معرفی و دانلود کتاب استراتژی برای همه؛ مدیریت استراتژیک به زبان ساده pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب استراتژی برای همه؛ مدیریت استراتژیک به زبان ساده

کتاب استراتژی برای همه؛ مدیریت استراتژیک به زبان ساده

به همراه نکات کلیدی، سوالات و پاسخ تشریحی

۴.۸ امتیاز(از ۱۷ رأی)

معرفی کتاب استراتژی برای همه؛ مدیریت استراتژیک به زبان ساده

کتاب استراتژی برای همه؛ مدیریت استراتژیک به زبان ساده نوشتۀ سید امین‌اله میرشفیعی در انتشارات نمای علم به چاپ رسیده است.

درباره کتاب استراتژی برای همه؛ مدیریت استراتژیک به زبان ساده

در دنیای پرشتاب و پیچیدۀ امروز، مدیریت استراتژیک سنگ بنای موفقیت هر سازمانی است. از شرکت‌های بزرگ گرفته تا استارت‌آپ‌های نوپا به دنبال راه‌هایی برای برتری و پیشرفت در بازار رقابتی هستند. به همین دلیل درک مفاهیم مدیریت استراتژیک و پیاده‌سازی آن‌ها ضروری است.

کتاب استراتژی برای همه؛ مدیریت استراتژیک به زبان ساده با هدف توضیح مفاهیم کلیدی این حوزه به زبانی ساده و قابل فهم برای تمامی خوانندگان نوشته شده است. نویسنده سعی کرده مهم‌ترین جنبه‌های مدیریت استراتژیک را توضیح دهد. طراحی کتاب به گونه‌ای است که برای دانشجویان کارشناسی و افرادی که می‌خواهند مفاهیم اصلی این نوع مدیریت را یاد بگیرند، کارآمد است.

در کتاب استراتژی برای همه؛ مدیریت استراتژیک به زبان ساده موضوعاتی چون تحلیل محیطی، تعیین اهداف، توسعۀ استراتژی و ارزیابی عملکرد بررسی شده‌اند و با استفاده از مثال‌های واقعی و مطالعات موردی تلاش شده مفاهیم به شکل ملموسی قابل درک شوند. در پایان کتاب نیز فصلی به تمرین‌ها و پرسش‌های تستی و مفهومی اختصاص یافته است.

خواندن کتاب استراتژی برای همه؛ مدیریت استراتژیک به زبان ساده را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دانشجویان رشتۀ مدیریت و صاحبان کسب‌وکار پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب استراتژی برای همه؛ مدیریت استراتژیک به زبان ساده

«مدیریت استراتژیک فرآیندی است که سازمان‌ها از طریق آن به تعیین اهداف، سیاست‌ها، و استراتژی‌های بلندمدت خود می‌پردازند تا در محیطی پیچیده و پویا به رقابت بپردازند. این فرآیند شامل تحلیل محیط داخلی و خارجی، تدوین استراتژی‌های مناسب، اجرای این استراتژی‌ها و ارزیابی نتایج حاصل از آن‌ها است. هدف اصلی مدیریت استراتژیک، ایجاد و حفظ مزیت رقابتی پایدار برای سازمان است. مدیریت استراتژیک فرآیندی است که سازمان‌ها از ان برای تعیین اهداف بلندمدت، تجزیه و تحلیل محیط‌های داخلی و خارجی و انتخاب استراتژی‌های مناسب جهت دستیابی به این اهداف استفاده می‌کنند.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب استراتژی برای همه؛ مدیریت استراتژیک به زبان ساده و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباستراتژی برای همه؛ مدیریت استراتژیک به زبان ساده
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۹/۲۴
فرمت کتابPDF

m.eslami
۱۴۰۳/۱۰/۰۳

مطمئنم که جناب دکتر میرشفیعی با توجه به دیدگاه نو و کاربردی که داره مطالب مدیریت استراتژیک رو به صورت روان و ساده جوری که برای همه قشری قابل فهم و استفاده باشه بیان کرده. کتاب به شدت پیشنهاد میشه✌🏻

ALI.EGH...

فوق‌العادس مثل خود استاد

n.izadi
۱۴۰۳/۱۰/۰۴

جناب دکتر میر شفیعی کتابی بسیار مفید و کاربردی تقدیممون کردند . بسیار عالی . این کتاب را به بقیه دوستان پیشنهاد میکنم .

mahnaz alahverdi
۱۴۰۳/۱۰/۰۴

ساده روان استراتژی گفته شده نکته مهم این کتاب انواع سوالات آخر فصل هست که مشخصه حسابی با دقت نظر طراحی شده و به فهم کتاب کمک می‌کنه

Hossein.D
۱۴۰۳/۱۰/۰۳

کتاب پرمحتوا وعالی از جناب آقای دکتر میرشفیعی و بسیار کاربردی است.توصیه میکنم حتما تهیه کرده وبخوانید.

sahat76
۱۴۰۳/۱۰/۰۳

استاد نویسنده مدرس این درس بودند و البته خودشون برامون جزوه گفتند هیچ اجباری برای خرید یا تهیه کتاب نبود .استاد فوق العاده ن هم در تدریس هم در نمره

محبوبه عطار
۱۴۰۳/۱۰/۰۵

متن روان جذاب کاربردی و مفهومی این کتاب برای شروع آشنایی با استراتژی خیلی خوب توضیح داده شده.عالی

آزاده منافی
۱۴۰۳/۱۰/۰۵

کامل روان ساده مخصوصا سوالات آخر کتاب عالی هست تشکر

mina javaheri
۱۴۰۳/۱۰/۰۴

محتوا از عناوین دیدم گام به گام بود روان نوشته شده قابل فهم هست واقعا به زبان ساده نوشته شده البته تا اینجایی که خواندم ولی در نگاه اجمالی فکر میکنم کتاب خوبی باشد تشکر از نویسنده

bita
۱۴۰۴/۰۱/۰۹

بسیار عالی

re, ghorbani
۱۴۰۳/۱۰/۱۰

کتاب بسیار مفید و پرکاربرد که کاملا با زبان ساده گفته شده ممنونم از دکتر استاد میرشفیعی

کاربر ۲۱۱۵۵۲۴S99VA2THVB16G
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۵/۰۳/۰۶

اصلا خوندن کتاب رو توصیه نمیکنم فقط یه سری چیز ها رو موردی ردیف کرده پشت هم نویسنده هیچ مفهومی رو منتقل نکرده احتمالا یه نسخه انگلیسی برداشته زده توی گول ترنسلیت آخه آدم تعریف یکی دوخطی از چیزی رو که...بیشتر

عباس
۱۴۰۵/۰۲/۰۸

کتاب بسیار عالی برای همه افرادی که دنبال شناخت استراتژی و استفاده از آن در سازمان خود یا ح زندگی شخصی هستند توصیه اکید می شود.

۱۴۰۵/۰۱/۳۱

سپاس از استاد گرانقدر دکتر میر شفیعی ازجهت قابل فهم بودن و کاربرد برای تمام سطوح جامعه کتاب بسیار مفید و با ارزش است

۱۴۰۴/۰۷/۲۱

بسیار قابل فهم سریع و طبقه بندی شده با قابلیت جستجوی سریع مطالب کلیدی و همانطور که از اسم کتاب پیداست واقعا برای همه ... من که از خواندن آن بسیار لذت بردم