دانلود و خرید کتاب ان ال پی روانشناسی تاریک جی. آر. اسمیت ترجمه آزیتا اعلایی
تصویر جلد کتاب ان ال پی روانشناسی تاریک

کتاب ان ال پی روانشناسی تاریک

معرفی کتاب ان ال پی روانشناسی تاریک

کتاب ان ال پی روانشناسی تاریک نوشتهٔ جی. آر. اسمیت و ترجمهٔ آزیتا اعلایی است. انتشارات آقایی این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب ان ال پی روانشناسی تاریک

کتاب ان ال پی روانشناسی تاریک به بررسی مفاهیم نیروی زبان برنامه‌نویسی عصبی (NLP) می‌پردازد، با تمرکز بر ابعاد تاریک و پیچیده‌ی آن. این کتاب به‌ویژه به چگونگی استفاده از تکنیک‌های NLP در نفوذ، کنترل و برنامه‌ریزی ذهنی برای اهداف خاص، چه مثبت و چه منفی، می‌پردازد. این کتاب مفاهیم پایه‌ای NLP را توضیح می‌دهد و اصول و متدولوژی‌های NLP و چگونگی تأثیر آن بر رفتار انسان‌ها را بیان می‌کند. سپس به بررسی نحوهٔ استفاده از NLP در ابعاد منفی، مانند فریب، دستکاری و کنترل دیگران می‌پردازد و چگونگی تشخیص و مقابله با این رفتارها را شرح می‌دهد. معرفی تکنیک‌ها و استراتژی‌هایی که می‌توانند برای تأثیرگذاری بر دیگران و به دست آوردن کنترل استفاده شوند یکی از موضوعات مهم کتاب است. اسمیت بر اهمیت آگاهی از اثرات رفتارها و کلمات بر دیگران و همچنین ساخت خودآگاهی لازم برای مدیریت مؤثر این تکنیک‌ها تاکید فراوان دارد و مثال‌ها و تجربیات واقعی که نشان‌دهنده تأثیرات واقعی تکنیک‌های NLP هستند را همراه با مباحث می‌آورد. این کتاب برای افرادی که علاقمند به یادگیری در مورد تأثیرات نیروی زبان برنامه‌نویسی عصبی و استفاده از آن برای نفوذ و ارتباط مؤثر با دیگران هستند، مناسب است. همچنین، به افراد هشدار می‌دهد که چگونه ممکن است افرادی از این تکنیک‌ها برای اهداف غیراخلاقی و دستکاری دیگران استفاده کنند. ان ال پی: روانشناسی تاریک یک منبع جذاب برای کسانی است که به روانشناسی و ارتباطات انسانی علاقه‌مندند و می‌خواهند درک عمیق‌تری از تکنیک‌های NLP و تأثیرات آن بر رفتار انسان‌ها داشته باشند.

خواندن کتاب ان ال پی روانشناسی تاریک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران روان‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب ان ال پی روانشناسی تاریک

«. حتی دو قلوها، که از یک والدین به دنیا آمده‌اند، ممکن است با دیدگاه‌های کاملاً متفاوتی به زندگی نگاه کنند. این تنوع در دیدگاه‌ها در میان افرادی که از مذاهب مختلف پیروی می‌کنند یا در نقاط مختلف جغرافیایی زندگی می‌کنند، به وضوح مشهود است.

تأثیرات اجتماعی و فرهنگی به شدت بر رفتار و پیشرفت افراد تأثیر می‌گذارد. تصور کنید در یک محله که ساکنان آن از قشر مرفه جامعه هستند، چگونه دیدگاه‌ها و نگرش‌ها به مسائل مختلف به هم نزدیک می‌شوند. این هم‌افزایی دیدگاه‌ها می‌تواند به رشد و شکوفایی منطقه کمک کند و فضایی از همبستگی و همکاری ایجاد کند.

اما بیایید از سوی دیگر به این قضیه نگاه کنیم. اگر در یک منطقه بیشتر ساکنان به رفتارهای مجرمانه مشغول باشند، این سبک زندگی می‌تواند بر دیگران نیز تأثیر بگذارد. هرچند همیشه استثناهایی وجود دارد، اما به طور کلی، محیط اجتماعی و فرهنگی نقش مهمی در شکل‌گیری افکار و رفتارهای افراد دارد.

علاوه بر این، عوامل بیولوژیکی نیز در تعیین شخصیت و رفتار ما نقش دارند. به عنوان مثال، اگر در خانواده‌ای با سابقه افسردگی و اضطراب بزرگ شده‌اید، این مسائل می‌تواند بر نحوه تعامل شما با دیگران تأثیر بگذارد. وراثت و ویژگی‌های ظاهری مانند رنگ پوست و مو نیز در شکل‌گیری شخصیت و طرز فکر فرد مؤثر هستند.

حقیقت به عنوان یک مفهوم ذهنی

واقعیت برای هر یک از ما معنای خاصی دارد. برخی افراد ممکن است زندگی را به عنوان فرصتی برای خدمت به یک قدرت بالاتر، مانند خدا، ببینند و با این طرز تفکر احساس خوشبختی کنند. در مقابل، دیگران ممکن است زندگی را بی‌معنی تلقی کنند. این اختلاف در نگرش به زندگی، به تربیت اجتماعی، زیست‌شناسی و ویژگی‌های شخصیتی بستگی دارد.

معنا می‌تواند موضوعی ذهنی باشد و در طول زمان تغییر کند. فردی ممکن است تمام عمر خود را به خداپرستی بگذراند، اما پس از یک حادثه، به ملحدی تبدیل شود. برعکس، افرادی وجود دارند که به طور ناگهانی به ایمان می‌رسند و به جمع پیروان فعال می‌پیوندند.

این تغییرات در نگرش نشان می‌دهد که ما می‌توانیم معانی و تعاریف خود را از زندگی بسازیم. معنای زندگی چیزی نیست که به وضوح برای هر فرد تعریف شده باشد، اما هر شخص ایده‌ها و نظرات خاصی درباره جنبه‌های مهم زندگی خود دارد. این نظرات به شدت بر احساسات و رفتارهای ما تأثیر می‌گذارد.»