کتاب ذهن آگاهی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب ذهن آگاهی
کتاب ذهن آگاهی نوشتهٔ آجان سومهو و ترجمهٔ محمدرضا نساجی است. انتشارات زهره علوی این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب ذهن آگاهی
کتاب ذهن آگاهی (Mindfulness) با تعریف «مراقبه» آغاز شده است. نویسنده به موضوعاتی مانند تنفس صحیح، مانترا، مهربانی، پوچی، بازتاب، نیاز به خردمندی در جهان و... پرداخته است. بهگفتهٔ مترجم کتاب حاضر، ذهنآگاهی یا فرآگاهی به فرایندی روانشناختی گفته شده است که در آن فرد بدون هیچگونه قضاوتی و با استفاده از توجه و تجربیات خود، در زمان حال بر اموری مانند توانایی کنترل اراده، غریزه و حتی برطرفکردن نقصانهای بخش ناخودآگاه تسلط کافی پیدا میکند.
خواندن کتاب ذهن آگاهی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب روانشناسی عمومی پیشنهاد میکنیم.
توازن
مدیریت شناختی ـ رفتاری استرس مبتنی بر ذهن آگاهیداریوش جلالی
راز گل نیلوفراحمد چراغمکانی
آموزش Bootstrap 4حسن اصالت نیری
تحول در یادگیری با تکیه بر تکنولوژی آموزشیمحمد خسروی
این کتاب، زندگی مرا دگرگون کرد. با خواندن این کتاب و انجام تمرینهای آن، توانستم به آرامش بیشتری دست پیدا کنم و ارتباط بهتری با خودم و اطرافیانم برقرار کنم. اگر شما هم به دنبال تغییری مثبت در زندگی خود
ذهنآگاهی، دیگر یک مفهوم پیچیده و دور از دسترس نیست. این کتاب، به زبان ساده و روان، اصول و تمرینهای ذهنآگاهی را آموزش میدهد. با این کتاب، میتوانید ذهنآگاهی را به راحتی در زندگی روزمره خود بگنجانید و از فواید
مطالعهی این کتاب، تجربههای ارزشمندی را برایم به همراه داشت. تمرینهای عملی آن به من کمک کرد تا در زمینههای مختلفی همچون آرامش درونی و بهبود روابط، پیشرفتهایی داشته باشم. اگر به دنبال ابزارهایی برای بهبود زندگی خود هستید، این