کتاب کتاب کار روابط یک طرفه
معرفی کتاب کتاب کار روابط یک طرفه
کتاب الکترونیکی «کتاب کار روابط یک طرفه» نوشتهٔ نیل جی. لوندر و آلن ای. کاوائیولا با ترجمهٔ احمد تصویری در انتشارات ارجمند چاپ شده است. این کتاب راهنمای گامبهگام کنارآمدن با خودشیفتهها، ازخودراضیها، همکاران سمی و هر کس دیگری است که فقط خودش را میبیند.
درباره کتاب کار روابط یک طرفه
کتاب کار روابط یکطرفه اثری جامع برای درک و مدیریت روابط چالشبرانگیز با افرادی است که درگیر خودشیفتگی، خودبرتربینی یا رفتارهای سمی هستند. این کتاب با بهرهگیری از مثالهای واقعی و راهکارهای کاربردی، به شما یاد میدهد چطور عزتنفس خود را حفظ کرده و با افرادی که نمیتوانند فراتر از نیازها و خواستههای خود فکر کنند، بهدرستی کنار بیایید. این کتاب برای افراد درگیر با شخصیتهای خودشیفته نوشته شده است و نه برای خود این افراد. زیرا یکی از ویژگیهای این اختلال، ناآگاهی فرد از مشکلش است. به همین دلیل، این کتاب با تمرکز بر قربانیان روابط یکطرفه، به آنها ابزارهایی برای بازسازی قدرت و اعتمادبهنفس میدهد. در این کتاب با تعریف خودشیفتگی و اختلال شخصیت خودشیفته، نحوهٔ تأثیرگذاری افراد سمی بر زندگی دیگران و روشهای عملی برای کنارآمدن با روابط سخت و مخرب آشنا میشوید. مطالب کتاب در چند دستهٔ کلی به شرح زیر قرار میگیرند:
آشنایی با خودشیفتگی و اختلالات شخصیت: کتاب به شما کمک میکند تا خودشیفتگی را بهتر بشناسید، از دلایل شیوع آن مطلع شوید و تفاوت آن با سایر اختلالات روانشناختی را درک کنید.
راهبردهای مدیریت روابط: راهکارهایی برای کنارآمدن با همکاران، دوستان، یا اعضای خانواده که رفتارهای خودمحورانه و سمی دارند، ارائه میشود.
خودکاوی و محافظت از خود: فعالیتها و تمرینهایی در کتاب گنجانده شده است تا بتوانید ضمن بهبود مهارتهای ارتباطی از سلامت روان و عزتنفس خود محافظت کنید.
این کتاب بازخورهای مثبتی داشته است که از آن جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
نینا دابلیو. براون، استاد دانشگاه نورفولک:
«لوندر و کاوائیولا کتابی نوشتهاند که راهی برای حفظ عزتنفس در مواجهه با افراد دشوار ارائه میدهد. مفاهیم کتاب ساده و درعینحال کاربردی هستند.»
رندی کرگر، نویسندهٔ Stop Walking on Eggshells:
«این کتاب کاری عملی و هوشمندانه است که فراتر از آموزش، کمک میکند روابط سمی را متحول کنید.»
کتاب کار روابط یک طرفه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کسانی که با یک فرد خودشیفته یا خودمحور در خانواده، محیط کار یا روابط اجتماعی مواجهاند، افرادی که در محیطی با روابط سمی زندگی میکنند و نیازمند یادگیری راههای حفظ سلامت روان خود هستند و علاقهمندان به شناخت بیشتر دربارهٔ اختلالات شخصیت و چگونگی تأثیر آنها بر روابط انسانی از مخاطبان این کتاب هستند.
بخشی از کتاب کار روابط یک طرفه
«در مبحث خودشیفتگی بهتر است احساس هر فرد نسبت به خودش را در قالب یک پیوستار بررسی کنیم (شکل صفحهٔ بعد را ببینید). در یک سوی این پیوستار، بیزاری از خود قرار دارد. همهٔ ما افراد این دسته را میشناسیم؛ کسانی که بهشدت خودشان را سرزنش میکنند و کافی است تحسینشان کنید تا فوراً با بهانهای خود را لایق آن ندانند. این صفت شخصیتی درست در نقطهٔ مقابل خودشیفتگی قرار دارد. میانهٔ پیوستار جای حب نفسِ سالم است؛ وقتی که برای وجودمان ارزش قائلیم، از خودمان مراقبت میکنیم و اجازه نمیدهیم کسی آرامش و سلامتیمان را تهدید کند. فردی که صمیمانه خودش را دوست دارد توانایی دوست داشتن دیگری را نیز پیدا میکند؛ چرا که بدون اعتماد و علاقه به خود، ترس از طردشدن یا خواستنینبودن مانع از آن میشود که بتوانیم به کسی ابراز علاقه کنیم. افرادی که حب نفسِ سالم بهخوبی در وجودشان متجلی است بیشتر احتمال دارد رفتارهایی خیرخواهانه و دیگردوستانه داشته باشند. دکتر جونا سالکِ پاتولوژیست از این بابت مثال خوبی است؛ کاشف واکسن فلج اطفال، که میتوانست از راه فروش این واکسن به شرکتهای داروسازی به ثروت هنگفتی برسد اما ترجیح داد اکتشافش در دسترس همگان باشد و رنجی از رنجهای بشر کم کند. این نمونهای بارز از کسی است که حب نفس سالمی دارد. کسی که او را بهعنوان شخصیتی خودشکوفا میشناسیم (مازلو، ۱۹۷۰).
خودشیفتگی در سوی دیگر پیوستار جای میگیرد و معرف کسانی است که آنقدر در خودشان و ویژگیهایشان غرقند که اصلاً نمیتوانند دیگران و نیازهایشان را ببینند. کسانی که همچون نارسیسوسِ باستان (واژهٔ خودشیفته برگرفته از نام اوست)، تماماً در چنگال تصویر خودشان گرفتار شدهاند.»
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۷۶ صفحه
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۷۶ صفحه