کتاب شکارچیان شبح (کتاب چهارم، ارواحی از فراسو)
معرفی کتاب شکارچیان شبح (کتاب چهارم، ارواحی از فراسو)
کتاب «شکارچیان شبح (کتاب چهارم، ارواحی از فراسو)» نوشتۀ سیمون آر. گرین و ترجمۀ علی مصلح حیدرزاده است و نشر ویدا آن را منتشر کرده است. اگر از ترکیب ارواح و فانتزی با چاشنی معما و شوخیهای زیرکانه لذت میبرید، این کتاب مطمئناً شما را راضی خواهد کرد.
درباره کتاب شکارچیان شبح (کتاب چهارم، ارواحی از فراسو)
کتاب ارواحی از فراسو، چهارمین جلد از مجموعهٔ جذاب شکارچیان شبح است. در این جلد، گروه شکارچیان شبح به یک مسافرخانۀ متروکه و مرموز در میان جادهها میروند که به نظر میرسد تحتتأثیر پدیدههای ماورایی و ارواح قرار گرفته باشد.
شخصیتهای اصلی مجموعه؛ جی سی چنس، ملودی چمبرز و هپی جک پالمر که پیشتر در ماجراهای مشابه با ارواح و موجودات غیرطبیعی مواجه شدهاند، این بار در جستوجوی حقیقت و رفع تهدیدات پدیدههای فراطبیعی به مسافرخانهای میرسند که به نظر میآید درگیر یک افسانۀ محلی است. در ابتدا، آنها این افسانه را فقط یک داستان خیالی میپندارند، اما با گذشت زمان متوجه میشوند که در گذشته یک توطئۀ تاریخی و فاجعهای رخ داده که تأثیری هولناک بر مسافرخانه و منطقه اطراف آن گذاشته است. روح یک قربانی شکنجه دیده و آشفته از گذشته، بهعنوان یک روح بیقرار به جستوجو پرداخته و تهدیدی جدید برای گروه شکارچیان شبح محسوب میشود.
شکارچیان شبح با ترکیب قویای از ترس، معما، و ماجراجویی، به شکلی جذاب و هیجانانگیز داستان را پیش میبرد و شخصیتهای محبوب این مجموعه همچنان با طنز و شجاعت خود، در برابر تهدیدات ماوراءالطبیعه ایستادگی میکنند. این مجموعه، علاوه بر جذابیت در دنیای ارواح و ماوراءالطبیعه، دارای روابط انسانی و شخصیتپردازیهای جذاب است که به داستان عمق میبخشد و خوانندگان را به دنیای شبحها و اسرار تاریخ میبرد.
خواندن کتاب شکارچیان شبح (کتاب چهارم، ارواحی از فراسو) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به نوجوانان و علاقهمندان به ژانر فانتزی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب شکارچیان شبح (کتاب چهارم، ارواحی از فراسو)
«اشباح واقعیاند؛ چه بخواهیم چه نخواهیم. در تاریختمدن انسانی، افراد زیادي ادعا کردهاند که اشباح را دیدهاند. شاید درباره چگونگی تفسیر این پدیده بحث کنیم، ولی خود پدیده، واقعی و انکارناپذیر است. اینکه ما زندهها چگونه از پس مردهها برمیآییم، انسانیت ما را تعریف میکند.»