کتاب دختری پشت نقاب زنانه
معرفی کتاب دختری پشت نقاب زنانه
کتاب دختری پشت نقاب زنانه نوشتهٔ نعیمه خیرالسادات است. انتشارات نسل روشن این داستان کوتاه، معاصر و ایرانی را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب دختری پشت نقاب زنانه
کتاب دختری پشت نقاب زنانه برابر با یک داستان کوتاه و معاصر و ایرانی است. این داستان یک راوی اولشخص دارد. او در ابتدای این اثر میگوید که صبح از خواب بیدار میشود، روبهروی آینه میایستد و به چهرهاش نگاه میکند. چشمان او پف کرده؛ زیرا دیشب درست نخوابیده است؛ سپس دوباره صداها در مغزش به فریاد درمیآیند. داستان چیست؟ این اثر را بخوانید تا بدانید.
میدانیم که داستان کوتاه به داستانهایی گفته میشود که کوتاهتر از داستانهای بلند باشند. داستان کوتاه دریچهای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیتهایی و برای مدت کوتاهی باز میشود و به خواننده امکان میدهد که از این دریچهها به اتفاقاتی که در حال وقوع هستند، نگاه کند. شخصیت در داستان کوتاه فقط خود را نشان میدهد و کمتر گسترش و تحول مییابد. گفته میشود که داستان کوتاه باید کوتاه باشد، اما این کوتاهی حد مشخص ندارد. نخستین داستانهای کوتاه اوایل قرن نوزدهم میلادی خلق شدند، اما پیش از آن نیز ردّپایی از این گونهٔ داستانی در برخی نوشتهها وجود داشته است. در اوایل قرن نوزدهم «ادگار آلن پو» در آمریکا و «نیکلای گوگول» در روسیه گونهای از روایت و داستان را بنیاد نهادند که اکنون داستان کوتاه نامیده میشود. از عناصر داستان کوتاه میتوان به موضوع، درونمایه، زمینه، طرح، شخصیت، زمان، مکان و زاویهدید اشاره کرد. تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در جهان «آنتوان چخوف»، «نیکلای گوگول»، «ارنست همینگوی»، «خورخه لوئیس بورخس» و «جروم دیوید سالینجر» و تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در ایران نیز «غلامحسین ساعدی»، «هوشنگ گلشیری»، «صادق چوبک»، «بهرام صادقی»، «صادق هدایت» و «سیمین دانشور» هستند.
خواندن کتاب دختری پشت نقاب زنانه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان کوتاه پیشنهاد میکنیم.
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۹۲ صفحه
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۹۲ صفحه