کتاب نقش ایران در روابط چین و رژیم اسرائیل
معرفی کتاب نقش ایران در روابط چین و رژیم اسرائیل
کتاب الکترونیکی نقش ایران در روابط چین و رژیم اسرائیل نوشتۀ وحید افراسیابان است و انتشارات جهان سیاست آن را منتشر کرده است. کتاب نقش ایران در روابط چین و رژیم اسرائیل، به بررسی اثرات ایران بر روابط چین و اسرائیل پرداخته است.
درباره کتاب نقش ایران در روابط چین و رژیم اسرائیل
ایران و رژیم اسرائیل، دو خصم منطقهای در غرب آسیا، هر دو روابط نزدیکی با چین دارند. موقعیت و جایگاه ایران در منطقه خاورمیانه باعث شده است که ایران بتواند بهعنوان یک متغیر بر روابط دوجانبه رژیم اسرائیل و چین اثرگذار باشد. کتاب نقش ایران در روابط چین و رژیم اسرائیل، قصد آن دارد تا با بیان نقش ایران به عنوان متغیر، میزان تأثیرگذاری آن را بر روابط چین و رژیم اسرائیل در ابعاد و حوزههای مختلف مورد بررسی قرار دهد. ابزار گردآوری این پژوهش فیشبرداری از متون کتابخانهای و پرسشنامههایی است که در میان اساتید حوزۀ علوم سیاسی و روابط بینالملل دانشگاههای معتبر و نیز سایر نهادهای مرتبط گردآوری شدهاند.
خواندن کتاب نقش ایران در روابط چین و رژیم اسرائیل را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به مباحث سیاسی مناسب است.
بخشی از کتاب نقش ایران در روابط چین و رژیم اسرائیل
«دُرُن اِلا در مقاله «سرمایهگذاری چین در رژیم اسرائیل توسعه و نگاهی به آینده» به سرمایهگذاری شرکتهای چینی در زمینه فناوریهای پیشرفته در دهه گذشته در رژیم اسرائیل پرداخته است. بررسی جامع این موضوع، نشان میدهد که سرمایهگذاری چین در رژیم اسرائیل در سال ۲۰۱۸ به اوج خود رسید و پس از آن شروع به کاهش نموده است. نوآوری پژوهش پیشرو نسبت به این مقاله در این است که به تأثیرگذاری ایران بهعنوان یک متغیر در سرمایهگذاری چین در رژیم اسرائیل میپردازد.
شریعتی نیا (۱۳۹۱) در اثری با عنوان «عوامل تعیین کننده روابط ایران و چین» این پرسش را مطرح کرد که چه متغیرهایی روابط ایران و چین را شکل میدهند. از نظر او برخی همپوشانیها در سیاست خارجی دو کشور، مبادلات اقتصادي و نظامی و همکاری در حوزه انرژی، عوامل توسعه بخش روابط دو کشور هستند. از دیگر سو، انتخاب استراتژیک چین و روابط همکاریجویانه این کشور با قدرتهای غربی عوامل محدود کننده این روابط به شمار میآیند...»
حجم
۳٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۱۸ صفحه
حجم
۳٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۱۸ صفحه