دانلود و خرید کتاب ان ال پی روانشناسی تاریک جی. آر. اسمیت ترجمه سیدخشایار کیافر

کتاب ان ال پی روانشناسی تاریک

نویسنده:جی. آر. اسمیت
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب ان ال پی روانشناسی تاریک

کتاب ان ال پی روانشناسی تاریک نوشتهٔ جی. آر. اسمیت و ترجمهٔ سیدخشایار کیافر است. انتشارات کدیور این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب ان ال پی روانشناسی تاریک

کتاب ان ال پی روانشناسی تاریک نوشته جی آر اسمیت به موضوع برنامه‌ریزی عصبی - زبانی (NLP) و کاربردهای تاریک آن در روانشناسی می‌پردازد. این کتاب به بررسی تکنیک‌های NLP می‌پردازد که برای تأثیرگذاری و تلاعب بر افراد، غالباً بدون آگاهی آگاهانه آن‌ها، مورد استفاده قرار می‌گیرند. NLP یک رویکرد روانشناسی است که شامل درک و استفاده از زبان، افکار، و رفتارها برای تأثیرگذاری بر نتایج است. تلاعب یک مفهوم روانشناسی مبتنی بر روش‌ها و تکنیک‌هایی است که افراد برای تأثیرگذاری بر افکار، احساسات، و رفتارهای دیگران به کار می‌برند. این روش‌ها می‌توانند از طریق زبان، حرکات جسمی، و سایر الگوهای ارتباطی انجام شوند و هدف آن کنترل و یا تغییر رفتاری مورد نظر در فرد دیگر است. جی آر اسمیت اصول NLP و کاربردهای آن در زمینهٔ تلاعب را مورد بحث قرار می‌دهد. او موضوعاتی مانند متقاعدکردن، هیپنوتیزم پنهانی، استفاده از زبان جسم و گفتار برای کنترل دیگران را در کتاب مطرح می‌کند. همچنین دریابی به روش‌های NLP در عمل را توضیح می‌دهد تا افراد بتوانند خود را در برابر تلاعب حفظ کنند. ان ال پی روانشناسی تاریک مصب یک شمشیر دو لبه عمل می‌کند. نویسنده در این کتاب نگاهی به تاکتیک‌هایی می‌اندازد که تلاعب‌گران استفاده می‌کنند و همزمان به ارائهٔ ابزاری برای دفاع شخصی در برابر تلاعب روانی می‌پردازد.

خواندن کتاب ان ال پی روانشناسی تاریک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب ان ال پی روانشناسی تاریک

«اولین گام مهم در این روش شناسایی اشکال دست‌کاری کننده‌های شخصیت و همچنین افرادی است که معمولاً از آن‌ها پیروی می‌کنند. شاید نام شخصیت محبوب " خودشیفته " را شنیده باشید، شخصی که فقط به خودش فکر می‌کند و به چیزهایی که می‌خواهد می‌رسد. خودشیفته‌ها ممکن است از شفقت یا افرادی بسیار حساس که بیشتر به‌سلامت دیگران اهمیت می‌دهند، بهره ببرند.

پس‌ازآن، ما به بررسی نگرش‌های دست‌کاری روان‌شناختی سازنده و اینکه چگونه در روابط خود می‌توانید برخی از این رفتارهای مطلوب را بگنجانید، ادامه خواهیم داد. اگر بتوانید این کار را انجام دهید، بهتر خواهید دید که تأثیر مثبت چگونه زندگی شما را تغییر می‌دهد. علاوه بر این، ما همچنین می‌خواهیم کشف کنیم که بدن ما چگونه باهم ارتباط برقرار می‌کند، سیگنال‌ها و پاسخ‌هایی که می‌دهیم و دیگران چه چیزی را از زبان بدن ما می‌گیرند. برخلاف ارتباط کلامی ما، هر چه بیشتر تأثیر را درک کنید، راحت‌تر از تحت تأثیر قرار گرفتن خود دست‌بردارید و اطرافیانتان را بهتر درک کنید.

هنگامی‌که متوجه شدیم که همه این‌ها شامل چه مواردی می‌شود، اکثر ایده‌های رایجی که در سراسر کتاب به اشتراک خواهیم گذاشت برای یادگیری و تمرین راحت‌تر خواهد بود. به یاد داشته باشید، در پایان روز، فقط باید تأثیر مثبتی بر دیگران داشته باشید. درحالی‌که ممکن است به نظر آسان‌تر باشد که کسانی را که از آن‌ها چیزی می‌خواهید به شکل منفی دست‌کاری روان‌شناختی کنید، اما شخصی که در این فرآیند بیشتر از همه به آن صدمه می‌زنید خودتان خواهید بود.»

تکرار و تکثیر ما
کلاهی که پس معرکه ماند
محمد کشاورز
آموزش نرم افزار طراحی سه بعدی لباس CLO 3D
سیامک ناظمی
خودی و غیر خودی در نگاه معصومین (ع)
ناصر بهرامی کرمانشاهی
به جان واژه های مقدس قسم
الهام اعلاءالملکی
مجموعه مطالعات هوش هیجانی
محمدعلی اقلامی
بازی های آموزشی برای پرورش هوش جنبشی - بدنی (۷ تا ۱۲ سال)
منیره عابدی
سه شنبه های شرجی