از آسیب و دردسر بیشتر تبدیل می‌شوند. من این کتاب را برای کسانی نوشته‌ام که تجربیات مشابهی داشته‌اند و برای هرکسی که احساس می‌کند فرهنگ محوریت سلامتی ممکن است مشکل‌ساز باشد، حتی اگر برخی جنبه‌های آن را دوست داشته باشند.»